- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitewolf5
csendes tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy amit a Norton Ghosttal csinálok v2i kiterjesztésű filet, nem tudom visszaállitani ebből a mentésből a pariciót mert vami ghost kiterjesztésűt keres. Hogy kell akkor menteni particiót úgy hogy később vissza tudjam állitani róla a rendszert?? -
whitewolf5
csendes tag
válasz
Dare Devil #292 üzenetére
Pontosan meddig jutottál el? Nekem is ilyen prolémám volt, ha SATA 2 akkor tedd át SATA 1 módba(jumperrel), ha igy sem akkor alaplapi BIOS frissités(ez segitett nekem), ha igy sem akkor fdiskkel kreáld ujra a particiot dos alatt. Egyelöre ennyi. Üdv!
-
whitewolf5
csendes tag
Üdvözlet! A probléma még mindig ugyan az, röviden tömören : a Windows ráteszi az installfileokat a satavinyora(csak az van a gépben) látja a vinyót, hallom hogy dolgozik a másolás közzben, RESTART aztán ugye be kellene hogy töltse a telepitőfileokat a vinyorol de nem teszi pedig beállitom hogy arrol bootoljon de : HIBA A RENDSZER BETÖLTÉSEKOR, vagy HIBÁS OPRENDSZEER, vagy ha angolt probálok rátenni akkor ERROR LOADING WINDOWS vagy vami ilyesmi. A Nortonnak a Dic Doctorát most töltöm, eddig a PM 8.0 nem talált rajta hibát hozzáteszem hogy Windows alatt tökéletesen működik a vinyo(rámasoltam dolgokat stb) és a windows összes programja tökéletesnek mondja. Viszont a ha megformázom akkor keletkezik rajta 1.5MB-nyi hely amit nem lehet megformázni csak FAT32-vel illetve néha 504 hibat ir ki ha formázni akarom: ERROR FORMATING VOLUME. Ja és a Windowstelepítőben ha a javitás opciót választom és checkdisket nyomok (ugye ez DOS alattmegy Windows sehol) ott viszont azt irja hogy a CHECKDISK EGY VAGY TÖBB HIBÁT TALÁLT A KÖTETEKBEN. Hát ennyire jutottam még megnézem DISC DOCTORRAL aztán majd lesz vami. Mindezt egy TELJESEN ÚJ SAMSUNG SATA 250GB winchester produkálata
. Holnap felhívom a céget ahol vettem pénteken. Üdv Mindenkinek!
-
whitewolf5
csendes tag
Üdv! Még arra lennék kiváncsi hogy melyik az a program ami egértelműen megállapítja hogy rossz-e a hdd vagy nem..(BAD SECTOR, ilyesmi) mert már 1 napja ezzel a vinyóval szenvedek és nem megy egyszerűen nem bootol be róla a windowstelepítő.THX az eddigi segítséget is.
-
whitewolf5
csendes tag
Nem is jutok el addig hogy felmenjen a rendszer. Xpcd be arról bootolok, aztán látja a Samsung satat(nincs másik vinyo a gépben) Masternek van bekötve SATA1, megformázom mégegyszer a biztonság kedvéért aztán próbálom rárakni a Windowst(WINDOWS XP HUN SP2 INTEGRATED) először a telepitőfileokat másolja fel aztán uyg e ujraindul és a vinyorol kellene betöltödnie a további telepitésnek...De ekkor hibaüzenet: HIBA A RENDSZER INDITÁSAKOR. Ja még probáltam chkdsk dosban a telepitésnél(javitás) és ott egyszer azt irta ki h hiba a kötetekben, ha winalatt nézem meg partition magicel akkor ott azt irja nincs rossz szektor, pluszz ráküldtem egy javitást(PM 8.0 nak a FIX ERRORS) ott sem javit semmit mert nem talál. Most mi van? Szar a vinyó? Ha visszaviszem akkor megnézik checkdiskkel és ha az nem talál hibát akkor nem veszik vissza? Egyáltalán a vinyó szar?
-
whitewolf5
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Tegnap vásároltam egy Samsung SATA 250GB-os HDD-t. A nagy problémám az hogy nem tudom rátenni a Windowst mert nem képes bebootolni a SATAról hibaüzenet: HIBA A RENDSZER INDITÁSAKOR. BIOS látja, wininstall látja, F6-ot megjátszottam NVIDIA RAID DRIVER betöltve úgy h csináltam az alaplapi lemezzel RAID DISKET(floppy), szóval mindent megcsináltam amit írtatok. Partition magic 8.0-val formáztam legelőször a Windos SAjátgép ikon kezelés menüpontot alkalmazva..Checkdisket futtattam, nincs rossz szektor...HELP mit csináljak..Így nem veszik vissza akár 1 napos akár mennyi ha nincs rajta badsector..de mégis ugy viselkedik. Hogy tegyek rá Windowst? THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest