- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
aton-hawk
tag
Sziasztok!
Szóval ezzel a Samsung Syncmaster 700ift nevezetű moncsival lennének a bajok. Akármit csinálok, a kép életlen, és ez 8 órában nagyon zavaró. A kezelőpaneljén nem lehet jobban élesíteni ( vagyis lehet úgy, hogy ha az egyik felét élesítem, akkor a másik fele homályos lesz--->focus). Próbáltam már állítani a felbontást is, most 1024x768@100hz-en fut, 800x600-ban ronda a képe. A képfrisítést is próbáltam lejebb venni, de az se működött. Több topicot is végignéztem ezzel kapcsolatban, és több helyen írták, hogy a moncsi alaplapjában lehet valamit tekergetni, így élesebb lesz a kép. Esetleg valahogy meg lehetne oldani másképp is? (céges moncsi, és nem szívesen kapnám szét)
Szóval ha vkinek van vmi ötlete, az ne kíméljen.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest