- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
balpis #14846 üzenetére
Ráadásul nem kevéssel kevesebbet is fognak fogyasztani. Kérdés, mennyiért tudná megoldani a váltást anyagilag, hiszen, mint írta, olcsó lapot akar, ergo nem feltétlenül van pénze vinyókra.
fsb1000: Hát, lehet, hogy SB-re elég, de én abból indulok ki, hogy az i7-re kevés volt, ergo kisebb a teljesítménye, mint az arra is megfelelő hűtőknek. Nem csak azt szeretném, hogy valamennyire hűtve legyen a procim (ha majd lesz), hanem, hogy a lehető legjobban, mert annál kevésbé melegszik minden más is körülötte, amit nem mér semmilyen beépített érzékelő.
5GHz-et kikísérleteznék, de mindennapos használatra bőven elegendő az i5-2500K alapon is. Maximum 2 év múlva felteszem 4,5-re...
-
BJanee
tag
válasz
balpis #14150 üzenetére
láttam már ezt a kifejezést, csak eddig nem tudtam, hogy itt ph-n mire használják, főleg a tuningos, meg hardveres fórumokban
Azért remélem nem vagyok túl kocka, amiért az egyszerű óra/nap helyett proci meg memória sebességek jutottak eszembe?
slayer006: köszi, akkor ezek szerint te vágtad ezt a kifejezést -
SipiBcs
őstag
válasz
balpis #13671 üzenetére
Nem kötözködni akarok, de ne sarkítsunk ennyire!
A driver működik az Asrock lapoknál USB3-nál is. Alkalmasint egy-két terméknél nem tökéletes. Amennyiben jelzi valaki a problémát, akkor a support az adott USB3-at használó kiegészítőre megcsinálja a javítást.
Nem védeni akarom, mint inkább a valóságot ábrázolni!
-
HUNRONIN
tag
válasz
balpis #13671 üzenetére
Szerinted akkor jó választás lesz ez az Asus P8Z68 Deluxe alaplap(bár ezen az alaplapon sem látok VGA kimenetet :S) + i5-2500KCPU + Sapphire Radeon6970(igazából GTX580-at akartam de kicsit izmosabb az ára) + Gyártó logója F3-17000CL11D-8GBXL - RipjawsX XL + WD64GB SSD? -
diegho
nagyúr
válasz
balpis #12916 üzenetére
Az MSI egyik embere azt állítja, hogy 2500k-val 4ghz fölé is lehet menni. A GPU tuning az alap, az biztosan megy. Ott az opció a szorzó állításra, de nem történik semmi, hiába állítom.
Aki meg nagyon olcsón akar tuningolni, annak ott van az ECS P67-es lap 17k-ért, igaz nem lehet alulfeszelni benne, de egy kis tuning simán megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest