- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sinesol veterán válasz  JulianSinulf

üzenetére JulianSinulf

üzenetéreA linket a kolléga megadta, a dpi kapcsán annyit tudok mondani, hogy évek óta egy 163dpi-s 27 inches 4K monitort használva átlagos nézési távolság mellett nekem pixeles a 27-es WQHD-ra jellemző 109dpi. Egyszerűen a magasabb dpi pengeéles a szövegekkel, képekkel, mindennel, mig a 109 nekem kicsit szőrös, enyhén pixeles. De lehet ez is olyasmi, hogy a jóhoz könnyű hozzászokni, ha nem ezt használnám évek óta, akkor lehet a 109 dpi se lenne azért rosz. Mondjuk eleve 21.5 inches FullHD-n szocializálódtam, aztán volt egy gondolat, hogy egy kicsit nagyobb monitor jó lenne, vettem egy 24 inches FullHD-t, ami az előd után nekem feltűnően pixeles volt, vissza is küldtem és ugy voltam vele, hogy akkor inkább vágjunk bele nagyobb felbontásba mint 1080p, mert az kevés nagyobb méretben, ebből lett a 27 inch ötlete, oda meg 4K-t éreztem helyénvalónak, féltem hogy az 1080p-nél nem sokkal nagyobb WQHD 27es méretben már pixeles lenne.  
- 

omfgk veterán válasz  JulianSinulf

üzenetére JulianSinulf

üzenetéreRtings tesztek alapján az image retention nagyobb probléma a QD-OLED-ek esetén mint a sima WOLED-ek esetén. Manuálisan kell több pixel refresh ciklust indítaniuk ,hogy ezek el-el tűnjenek. 
 ----
 Igazából nem a dpi-t (ppi-t) kéne önmagában nézni hanem az ennek a távolsággal korrigált értékét.
 http://phrogz.net/tmp/ScreenDensityCalculator.html#find:density,pxW:3840,pxH:2160,size:42,sizeUnit:in,axis:diag,distance:40,distUnit:in
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- Adobe Lightroom topic
- Windows 11
- Formula-1
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest