Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Akkor én se bízzam egy Micase 300W -ra a 9800 Pro-t? Milyen tápot ajánlotok? Mind1 az ára, csak megbízható legyen.
-
Doviziozo
aktív tag
Nekem a tegnap volt tesztelve a gépemben egy gigabyte 9800Pro , két vinyó , dvd-iró ,2500+ barton, és mindez egy 300W-os enermax vitte! Szerintem a 300 is bőven elég, ha jó minőségű a táp!
-
Janesz
őstag
konfigtól függ az egész!!!
nekem pl:thermaltake ház 7!!! venti mind ugye 12v-ról
amd 1700+ 2220mhz-n
1 vinyó 1 9800pro
és a 350w-os codegennel a videokari el sem indul a 400w-os ultrapowerrel instabil a rendszer mert a 12v-os ágon nem tud annyit ami nekem kellett!!
jelenleg:400w-os coolink-om van és ez teljesen jóóóó!! -
Furky
őstag
ha valaki idetéved, lécci válaszoljon az előző kérdésemre... köszönöm..
-
Furky
őstag
Akkor szerinted érdemes megvenni a his excaliburt dobozban, 2 kábellel, dvi átalakítóval, és 3 CDvel 47500+áfáért a ready computertől, aki állítólag rosszabb, mint a mistral pesten a garanciát tekintve, vagy vegyek egy ezressel drágábban egy sapphire 9800 pro-t OEM-et, amiről semmit sem tudok, csak azt, hogy OEM, valszeg nem dobozos, és nincs hozzá más,csak egy telepítő CD, és ezt az aqua-ban pesten. nem tudom mi legyen...
-
L3zl13
nagyúr
-
Furky
őstag
Sziasztok! Én is ilyen kártyát akarok venni. Szerintetek a sapphire 9800 pro a jobb, vagy a his excalibur 9800 pro?
Egy Sata vinyó lesz mellette, seagate, avgy samsung, és egy pioneer dvd olvasó. 400 W-os tápom van. 2800+ Barton lesz benne. 2x512 Samsung memória. Biztosan bírni fogja, nem? Hűű, de sok kérdést tettem fel... -
madve
tag
-
madve
tag
Csao,
Szerintem ez nem csak a kártyádtól függ hanem attól is hogy milyen konfig van alatta (proci,hány HDD stb.) Nekem egy 300W-os Codegenem volt, Barton 2500@2200Mhz, Connect 3d Radeon 9800Pro, Samsung 120Gb Hdd, DVD-rom, CDíró és tökélesen ment. Nemrég cseréltem egy Coolink X450-re. Ultra halk, eddig megbízható, stabil. Nagyon tudom ajánlani. Szóval nem feltétlenül kell tápot cserélni csak ha sok a perifériád, akkor viszont igen... -
fler
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne.
Igaz az, hogy az Sapphire 9800Pro 128 MB -os kártya csak 400 w-os táppal képes működni, a 300 W-ost meg kicsinálja?
Kérem aki tud erről a dologról valamit írjon.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest