- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Ugyenilyen kártyám van (lehet, eladom nemsokára), és a nagy dugdosás közepette néha félredugk, és akkor persze hogy nem érzékeli a TV-OUT a rákötött TV-t. Én sikeresen többször is a videó kimenetére kötöttem a TV-OUT-ot, persze hogy nem volt kép... Szóval oda kell figyeli alaposan!
-
válasz
GhanBuri Ghan #63 üzenetére
GF4 Ti4200 kártyánál találkoztam ilyen problémával, ott is volt fekete csík elul-felül.
Ezek szerint a GF4 MX440-nek jobban kongiurálható TV-OUT-ja van, mint az ATi Radeon-nak... És minőségben sem rosszabb. -
Remélem valaki csak találkozott ezzel a problémával és sikeresen megoldotta... Annyi embernek van itt ATi kártyája, hol vannak most azok...? :O
-
válasz
GhanBuri Ghan #60 üzenetére
Hát sajnos a régi NDK-s TV-n nincs ilyen beállítási lehetőség... :DDD
Valaki más...? -
No, kis topicfelhozatal...
Lecseréltem a jó kis Leadtek MX440-et egy OEM Sapphire Radeon 8500LE 128MB TV+DVI-OUT kártyára. Nos, 4ns ramok annak rajta, nem rossz, alap 250/400 frekin gyorsabb az MX440-nél, ami 270/400 volt alapból. Nincs vele gond, játékok alatt nincs hiba, CS fut tökéletesen.
Lenne egy kérdés a TV-OUT-tal: sajnos a nem tudom széthúzni függőlegesen a képet a TV aljáig és tetejéig, a Cat3.2 kontrolpanelből nem megy. Vízszintesen pedig okés.
(Az MX440-nek frankón szét lehetett driverből húzni, nagyon jó TV-OUT-ja volt.)
Valakinek volt hasonló gondja, és sikerült megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest