- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
válasz
Burege@r #431 üzenetére
A sebességével azért is lehet gond mert már töredezett. A Patas vinyókkal sosincs annyi szívás mint a Satákkal mert a Sata vinyók sokkal érzékennyebbek az átviteli zajokra. Jah meg sok gondja lehet, lehet h egy virus fogja meg a másolásba, vagy nem tom sajna. De sztem szedd le a legujabb drivert a Sata vinyóhoz hátha csak az a baj. Jah meg a Sata-s vinyók nem szeretik az FSB emelést. De modom naon sok baja lehet. Sztem csinálj egy scandiks-et meg egy defragot meg át is ellenőrizheted a vinyót pl HD Tune-nnal meg rakd flé a legujabb drivert. Vagy lehet h csak egy szerüen a winfos a sz*r. De turd át a totyikot hátha volt már vlkinek ilyen gondja. Sajnálom h nem tok segiteni. Ezt a másolási problémára irtam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest