Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gabo
tag
válasz
balintka
üzenetére
"S22A350H" - én nem kalibráltam színeket. Valamelyik elöre definiált mintát választottam.
A színek nekem elfogadhatóak.Nálam a szempont általában az, hogy leveszem (ha lehet) nullára a világosságot és feltolom a kontrasztot. Ha magasra van állitva a háttérvílágítás, akkor jobban terheli a szemet. Fél óra játék után kiég a retinám.

Valahol olvastam is, hogy az intenzív háttérvilágítás olyan, mintha az ember 500w-os izzóba bámulna. Bocs, ha nem linkelek irodalmat ehhez. Gondolom lesz, majd aki ezt kommentálja.
10-es háttérvilágítás mellett ennél a monitornál teljesen jól érvezhetö a kép. Nem sötét. De ez persze attól is függ, melyik Samsung MAGIC mintát veszed alapul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Byski Áramláskijelző.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest