- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nos, akkor, már ha nem a hülyeség a fő szempont, áruld már el, hol van a SB-ben a rengeteg X58-as PCI-E sáv! Egészen eddig arról volt szó, hogy NINCS elég egy több VGA-s konfighoz!

Az meg a minimum elvárás minden ez irányú topicban, hogy a stabilitást tesztekkel igazoljuk, éppen Blumi topicban alapvetés volt ez is. Ez teljesen független attól, ki tesztel, és engem sem zavart, hogy amikor csak beírtam egy teszteredményt, kérték az igazolását. Még akkor is, ha pár hsz-szal azelőtt már volt, ezért nem linkeltem be újra.
Nehogy már az alapján minősíts, hogy elvárom egy teszteredmény igazolását, vagy hogy a hosszas kitárgyalás után sem fogod fel, hogy NINCS 16+16+4 sávszél egy SB lapban, és nem is lesz.
És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat.