- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
davidsz #9643 üzenetére
Továbbra is azt vallom, hogy elég a D14, mert a linx alatt ha bele-bele is kóstol a 90 fokba, akkor sem tudom annyira leterhelni a hétköznapokban, hogy kelljen a víz.
Persze jó lenne, mert akár 30fokon is lehet tartani vele procit.
De, ahogy Qru kolléga is írta, én is egy kicsit ódzkodom tőle. Emellett el lehet szaladni ami az anyagiakat illeti. Mert annak meg semmi értelme, ha jó sok pénzért az ember csinál egy olyan vizet, ami hatásfokban olyan mint a léghűtés...(#9644) AirBooms : Szerencsére nem nagyon van rá keretem, és helyem sincs a házban nagyon
(#9645) Qru : Hát nézegettem már nagyon sokat a vizet, de mindig inkább valami hardvert vettem helyette. Ha nagyon megőrül az ember, akkor pikk-pakk el lehet szállni az árakkal, és maga víz már egy komplett gép ára...
(#9646) D1Rect :
(#9656) KAMELOT : Az a tartalék gép!
A másik az mindig változik, így teljesen felesleges kiírnom.
Később írt hsz-emben már direkt úgy linkeltem!!!
1.5V? Miért sok? Tudom ez már súrolja a felső határt, de elvileg bírja (1.52-ig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest