- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
skacok segítsetek.
van két majdnem egyforma Seagate vinyóm.
egyiket már 3-4éve fiókban tartom mert az ''elszállt'' és fontos adatok voltak rajta.
gondoltam egyet hogy megnézem megy-e már.
régen se BIOS se windows nem látta a vinyót és ezért raktam fiókba nem volt szivem kihajítani.
most viszont gondoltam egyet leszettem a NYÁK-ot és láttam hogy a vinyóból kijövő sok kis tüskés valami legszélső 2 érintkezőjénél picit kormos a forrasztás.
megkapartam letisztítottam nyák vissza vinyó gépbe és láss csodát felismeri a BIOS a windows jelzi az eszközkezelőben hogy van valami cucc a sec master csatin
de nem látom az intézőben a vinyót
everest rendesen kijelzi a SMART-ot simán tudom róla olvasni folyamatosan frissítem és működni látszik a vinyó mégse látom mi van rajta. formázni kéne de fontos adat van rajta vagy mit csináljak?
1 kérdésem lenne
lehet hogy mivel 3-4 fiókban tartom akkoriban még win98-at használtam és fat32 fájlrendszer van rajta amit nem lát a win xp?
vagy mi lehet szerintetek a baja? -
TeeJay
félisten
a BURST speed nem egyenlő az írási sebességgel
ez csak egy adat hogy milyen gyorsan tudja küldeni a vinyó az adatokat.
gondolom a 8-16mega cache-ből tud ilyen gyorsan másolni de az csak villanásnyi ideig van ilyen szinten
az olvasási görbének higyj meg a végén kiírja hogy Average Read : xyz megabájt/sec -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
ezt honnan vetted hogy 150megával kéne írnia?
ez egy hülyeség meg mindenki hülyeséget hall valakitől.
már csomó helyen hallottam ezt a baromságot hogy ''vegyél SATA 2 vinyót mert az 300megával olvas meg ír a SATA 1 meg csak 150megával''.
hát ultra brutál LOL
a ma kapható leggyorsabb 7200-as SATA vinyó sem tud még 80megát se olvasni másodpercenként és ha tud azt is csak a tányér elején tudja.
átlagban úgy 45-55megával olvasnak írnak tippre.
úgyhogy tessék elfelejteni ezt a SATA 2 gyorsabb mint a SATA 1 dolgot.
amit kiadott a HDTach teljesen normális értékek egy vinyónak ilyet kell produkálni. -
TeeJay
félisten
tudja valaki mikor fognak jönni az új merőleges aadtrögzítés technikát alkalmazó vinyók?
mert már úgy vennék 200-300gigás 1 tányéros vinyót
halk hűvös vinyó és bazinagy tárhely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest