Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z(o)zz
tag
válasz
iceman1988
üzenetére
Catalyst Control Center-t elindítod a bal felső sarokban van egy legördülő fülecske (Grapics) rámész kiválasztod a Desktops & Display-t utána jobb klikk a monitpr ikonra / configuure utána pedig Scaling Options. Itt 0-ig kellett húzni és úgy nőtt a képernyő

-
Z(o)zz
tag
Sikerült! Ati Catalyst-ban kellett átállítani.
-
iceman1988
tag
És nem lehet semmit sem állítgatni a programjában?
Vagy esetleg ha van rá módod akkor próbáld ki egy másik gépen. Ha azon is ezt csinálja akkor a monitor lesz a ludas a dologban. Esetleg próbáld még meg egy másik catalyst-al. Nem tudom melyik van fent neked. Ha a legújabb akkor próbáld meg régebbivel. -
Z(o)zz
tag
válasz
iceman1988
üzenetére
Volt, fel is raktam. Launch Monitor Driver Installer - itt kiválasztom a típust és telepíti.
-
Z(o)zz
tag
válasz
iceman1988
üzenetére
HIS HD 5770
http://www.hisdigital.com/un/product2-487.shtml -
Z(o)zz
tag
válasz
iceman1988
üzenetére
Igen, úgy is. Most HDMI / DVI kábellel próbáltam. Nem jó

-
Z(o)zz
tag
Sziasztok.
Most vettem SAMSUNG BX2250 LED monitort. HDMI kábellel kötöttem össze és a baj, hogy nem teljes a kép. 1920x1080-ban vagy 1,5-2cm-el kisebb a kép vagyis fekete hézag van. A monitoron nem műxik az "Auto beállítás" gomb.(Nem elérhető) és a Vízszintes / függőleges poziciót sem tudom állítani. Mi lehet gond? Megoldás?
thx. -
Klarsa
tag
üdv mindenkinek
Nemsokára monitort szeretnék venni. Eddig 2 típus között gondolkozom: XL2370 vagy XL2370HD. (Eddig csak jót olvastam róluk) Játékra és filmnézésre használnám. Csak azt nem tudom hogy megéri e a HD-st venni, mert annak viszont 5ms a válaszideje és a másikécsak 2ms, nem fog egy kicsit zavarni játék közben? Valaki tudna segíteni?
-
KingSize
tag
sajnos 3 pixel pontom van a monitoromon

-
KingSize
tag
pixel hibát nem lehet vlhogy javítani?:S
-
worxland
addikt
Átlagba jó.
TV-nek jó (mindigTV-vel próbáltam, mind az SD, mind a HD adás jó volt)
TV-tuner: mivel csak a mindig-gel próbáltam, csak a digitális adásokkal teszteltem. Jó vevővel és jó vételi lehetőséggel elsőre megtalált mindent, a focivébé nagyon látványos volt.Többen nyafogtak a "TN+film kontra 27 coll" és a "27 coll túl nagy" témakörben.
Nekem egyikkel sem volt gondom. Szemből a 27 coll OK, annyira nem mások a színek a képernyő szélén. A monitort max. 1 méterről nézem, így pont jó a mérete.Egészében teljesen elégedett vagyok vele.
-
KingSize
tag
Nekem tegnap döglött be egy Syncmaster 940N
egyszercsak egy nagy fekete folt keletkezett a képernyő alján 
-
pru
csendes tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalat Tv-tuner-es monitorral?
B2230H, P2270HD és XL2270HD monitorokról valakinek tapasztalata? -
-
Blom
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mitől homályosak a betűk a monitoromon???
Samsung P2470HD
Karim:5970 -
ffodi
veterán
Sziasztok!
Lehet hogy nagyon gázos amit kérdezek, de............van egy P2470H monitorom, ami hdmi-vel van összekötve az 5870-emmel. Ha kikapcsolom a gépet nincs standby mód, egyáltalán. Nagyon felidegel a dolog, hogy állandóan ki kell kapcsolnom a monitort, mert ha nem teszem, akkor kiírja, hogy nincs csatlakoztatva a jelkábel.

Ez egy új energiatakarékossági fícsör a samsung monitoroknál, vagy csak én vagyok balf@sz? Vagy -tekintettel arra, hogy ez az első monitorom amit hdmi-vel kötök össze- csak a hdmi miatt van?
Köszi a válaszokat előre is.
-
Blom
aktív tag
meg találtam TN

-
Blom
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani,hogy SAMSUNG BX2450 milyen paneles? (TN)??
És érdemes e megvenni én nem vágom a témát.
Köszi! -
Zoli83
tag
válasz
zümzümm
üzenetére
Szia!
Bocs a kései válaszért, de csak most olvasgattam vissza a fórumon. Nekem ilyen a kis piros autó [link]. Valamint a progi ezeket az infókat írja a tesztek lefuttatása után:
" Graphics mode: 1680x1050 @ 32 bpp
Frame rate: 59.9 Hz
Gamma factor: -Flag test: b->w: 100.0%, w->b: 100.0%, b->g:-, w->g:-
Chase test: 100(166.7ms), 100(166.7ms), 100(166.7ms)
Readability: Tempo 0
Game: Score: 11 Points, hit rate: 13%
streaky graphic: Graphic no. 3, Tempo 16, Gamma 2.30, r.exp 1.00, r.time 20.0, r.delay 1.0, f.exp 1.00, f.time 30.0, f.delay 1.0, s.tempo 16 "
Ezek mennyire gáz értékek, -aki ért hozzá- ilyennek kell lennie? Talán ez rámutat az én problémámra is.
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 2232BW monitorom. Az lenne a problémám, hogy játéknál (cod4), nem valami folyamatos a kép, mintha kicsit laggolna az egész -akkor is, amikor 40-es pingem van. Nem lehetne ezt valahogy orvosolni, vagy a vga driverjében kellene állítani valamit? Kipróbáltam egy ősrégi CRT monitoron, ott meg szinte úszik a kép, olyan folyamatos. Az fps-em fix 250. -
-
blacky79
csendes tag
Üdv.
Nem tudja valaki hogy működik a gyári garancia a Samsungnál?? -
RuSSY
csendes tag
Helló
vettem egy samsung bx2450 monitort annyi a gondom nem tudom teljes képernyőben üzemeltetni nem tudom miért, ha 1680x1050-be van akkor teljes képernyő, ha 1920x1080 akkor berakja középre a képet és jobbról balról kb 2 cm fent lent kb 1.5cm-es fekete csík van, az előző monitorom csak 1920x1080-at bírt lehet ez vin 7 hiba? Pedig újraraktam a drivert a videokártyán meg a monitort is feltelepítettem de ugyanaz
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
nem tudom jó helyen kérdezem-e, de azt szeretném tudni, hogy mennyiért érdemes megvenni egy ilyen monitort?
-
slmq3
csendes tag
SziasztokI
Meghalt a Samsung 226BW monitorom és le szeretném cserélni. Valami hasonlót szeretnék 40-50e Ft között. Leginkább netezésre meg néha egy kis játékra.
Tudtok ajánlani párat? Samsungot előnyben részesítem.
-
pszichiater
senior tag
Erről volt már hozzászólás/vélemény? Esetleg kitéve, valamelyik üzletben nem találkoztatok?
Samsung BX2440
-
picur220
veterán
válasz
fireproof
üzenetére
Kicsi a kontrasztja, és nincs rajta DVI csati.
Misi: a hivatalos honlapon ez áll:
Speciális jellemzők Beépített DTV (DVB-T/C) Tuner, hang: Dolby digital plus, SRS trusurround HD. (SPDIF), scart, komponens, HDMI (V1.3), támogató 1080 P bemenet, CI-slot
Nézz körül máskor normálisan!
-
fireproof
őstag
Sziasztok.Erről mi a véleményetek?

-
Misi 007
őstag
Az XL2370HD rendelkezik MPEG4 HD tunerrel?
Nem igazán találtam a Samsung honlapján erre választ... -
picur220
veterán
Megvan a kábel, valamivel élesebb lett a kép, végülis 500 Ft-ot megért!

-
picur220
veterán
Sziasztok!
Van egy Samsung 2032BW TV tuneres monitorom.
Jelenleg VGA kábellel van összekötve a géppel. Ha DVI-vel kötöm, látványos lesz a különbség?
Előre is köszi a választ! -
Doo!
tag
Nem tudom hogy csak játékra lenne-e használva a monitor, mert ha igen akkor a 6600-hoz felesleges. Kissebb felbontáson nem biztos hogy ugyan olyan szép képet kapsz mint nativban.
Ha csak játékra használod és ilyen ritkán játszol akkor én a helyedben 17-19"est vennék. Netezni is tökéletes. (filmeket én TV-n nézem) -
Sari
tag
Hi!
OK. Köszi.
De ha nem FullHD-n játszok akkor elég ez a kártya? Igazából nem vagyok nagy játékos, kb 3 havonta játszok 1-2 órát. Most egy 17"-os CRT-m van 1024x768-on megy. Nem tudom hogy ez a felbontás hogy néz ki egy 22"-on. Gondolom kicsi
Bocs a láma kérdésért de még nem volt ilyen monitorom. Köszi -
Doo!
tag
Gyakorlatilag is tudja azt a felbontást. A 22" full HD monitorhoz tökéletes 2D-ben. 3D-s játoknál elég lassuak lesznek a játékok full HD-ban (1920*1080) persze a régebbi játékok lehet hogy jol futak.
Te tudod mire van szükséged. Új játékokkal szeretnél játszani akkor érdemes új VGA-t venni.
19" alatt elég baráti árak vannak monitorokban, ezek kissebb felbontást tudnak amiben jobban menne a kártyád. Amennyiben neked jok a mostani játékaid akkor inkább monitort vegyél. -
Sari
tag
Hello!
Szeretném lecserélni a régi CRT monitorom egy tft-re. Vannak kiszemelt darabok, csak nem tudom, hogy a gép bírni fogja-e. Inno3D 6600GT (PCI-E) videókártya van a gépben. Állítólag a max felbontása 2048 x 1536 (hát nem tudom). Gondolom hogy a 22" full hd-t nem hajtja meg.
A kérdésem az lenne hogy milyen kaliberű monitort kéne választanom úgy kb? Vagy inkább vegyek egy jobb videokarit?
Köszi -
Doo!
tag
válasz
worxland
üzenetére
A válaszidő. Azt az időt jelöli, ami ahhoz kell, hogy egy képpont fényereje megváltozzon. A lassú válaszidő (12 ms-nál hosszabb) akkor lehet zavaró, ha a monitoron gyors változásokat kell megjeleníteni. A monitor képfrissítési frekijével szerettem volna szemléltetni a különbséget. Pontosan miért is kéne orvoshoz fordulnom?
-
Doo!
tag
válasz
Amartus
üzenetére
Valameik nap olvastam erről, keresgéltem hol is láttam, de nem találtam.

Amit letudtam szűrni belőle az nagyjábol ennyi:
ha pl.: egy monitor képfrissítési frekije 100Hz akkor 1másodperc alatt százszor frissíti a képernyőt. Most nézzünk meg 2 példát
1. monitorunk 2ms válasz idővel rendelkezik ebben az esetben kb annyi a késés mintha a 100Hz-es monitorunk egy másodperc alatt csak 98szor frissítené a képernyőt. Tehát azt a maradék 2 képkockát nem látjuk /jelzem mind ez egy másodperc alatt/2. monitorunk 5ms itt kb 95ször frissíti a képernyőt
nah nagyjábol ennyi a különbség a 2 és az 5ms válaszidő között

-
Vasinger!
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Samu T220HD monitorom és tudnám e vele nézni HD-ban vagy FULL HD-ban az m1-et?
A kábel TV-t ha rákötöm, nem Full HD-t ad ugyebár.Ha rákötnék egy kisebb teljesítményű antennát, akkor légi digitális adásban tudnám fogni?

-
Amartus
senior tag
Kisebb vitába keveredtem egyik ismerősömmel a monitorok 2ms vs. 5ms jellemzőjével kapcsolatban. Leszarozta az 5ms -os monitorokat, szerintem meg mindegy 8ms alatt, hogy milyen, a szem nem tudja érzékelni az elhúzást.
Nem kívánok parttalan vitát generálni, de érdekelne, hogy a nálam tapasztaltabbaknak mi a véleménye? -
mert_csokis
senior tag
Sziasztok,
Van nálam egy 2494HM monitor. Annyi hibája van, hogy nem működik az érintő gombos panel.
Tehát nem lehet kalibrálni a monitort. A ki és bekapcsolást is csak a hátul lévő főkapcsolóval lehet megoldani.
CD sem volt hozzá, a drivert a gyártó oldaláról már leszedtem. Tartozik ehhez valami kalibráló progi?
Mint anno a Magic Tune Premium volt? Akkor szoftveresen lehetne finomhangolni, mert így nem sok mindent tudok vele kezdeni.
Akinek ilyen modellje van, és kapott hozzá lemezt, azon van valami beállító progi? -
Amartus
senior tag
Beszereztem egy EX2220 monitort. Kopogjam le, eddig tökéletes. Már csak ennek a rengeteg csilivili fícsőrnek kéne utána néznem..., hogy mire jók. Ilyen magic meg olyan mega, meg élmény...
-
Doo!
tag
Úgy tudom h amennyiben a garancia idején hibásodik meg a termék de te azt nem tudod vissza vinni mert 7végén nincs hova, akkor még érvényes a garancia. Nekem 7főn 1. dolgom lenne h vinném. 1 próbát megér.
Régebben 1 alaplappal voltam hasonló helyzetben.
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Napra pontosan egy 3 éves Samsung 225BW előtt ülök, és tegnap éjszaka tűnt fel, hogy sötét képernyőn folyamatosan más színű pöttyök jelennek meg. Fehér alapon semmi, sötét háttéren pedig...20-25-ig voltam hajlandó számolni a pixeleket, de egyre több és több lett.
Ha mozgatom mondjuk a Megjelenítés tulajdonságai ablakot, akkor bizonyos helyen bizonyos pixelek "belekarcolják" magukat az ablakba(amit mozgatok). Erről videót is készítettem, szükség esetén felteszem valahova.
Egy ideje az is feltűnt, hogy bootolás közben, amikor kiírja a gép paramétereit a gép, illetve a windows xp tölt, akkor is helyenként haltamas elszíneződések vannak. Eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de egy tesztelőprogram után eléggé megijedtem.Felrakok egy frisebb vga drivert, illetve hozzákötöm a monitort laptophoz, de ha úgy is produkálja a hibát, akkor gondolom lassan kuka a monitorom, és igazából ez iránt érdeklődnék, hogy tapasztaltatok-e ilyesmit, illetve ilyenkor mi a teendő.
Köszönöm!
Szerk: A garancia ma járt le...
-
Doo!
tag
válasz
jozsef11
üzenetére
Jó izlésed van
én is azzal szemezek. illetve P2370H a fogyasztás nekem sokat számít igy a led miatt is az XL2370. Ár különbség elég nagy a szolgáltatás és minőség már valamivel kissebb bár az XL2370-en már lehet feketének mondani a feketét a P2370H jóval olcsóbb
kicsit még dilemmázok hátha jön valami hasznos infó vásárlás előtt -
jozsef11
tag
Sziasztok!
Haldoklik a jelenlegi 206BW-m és kinéztem az utódját samsung syncmaster XL2370 jókat írnak róla a külföldi tesztek. Valakinek van tapasztalata vele tényleg jó monitor? -
GolleRol
csendes tag
Sziasztok!
Nekem inkább garanciával kapcsolatos kérdésem lenne, szóval vagy egy "Samsung B2230N"-monitorom. Viszonylag új, 2hónapja van meg még rajta vannak a gyári fóliák is, a probléma az lenne, hogy tegnap kiégett 1 pixel ami azért idegesít mert pont fehéren látszik meg a legjobban (bár szerencsére nem feltűnő annyira). A 3napos azonnali pixel garanciával tisztában vagyok, hogy azonnal visszaveszik de, így jól gondolom hogy nem foglalkoznak a problémával vagy meg lehet próbálni azért? (úgy tudom 4db kiégett pixel után lehet visszavinni).
Köszi előre is a választ (bocsi ha hosszú lett.) -
zümzümm
senior tag
Valaki? Senki?

-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban , hogy adott egy 2243lnx es monizor és mintha homályos lenne a kép. Legalább is nem teljesen éles. Mit lehetne ill kell a menüben állítani , hogy ne legyenek ilyen homályosak az oldalak?
Érdekes , hogy mintha a monitor (ha szemből nézem) jobb olda lenne inkább homályos.
Köszi -
zümzümm
senior tag
Az szeretném kérni, hoyg akinek van samsung 2233bw monitora, légyszi nézze meg a pixperan programmal hogy a piros kisautónak a hátsó kerekéből mennyit és mennyire elmosódva látja!
Fontos lenne ez számomra, hogy össze tudjam hasonlítani az mostani monitorommal!
Remélem segít akinek van!
Köszi előre is! -
toto76
tag
Sziasztok!
3 monitort néztem ki. Samu P2470H, Samu 2494HS, és lehet hogy Samu BX2440. Melyiket ajánlanátok? Többnyire játékra (cod6 és társai), ritkán filmnézésre, netre.
BX2440-ről nem találtam tesztet eddig, valami tapasztalat valakinek?
Kérdés: a 4850-es (512M memória) kártya meg tudja hajtani fullHD-ben?Köszönöm.
-
bit_vector
tag
válasz
malibu1337
üzenetére
Nekem 2 db 2343BW-s van, igaz, az egyik már BWPlus-os... (utóbbiban nagyobb a kontrasztarány, illetve a fehér tényleg fehérebb - de lehet csak a háttérvilágítás áramán állítottak Samsungéknál). Nálam mindkét monitor csinálja néha ezt, szereti a natív felbontást. Ami dühít néha, hogy éppen a natív felbontáson van mindkét monitor meghajtva (asztalméret:4096x1152
), és ezt ki is írja. Ennek ellenére néha ráköpi, hogy not in optimum mode, de pár másodperc és eltűnik.Ami biztos, hogy 1024x768 az tényleg nem az optimális (natív) felbontása, tehát simán előfordulhat ez az eset is. Bár már megfordult a fejemben az is, hogy esetleg firmware bug, de erről nem találtam semmi kézzelfoghatót a neten...
üdv.
-
Jakesz
addikt
válasz
Mattanja_1
üzenetére
Sziasztok!
Valaki tudna tippet adni arra, hogy újabban miért lépnek ki a játékok, ha 1280x1024-es felbontásra rakom őket? A többi, kisebb-nagyobb felbontáson jól működik. Semmit nem állítottam el, szóval nem értem. Samsung P2070-es monitorom van, ha ez számítana...
-
Mattanja_1
csendes tag
Sziasztok
Samsung P2770HD
Egy ilyen monitort fogok pénteken rendelni (szeretnék). Ám mig az idő tellik, kiváncsi lennék a véleményetekre. Filmre, Játékra (nagy gamer vok, ezért fontos lenne, hogy a monitor véleményetek szerint alkalmas erre is.) használnám a monitort. Régóta szemezek vele. Örülnék, ha mindent leirnátok róla: tapasztalat, negativ pozitiv vélemény. -
Roten
csendes tag
Samsung 2253BW
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Valami baja van a monitoromnak. Egy állandó helyen, látni mindig csíkokat. Olyan mintha beégett volna a FF eszköztára. De TFT monitornál még ilyet nem láttam.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka?

Ez volt az utolsó Samsung monitorom szerintem. Zsinórban a 3. megy tönkre.
-
old_artist
addikt
válasz
janee21
üzenetére
Üdv!
Szerintem próbáld meg egy hírdetésben feladni - itt a helye!
-
janee21
csendes tag
Sziasztok.
Meglévő Samsung 710n monitoromat cserélném 2243sn-re. A régire ha tudtok vevőt jelezzétek, illetve akinek van az említett típusból eladó, azt is . A régit 16.000-t szeretném eladni, az ár alkuképes. Semmi hibája nincs, egyszerűen nagyobbra cserélném. Személyes átvétel Nyíregyházán illetve Debrecenben.
Köszi!
-
Adam111
csendes tag
Hello mindenkinek! A jelenlegi Samsung 225MW TV-Monitoromat szeretném upgradelni egy Samsung P2470HD-re. A régi (mostani) is NAGYON jó, de a P2470HD nagyon sok mindenben újítana!
Kérdés, hogy mennyiért tudnám eladni a Samsung 225MW-met?
-
zitromz
tag
üdv
nekem egy olyan professional kérdésem lenne hogy ha van egy TV tuneres monitorom,abba még kell valami spéci kábel hogy fogja az adásokat vagy megy az magától is?
off:rossz topicba nyomtam,vagy inkább mondjuk úgy lehetett volna jobba is -
ProEvoFan
nagyúr
nekem 2233BWm van
tudna valaki segíteni?
ha natív felbontásról leveszem pl 1440x900ra akkor azt szeretném h ne teljes képernyőre rakja ki, hanem fekete csík jelenjen meg alul-felül, mert így szebb lenne a kép, mintha teljes képernyőre teszi ki -
kuzma88
tag
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemesebb megvásárolnom, ha játékra kellene?
Samsung SyncMaster T220 vagy Samsung SyncMaster P2250
Előre is Köszi.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Ez sok mindennek a függvénye: hiba mentes-e elektronikailag, karc és sérülés mentes-e, megvan-e minden papírja (számla, garancia), garanciális-e még (ami nem valószínű), de ahogy láthatod az apróban, max.6-7e-et ér, de inkább 3-4e-et!
-
dubin
csendes tag
Sziasztok! Mennyiért lehet lepasszolni a Samsung SyncMaster 763MB típusú moncsimat?
-
barisssa
tag
Szisztok!
Mikor érdemes használni a DINAMIKUS KONTRASZT funkciót???

-
Sada1
csendes tag
Két hete vettem egy 2333HD (mpeg4) monitor-tv-t, és problémám van vele az automatikus analóg tv csatorna kereséssel (tvnetwork kábel-tv).
~15 perc alatt megtalálja a 109 digitális csatornát, de az analógokkal 6,5 óra elteltével is csak 11%-os folyamatjelzőig jut.
Ezen kívül a digitális csatornák autóbeállítása után nem lehet az analóg csatornákat kézileg beállítani. Inaktív az almenü.
Ha nincs beállítva digitális csatorna, akkor lehet kézileg beállítani az Sxx, Cxx csatornákat, de utána - csatornánként!! - finomhangolni is kell. Szóval pontatlan az alapbeállítása.A történet happy end-el végződött. A Samsung szerviz alkatrészt cserélt ("alaplap"), és most már ~20 perc alatt megtalálja a 109 DVB-C, és 66 analóg csatornát a monitor.

Üdv.: Sada
-
toldy
őstag
Üdv, valaki megtudja mondani hogy milyen panel van a samsung B2030 monitorban?
Én azt hittem hogy TN-es de nem esik át a szín a szögekből. ( illetve 25w eszik az egész monitor) -
agemate
addikt
Hali!
A 2450H-ról van valakinek tapasztalata? Bevilágítás, lag, színek?
-
Victoryus
addikt
válasz
Fakekapitány
üzenetére
Helló!
Nekem 2270HD-m van. Ilyen jelenséget még nem tapasztaltam amit írtál. Ezt a bolt módot milyen üzemmódban írja ki? /tv, vagy monitor/
A menüben valóban van pár dolog, amit nem lehet állítani, pl a háttérvilágítás ereje. -
malibu1337
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 2343 monitorom van. 1920x1080ban hasznalom viszont, ha cs-ni akarok atallitom 4:3-ra es 1024x768ra. na most 1 perc multan kiirja, hogy bizony ez nem optimalis felbontas es onnantol se kep se hang, amig kinem alt+tabolok vagy be nem zarom a jatekot. Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt az opciot? nem tudtam sehogy sem kikapcsolni a menuben (illetve nem talaltam ilyen opciot
) plz help nagyon fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Trollok komolyan
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) plz help nagyon fontos lenne.