- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
neked nézhetetlen, nekem meg kiváló...egy kurva jó lcd-n semmivel nem rosszabb az émény mint egy jó oleden, kinek mi
a telefon-t csak oledest veszek, de egy kurva jó ips képernyön is gyönyörü a kép..ha ennyire egyértelmü lenne az oled nonplus ultrasága csak azt gyártanának gondolom
a szemed a tizedét nem látja a 8millió zónának, parasztvakitás az egész
-
gandalf
aktív tag
-
bteebi
veterán
Azok még annyira buták voltak, hogy nem gondoltak arra, hogy ezt is egy rendes szerződésbe kellene foglalni. Egy olyan szerződésbe, amit nem olvasol el, viszont elfogadod benne, hogy odaadod nekik az egyik vesédet, ha kérik, nyugodtan kémkedhetnek utánad, tárolhatnak random adatokat a LAN-odon, és persze bányászhatnak a TV-den dogeciont.
-
Reggie0
félisten
-
bteebi
veterán
Mondjuk monitort nagyon közelről nézel (legalábbis szerintem gyakorlatilag mindenkinek jobban kitölti a látómezejét, mint egy TV), szóval ott sokkal inkább kijönnek a local dimming hibái nagyobb zónaszám esetében is. Az 576 amúgy már sajnos elég jónak számít a FALD-nál (persze nem feltétlenül microLED-nél).
-
bteebi
veterán
Az én Hisense-em azt hiszem csak 150 zónás. És igazából nem nagyon értem a FALD-ját. Sok esetben, pl. a Gravitynél abszolút nem látszik a local dimming (valószínűleg túl heterogén hozzá a kép), de pl. feliratoknál meg nagyon szarul tud kinézni.
Ezzel együtt szerintem is túl van lihegve a blooming most már. Vagyis mondjuk 500-1000 zóna fölött valószínűleg tényleg csak elvétve lehet zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt a Samsung 65 hüvelykes, 4K felbontású, Mini LED háttérvilágítású televíziója.
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest