- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Másnak is ennyi hibát ír a hdd sentinel? Legalábbis annak akinek seagate-je van. A samusung vinyoimnál ez az érték 0, de legalábbis <10 és nem 83-25 millio
Hibás a fej vagy a mechanika vagy mi? Amugy konkrét hibákat nem vettem észre. Fallout3 fagyogat ki csak de szerintem nincs köze ehhez, mert a többi game hibátlanul megy, bár mással most alig játszok az is igaz. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #3631 üzenetére
Nah sikerült, végre a saját gépemről írok. Nemtom miért nem akart a seagate-rőé bootolni ha 2 oprendszeres vinyo volt bent. A lényeg hogy most már jo.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
tupacamaru #3630 üzenetére
Próbáltam, ugy sem.
Sőt mielőtt vki felhozná a lapom tudja a sata2-t. (ugyanis a samu sata2-es, seagate sata1) Mielőtt azt is felhozáná vki, megprobáltam ugy is, hogy a samut jumperrel sata1-esre állítottam, semmi.A sorrendet elmenti amit beállítok mert mikor ujraindul és megnézem akkor jo a sorrend. De olyan mintha figyelmen kívül hagyná és vmiért alapbol a samurol bootol mindig.
Most az lesz hogy kimentettem a régi vinyom második particiójára a fontos cuccokat és az elsö particiot (amin a régi xp van) formázom. Így csak 1 vinyo marad (seagate) amin oprendszer van. Így már mennie kell együtt a kettőnek. Ha így se akkor nemtom mit csinálok.
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Elég triviális a problémám de nem tudom mit kéne tennem. Gondoltam írok hátha tudtok segíteni..
Adott 2 sata vinyo meg 1 pata. Az egyik sata-t(seagate) most vettem ujonnan a másikon(samsung) volt eddig a rendszer.
Xp-t ugy tettem fel a seagatere hogy kihuztam a másik satas vinyot. Miután feltettem az xp-t meg az alaplapi drivereket az uj vinyora visszadugtam a régi samsung satas vinyomat. Csak az a baj hogy a régi sata-s samsungrol bootolni mindig. Átállítottam biosban a boot sorrendet és úgy is! Olyan mintha nem alkalmazná a beállításomat, vagy figyelmen kívül hagyná hogy a seagate van elsőnek beállítva. Mindig a samsungrol akar bootolni.Ha a samu satat kihuzom akkor simán bebootol a seagateről de ha mind2 rajt van akkor mindig a samsungrol probál.
Valami ötlet hogyan tudok egyszerre 2 satas vinyot müködésre birni ugy hogy arrol bootoljon amiről én akarom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest