- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Kösz a tanácsokat tőletek,a cuccok átcsoportosítása folyamatban
,az adatok szerencsére még nem vesztek el,a vinyó is műxik kifogástalanul.A lemezkezelő kizárólag a lemez újraaktiválása funkciót ajánlja fel,kiváncsiságból rányomtam,erre azt írja hogy az összes rajta lévő adat elszáll!Kicsit drasztikus sztem,de egy próbát megér.
A másik hogy ha rá is szánom magam a vinyó törlésére,honnét tudhatom meg az esetleges I/O probléma forrását,vagyis a hiba javítását? -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0 #24 üzenetére
Nna,a problem megoldódott,minden fasza,megtaláltam a megoldást,a 120Gb formázottan 114.7Gb-ot tesz ki nettó.
Sztem ez nagyon jó arány,szarabbra számítottam,csak az a qrva formatálás tartott kb 25 percig.
Különben egész fasza ez a WD SATA vinyó, -- a szépencsengő H nevet kapta tőlem az 1 darab particója--, a C-ről a H-ra a másolási sebesség 55Mbyte/sec fölött is járt,ezelőtt ilyet sose láttam.
Kongrat a Western Digitalnak! -
SPDeluxe1.0
aktív tag
HI!
Tnap vettem egy 120 Gb-os WD SATA vinyót,de az eszközkezelő nem ismeri fel,bootolásnál viszont ha CTRL+S sel belépek egy menübe,akkor látja a száztizenvalamennyi gigát!
Windows betöltése után kiírja hogy 'új hardver',elémlöki a varázslóját hogy telepíccsem a RAID vezérlőt,de az 5.10-es nvidia drivercsomagban nincs SATA driver!Vagy vanHa vki tudja,help plíz!
Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- GTA VI
- BestBuy topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest