- iPhone topik
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aton-hawk
tag
up
-
aton-hawk
tag
Sziasztok!
Szóval ezzel a Samsung Syncmaster 700ift nevezetű moncsival lennének a bajok. Akármit csinálok, a kép életlen, és ez 8 órában nagyon zavaró. A kezelőpaneljén nem lehet jobban élesíteni ( vagyis lehet úgy, hogy ha az egyik felét élesítem, akkor a másik fele homályos lesz--->focus). Próbáltam már állítani a felbontást is, most 1024x768@100hz-en fut, 800x600-ban ronda a képe. A képfrisítést is próbáltam lejebb venni, de az se működött. Több topicot is végignéztem ezzel kapcsolatban, és több helyen írták, hogy a moncsi alaplapjában lehet valamit tekergetni, így élesebb lesz a kép. Esetleg valahogy meg lehetne oldani másképp is? (céges moncsi, és nem szívesen kapnám szét)
Szóval ha vkinek van vmi ötlete, az ne kíméljen.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Macska topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (1)
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest