- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Ugyenilyen kártyám van (lehet, eladom nemsokára), és a nagy dugdosás közepette néha félredugk, és akkor persze hogy nem érzékeli a TV-OUT a rákötött TV-t. Én sikeresen többször is a videó kimenetére kötöttem a TV-OUT-ot, persze hogy nem volt kép... Szóval oda kell figyeli alaposan!
-
válasz
GhanBuri Ghan #63 üzenetére
GF4 Ti4200 kártyánál találkoztam ilyen problémával, ott is volt fekete csík elul-felül.
Ezek szerint a GF4 MX440-nek jobban kongiurálható TV-OUT-ja van, mint az ATi Radeon-nak... És minőségben sem rosszabb. -
Remélem valaki csak találkozott ezzel a problémával és sikeresen megoldotta... Annyi embernek van itt ATi kártyája, hol vannak most azok...? :O
-
válasz
GhanBuri Ghan #60 üzenetére
Hát sajnos a régi NDK-s TV-n nincs ilyen beállítási lehetőség... :DDD
Valaki más...? -
No, kis topicfelhozatal...
Lecseréltem a jó kis Leadtek MX440-et egy OEM Sapphire Radeon 8500LE 128MB TV+DVI-OUT kártyára. Nos, 4ns ramok annak rajta, nem rossz, alap 250/400 frekin gyorsabb az MX440-nél, ami 270/400 volt alapból. Nincs vele gond, játékok alatt nincs hiba, CS fut tökéletesen.
Lenne egy kérdés a TV-OUT-tal: sajnos a nem tudom széthúzni függőlegesen a képet a TV aljáig és tetejéig, a Cat3.2 kontrolpanelből nem megy. Vízszintesen pedig okés.
(Az MX440-nek frankón szét lehetett driverből húzni, nagyon jó TV-OUT-ja volt.)
Valakinek volt hasonló gondja, és sikerült megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest