Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
SPDeluxe1.0 #2069 üzenetére
''És szerinted ezt adatvesztés nélkül meg tudom csinálni?A rajta levő adat kb 170gb cucc,nincs hova átcsoportosítani''
''Ha a rendszer egy lemez bármely részén I/O hibákat észlel, egy figyelmeztető ikon jelenik meg a lemezen lévő összes dinamikus köteten. A nem hibatűrő dinamikus kötetek a Kifogástalan (Veszélyben) állapotot jelzik.'' Forrás: M$
Azt hiszem, hogy nincs választásod: vagy sürgősen elmented az adataidat, vagy elveszíted mindet.
És a dinamikusról alapkötetre formázás után sem veheted egyszerűen használatba a vinyót. Előbb meg kell keresned és megszüntetned az I/O hiba okát. -
lazydog
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #2069 üzenetére
A rajta lévő adatokat, attól tartok már elbuktad.
Valószínüleg még a GetDataBack sem segít az adatmentésben, a dinamikus lemeztípusnak ''köszönhetően''. A jövőben óvakodj ettől!
Ha mégis sikerül mentened valamivel az adatokat, akkor is kell hozzá egy másik vinyó, a szükséges szabad területtel. -
lazydog
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #2067 üzenetére
Az a lényeg, hogy ne dinamikus lemez legyen. Amire szükség van a normális használathoz azt a Windows Egyszerű Kötet-nek (Simple Volume) hívja.
-
lazydog
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #2065 üzenetére
Formattáld NTFS-re, a Sajátgép-ben, vagy esetleg az XP telepítővel.
-
lazydog
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #2063 üzenetére
Minek, és mire használsz dinamikus lemezt?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0 #24 üzenetére
Nna,a problem megoldódott,minden fasza,megtaláltam a megoldást,a 120Gb formázottan 114.7Gb-ot tesz ki nettó.
Sztem ez nagyon jó arány,szarabbra számítottam,csak az a qrva formatálás tartott kb 25 percig.
Különben egész fasza ez a WD SATA vinyó, -- a szépencsengő H nevet kapta tőlem az 1 darab particója--, a C-ről a H-ra a másolási sebesség 55Mbyte/sec fölött is járt,ezelőtt ilyet sose láttam.
Kongrat a Western Digitalnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged