- iPhone topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoiR
csendes tag
Sziasztok,
adott egy ABIT IS7 alaplap ATA rendszerwinchester winxp. és működik még kb 1 éve 1 HITACHI 80GB SATA winchester is minden gond nélkül. de azt tapasztaltam, hogy ha húzom a celeron 2,4 es processzort, a rendszer nem látja a SATA winchestert. első kérdésem, hogy ez miért lehet. most mégis megpróbáltam újra húzni a processzort, nem is látszódik a SATA. így visszaállítottam a BIOSban a proci frekvenciát, de a SATA-t az xp mostantól nem látja. bootoláskor kiírja a rendzszer, hogy ott a SATA winchester, de a win már nem látja. ill a lemezkezelő megjeleníti, de egy kis piros behajtani tilos táblát tesz rá:
ez látszik a lemezkezelőben:
Lemez 1
Dinamikus
Kapcsolat nélkül
(és a kis behajtani tilos jel)
jobb klikk tulajdonságokra: minden rendben
tanácstalan vagyok, fizikailag semmit nem állítottam, és most nem áll vissza a rendszerem. frissítettem BIOS-t, kivettem az alaplapi elemet, állítgattam BIOS-t oda-vissza, ürítettem a cmos-t, de semmi.
segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest