- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deregancs
csendes tag
Sziasztok! Egy Samsung 80as, SATA vinyóval lenne problémám. A biosban abszolút nem látja, de amikor felfut a gép, akkor ''ellenőrzi'' a Sata portokat a windows betöltődése előtt, és írja, hogy nyomjak tabot az eszközök telepítéséhez. Tab után, észleli, hogy sata2-esen van a vinyó, és mondja, hogy jelöljem ki, majd F1 lenyomása után egy bizonyos ''array'' vagy ''array position''-t, vagy valami ilyesmit csinálna vele. A probléma csak az, hogy nem engedi kijelölni a vinyót, az összes billentyű között csak esc-t tudok nyomni. A poén viszont, hogy a windows betöltődése után partition magic segítségével tudtam rajta csinálni partíciót, le is formáztam, lehet vele dolgozni. Viszont oprendszert így nem tudok rá tenni, mert a windows cd behelyezése és a telepítő elindítása után csak azt a lemezemet látom, amin a windows van, egy 40es régi másikat.
Valakinek van valami ötlete? -
Deregancs
csendes tag
Köszi szépen a tanácsokat, a problémáim megoldódtak! Köszönöm a helpet még egyszer!
Nem tudod, miért lehetett, hogy visszalökte PIO módba? Egyáltalán mit takar ez, hogy PIO mód és mikor ''megy vissza'' a vinyó ilyen módba? Egy esetleges túlmelegedés okozhatta? Nem vagyok otthon a témában, de nagyon örülök, hogy újra műxik rendesen a vinyó! Köszi! -
Deregancs
csendes tag
Üdv mindenkinek! Samsung 160 gigás vinyó problémám van. Először is, mikor először használtam, akkor a Windows kapásból 130 gigát látott belőle, sehogy sem tudtam megnövelni, a boltban azt mondták, hogy hardwaretől is függ, hogy mennyit lát a Windows. Mondom, üsse kő, akkor használom így, meg is voltam vele elégedve, gyors volt és halk. Egyszer viszont elkezdett kattogni és befagyott. Utána el sem indult a gép, majd egy jó fél óra múlva visszakapcsoltam, akkor elkezdett bootolni és működött, de a sebessége mintha az eredeti sebesség felére vagy még annál is kevesebbre csökkent volna. Eddig a Windowst betöltötte kb. fél perc alatt, ez az idő most 2 és fél perc, 3 perc. Egy DVD lemez képfájlba mentése 35 perc, egy DVD kiírása vinyóról 40 perc, mindegy, hogy hányszorosan írom. Egyszerűen nem fér a fejembe. Akiket kérdeztem, a kattogás és leállás valószínűleg a túlmelegedés miatt lehetett. A vinyó most jött meg szervizből, azt mondták, hogy minden rendben van vele. Akkor most valami beállítás szar, én vagyok a hülye vagy a vinyó szar? Gondoltam arra is, hogy esetleg a processzorral lehet valami, de nem tartom valmószínűnek.
Akinek van valami elképzelése, ötlete, szívesen fogadom.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest