Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nos, akkor, már ha nem a hülyeség a fő szempont, áruld már el, hol van a SB-ben a rengeteg X58-as PCI-E sáv! Egészen eddig arról volt szó, hogy NINCS elég egy több VGA-s konfighoz!

Az meg a minimum elvárás minden ez irányú topicban, hogy a stabilitást tesztekkel igazoljuk, éppen Blumi topicban alapvetés volt ez is. Ez teljesen független attól, ki tesztel, és engem sem zavart, hogy amikor csak beírtam egy teszteredményt, kérték az igazolását. Még akkor is, ha pár hsz-szal azelőtt már volt, ezért nem linkeltem be újra.
Nehogy már az alapján minősíts, hogy elvárom egy teszteredmény igazolását, vagy hogy a hosszas kitárgyalás után sem fogod fel, hogy NINCS 16+16+4 sávszél egy SB lapban, és nem is lesz.
És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És mi köze az egésznek ahhoz, hogy én mit csinálok, v. mit tartok jónak?
Éppen az említett topicban írtam azt is, minek tartom az efféle értelmetlen, személyeskedő beszólásokat.