Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Kalacskepu #291 üzenetére
Nem én voltam aki FrameGent használt... Ott az fsr-t azért mondtátok hogy vegyem ki, mert elvileg van egy program ami fsr re tud framegenelni a háttérben ...
Ez inkább szólt arról, hogy nem bírtátok elviselni a jó eredményeket, ezért megtámadtok onnan.
Aztán jöttök végig a bekapcsolt fsr el, mikor a lényeg a framegen volt, ami nálatok nagyon szépen be volt kapcsolva 2 teszt alatt is.
És arról még nem is beszéltünk, hogy valami első verziós rosszul kompatibilizált verziójú CP-t futtatok hozzátok képest.
Ez megint elkerülte a figyelmeteket.Hidd el nem izgat, hogy nekem nem hiszel. Te saját magadat is átverted kőkeményen
Dragon3000: Az egy hasonlat volt a badarságra amit állítottatok leírtam többször már, ha 2°C -ot írok akkor is működött volna a hasonlatom ... Bocs a kifejezésért de nem bírom máshogy megfogalmazni, de értetlen vagy.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Kalacskepu #284 üzenetére
-
Baryka007
addikt
válasz
Kalacskepu #284 üzenetére
Huhh, be volt kapcsolva az FSR jajj nekem ... Most mi lesz?
Szögezzük le, mi is történt ?
FSR : ON és FSR : OFF os bench runjaim között van ~6fps különbség, ami akár mérési hiba is lehetne, de 1024x768 ban gpu limitálok 3070 el, feljebb a kolléga 7600XT vel ugyan így járt, és neki is végig FSR on volt, szóval most légyszi kend rá hogy FrameGenezik a háttérbenSzólj, ha van normális érved hogy miért szar az Intel, addig csücsi vissza.
Szerk.: Vagy innentől mondd azt, hogy FrameGennel generáltam 6fps-t egy ~2 perces benchmark alatt... Csak hogy máshol is meglegyen a szaktekintélyed
Szerk2.: Valaki nem dobná amúgy ki innen ezt a Kalacskepu-t ? Tökre lehiggadt már kb mindenki, erre visszajött ... -
Baryka007
addikt
válasz
Kalacskepu #276 üzenetére
Érdekel róla a videó is ?
-
Baryka007
addikt
válasz
Kalacskepu #270 üzenetére
Figyelj, szerintem ülj vissza a kispadra Kalacskepu...
Ott voltak az fsr offos tesztek, és ha valakik csaltak kőkeményen azok ti voltatok. Többször bebizonyítottátok...
Megnézheted több helyen 98% os gpu kihasználtságom volt... Gyenge az rtx 3070
Ne rontsatok a helyzeten, maradjunk szakmaiak... Ha csak ilyet írtok, csak így tudok válaszolni. Pedig nem bántás, csak tény... Mert egyetlen tesztem volt fsr el, az összes többi nélküle, csak nem figyelsz hanem megint egyből támadsz...
Ezzel nagyon lejáratod magad. Nem én vagyok itt a szavahihetetlen
Szóval offold ezeket, mert már elégszer beégtetek így is... Cifunak mikor válaszoltok ?
-
Dave567
addikt
válasz
Kalacskepu #197 üzenetére
Nem lehet mindenki vak, a jobbak látnak is.
-
Baryka007
addikt
válasz
Kalacskepu #67 üzenetére
Szia
Állj a sorba kérlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- iGO Primo
- Suzuki topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest