Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Baryka007 #285 üzenetére
Huhh, be volt kapcsolva az FSR jajj nekem ... Most mi lesz?
Látom át ment a lényeg (nem).Én arra próbáltam rávilágítani, hogy saját magadat hazudtolod meg, ráadásul úgy, hogy ott van a bizonyíték arra, hogy nem mondasz igazat.
Mutasd meg nyugodtan hol írtam le konkrétan azt, hogy szar az Intel mert én nem találom.De egyébként én befejeztem az egészet, túltoltam én is, de ehhez egyszerűen már nem tudtam másképp állni.
Az biztos, hogy te is bekerültél azon emberek köze, akinknek egy szavát sem fogom elhinni.
#287 Mr.Csizmás:
-
válasz
Baryka007 #279 üzenetére
Jaj egyből sikerült kikapcsolni miután le lettél "buktatva", aztán még te jelentetted ki, hogy eddigi teszteken végig ki volt kapcsolva, szánalmas.
Aztán így higgye el az ember a többi szarságot amit írtál, meg hogy így szar úgy szar az ÁJEMDÉ.
#280 Dave567: Ramot, esetleg az alaplapot ne vegye ki ? Vagy dobja ki az egész gépet akkor már, nem ?
-
válasz
Baryka007 #273 üzenetére
Ja, tényleg ki volt kapcsolva, azért van mindegyik videódban "Auto" beállitáson nem pedig Off-on.
De ha neked az Auto az Off-ot jelenti nekem aztán jó.
Akárhogy nézem, az összesen megy az FSR, de majd biztos ezt is megmagyarázod valamivel.
Majd pont egy fórumon fog érdekelni, hogy mennyire járatom le magamat meg mennyire nem. -
-
Két Inteles k*csög legalább egymásra talált.
Vicces, hogy itt csak ti ketten fikázzátok a legjobban az AMD-t, mindenki másnak meg semmi baja az ég világon. Hogy is van ez ?
-
Hagyjátok ezt a bohócot, úgysem tudtok neki semmit megmagyarázni, mindig neki van igaza.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest