- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szia
azért írtam, hogy nem ismerem a programodat, milyen gépigénye van, de ha a jelenlegi elég neki, akkor ezek közül bármelyik jó
Játékot említetted: a GT630M/540M egy kicsivel már belépőszint szint fölött lévő mobil gpu, a játékok zöme közepes felbontás mellett játszható, régebbiek nyilván magasabb beállítás mellett is
ami nekem volt i5/520MX egy kicsit gyengébb volt ennél, amit próbáltunk az egy LoL volt, közepes beállításnál még játszható volt, de nagyobb csatákban már laggolt eléggé, ezért visszavettünk belőle, azt gondolom, amit kinéztél, annál már nem lenne olyan belassulás, de nem tudom nyilván mert nem volt olyanom
az dönti el, hogy milyen játékokat akarsz játszani, de mivel a jelenlegi géped is 6 éves, Te sem 1-2 évre vásárolsz, ahogy nekem is a régi Hp-m, már biza 4 éves, de el nem adom tutia jelenlegim viszont odacsap neki rendesen, főleg ha a procit is húzom
-
törölt tag
nagyjából hasonló a kiépítés ahogy látom
azért a desktop/mobil proci nem ugyanaz, arra figyelj!
én a helyedben megtapiznám a gépeket, billentyűzetet nyomkodnám egy kicsit, hogy mennyire stabilak, csendesek, a kijelzőt nyitogatni, nyekereg, zörög-e, tudod-e pl. egy kézzel nyitni, mennyire "tekeredik" ha egy kézzel nyitod fel?
aztán az általad munkára használt programot is jó lenne ha ki tudnád próbálni, bár nem tudom, hogy mennyire erős vga-t igényel a program. én inkább abban látom a szűk keresztmetszetet, asztali esetében milyen vga-t használsz?
nem egy erőmű az a vga,ha nem találsz közöttük különbséget, akkor talán a samut mondanám a hazai support miatt, bár nekem a Lenovo nagyon meggyőző minőséget mutat
-
törölt tag
szia
linked nem mutat sehova
egyébiránt nekem 3 széria samsungom volt, itt elég sokat olvashatsz róla, amit kinéztél, nem ismerem, az egy i5 proci és egy átmatricázott nvidia vga (gt 540m teljesítménnyel)
kérdés, hogy elég-e a munkához a kétmagos i5? tervezéshez én kicsit kevésnek gondolom az nvidia kártyátlenovoról meg jó lenne egy pontosabb összeállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged