- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Üdv!
Én egyébként nem szenvedtem semmit SP2004C-vel. először haver WIN2000-ére dobtuk fel, úgy ,hogy ott csak PATA cuccok voltak, SATA driver-nek nyoma sem volt, de nem is engedte felrakni, mert azt mondta, nincs ilyen eszköz, nincs mire felrakni....Azt a pár sort a redegidtben átírtam, és lám muzsikált. Persze biosz látja 200GB-ot, azt azért megnéztem. Meg azért az is hozzá tartozik, hogy amelyik alaplapon van SATA dugasz, az azért simán lét 120GB fölé, nagyon-nagyon régi az az alaplap, amelyik csak 120-at lát (de az akkor még nem is hallott SATA-ról). Tehát nem kell ide bios, meg mizéria frissírés...egyébként nem értem, hogy mások miért szenvednek a formázással. Nem kell ide se új win, se semmi. Regedit átír, bootol, felismer, Part. Magic 8 format, label, ntfs, miegymás.... na jó, a formázásról is kell tudni egyet s mást, de aki anno sokat szórakozott fdisk-el, az megtanulta mi a logikai, kiterjesztett, dos....partíció.
-
MarKoo
addikt
-
Jazz
veterán
Én is Par 8-ban formáztam meg. Egyszerűen csak klikk a meghajtóra (nem arra a ''vastag sáv''-ra), jobb klikk, format...Én ott választottam NTFS-t, és Címkét (label). Majd apply. Ennyi volt. Próbáltam a create-el is, abban benne van a format is, meg a meghajtó betűjele, label...., de ott szarakodott. Megjegyzem, nekem teljesen szűz volt a vinyóm. Remélem tudtam segíteni, de ha nem akkor csinálok egy screenshootot is, csak nincs, ahova feltöltsem. Tud valaki ilyen képtár ingyenes honlapot??
-
Genialis
aktív tag
Őőőő... Kösz érdekes, bár több helyen hibás, és nem erre vonatkozott a kérdésem.
Olyan Y-kábellel találkoztál már, ami Sata tápcsatlakozót oszt ketté? Nem molex-sata átalakító kábel, hanem Sata-táp > 2 db Sata-táp. Merthogy ez is megoldás lehet a bajomra, csak ilyen alkatrészt még nem láttam, de a hozzászólásod második fele sugallja a létezését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Series X|S
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest