Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Samsung T220-as monitorom van és ha nem rakom fel a drivert akkor rosszabb lesz a kép vagy lesz valami baj? Valami ütközés van mert ha felrakom a drivert akkor folyton kékhalál,meg minden probléma.Írátok régebben hogy lehet színprofilokat használni amivel lehet jobb képminöséget elérni ilyet tudnátok linkelni?
Hogy megnyugtassam magam
Ati HD4850 kártyám van és abba ugye digitális kimenet van? És ilyen kábelt csatlakoztatok a monitorhoz. Ugye? [link]Köszi.
-
Furky
őstag
Szerintem ha analógon megy ki a jel, akkor tök mindegy, hogy hol alakítódik vissza digitálissá, a monitorban, vagy a VGA/DVI átalakítóban (itt nem is tudom, hogy hogy megy ez pontosan, lehet van benne egy A/D átalakító). A lényeg, hogy analóg jel megy ki az xboxból. Mindegy, próbálgasd, egy DVI kábel amúgy is kell mindenképpen, de figyelj oda, hogy milyen DVI kábelt veszel, mert van belőle 3-4 fajta, pontosan nem tudom milyen kell, menj a konzol topicba át, ott szerintem amúgyis jobban tudnak segíteni ezekben a kérdésekben.

-
domesz
aktív tag
hmm, látod ezt nem tudtam eddig, szóval ha az xbox nem hdmi-s (tuti nem az, még a régi szériás premium) akkor teljesen mind1 hogy hova kötöm mivel mindenképp analóg jel jön ki, magyarul egy vga kábel az xboxnak és egy dvi kábel a gépnek
köszi szépen a felvilágosítást sokat segített -
Furky
őstag
Ha nincs xboxon hdmi, vagy dvi, csak analóg van, vagyis VGA, akkor tök felesleges az átalakító, mert úgyis analóg jel jön ki az xboxból. Tehát fel kell akkor cserélni, xbox megy az analógra, és a pc a DVI-re. Annak nincs sok értelme, hogy xboxból kijön az analóg jel, aztán azt DVI-re átalakítsad szerintem, mert a jel alapból analóg. Így nem lesz szebb a kép sosem. Akkor lenne szebb, ha az xbox nem létező digitális kimenetéről (HDMI, vagy DVI) kapná a jelet. Biztos nincs az xbox360-on HDMI?
Én úgy tudom, hogy van, de lehet, hogy nem mindegyiken talán?
nézd csak
Ilyen kellene, mint a baloldalon az alsó. Ehhez kellene HDMI/DVI átalakító, és egy DVI kábel. Aztán mehet rá a monitorra. -
domesz
aktív tag
sajna csak VGA kábel volt hozzá, DVI kábel beszerzése nem lenne gond, csak sajna hiábavaló, mivel a box nem hdmi-s, vagyis csak ugy tudom összekötni hogy ha VGA kábelt veszek hozzá, és mivel mondták hogy ugye dvi-n szebb a kép ezért akarom arra az xboxot kötni, és ehhez kéne egy VGA-DVI átalakító :S amiből nem tudom pontosan milyen kelll és honnan tudom beszerezni
-
Furky
őstag
Ha 226BW-d van, akkor elvileg kellett kapjál egy VGA kábelt, aminek kék a csatlakozója, illetve egy DVI kábelt is, aminek fehér/vajszínű a csatlakozója. Ha a monitort, és a számítógépedet a kékvégűvel kötöd össze, akkor megvan még a DVI kábeled, amit bedugsz a monitorba, és az xbox360-hoz pedig szerezni kell egy HDMI---->DVI átalakítót, hogy össze tudd kötni. Igazából nem tudom kihámozni, hogy mi lehet a problémád pontosan, de amit leírtam, szerintem könnyen érthető, és jó megoldás.

-
domesz
aktív tag
-
domesz
aktív tag
hali !
van egy samsung 226bw monitorom, lenne egy egyszerű (számomra nem) kérdésem, ugye van rajta VGA és DVI bemenet, és én a DVI-n szeretném használni (ehhez ugye van a VGA-->DVI átalakító) de valahogy nem tudom beledugi a monitorba :S van ehhez vmi különleges VGA-->DVI átalakító amivel tudom használni? köszi előre is
bye
-
B-L-A-C-K
titán
Samsung 2693-as és T260-asról van valakinek valami tapasztalata?
-
Brian_RL
aktív tag
Sikeresen megvettem a hétvégén a monitort (S 2043BW). Gyönyörű képed ad, különbséget nem igazán tapasztaltam a 151s után, csak szokatlan volt a nagy képméret

Viszont egy negatívum volt, ami eléggé zavar:
Ez a monitor ugyebár forgathatós. Ahoz, hogy a képet is elforgassa, fel kell telepíteni a softvert, amit kaptam hozzá. Fel is tettem de a következő bekapcsoláskor a gép a winfos töltőképernyőt beadta, utána bejött egy fekete kép. A bal felső sarokba a digital/analog ikon villogott, majd újraindult a gép. Folyamatonsan ezt játszotta. Átkötöttem analog kábelre, úgy be tudtam lépni. Leszedtem a progit, vissza a digikábelt, és újra működik, de a képforgatás még mindig nemjo. Valakinek volt már ilyen? Mi lehet a megoldás? -
Gulyo
tag
2 napja én is Samsung tulaj vagyok. A 2493-ra esett a választás ... hát 17"os CRT után egy vaddisznó, nekem tökéletes ! Pixelhibák után nem kajtattam, de láthatóan nincs rajta. Nagyítóval nem fogom keresni
Eddig játékkal próbáltam ... teljesen más élmény ... minden nagyobb, szebb ... pivot mód baromi jó ... az állvány kitűnően állítható.
Az érintő gombok valóban " láthatatlanok " ...
de ez nem igazán érdekel ... a betekintési szögek olyanok amilyenek
de én csak szemből nézem ( hihetetlen mi ?
) . Jah, és HATALMAS !!!

Ajánlom mindenkinek aki nem túl igényes ( TN panel hibái ) és tényleg nem profi munkára használja majd.
Na üdv : Gulyó
-
Efbialy
tag
Szevasztok!
Nekem is egy 940n típusú tft-vel van problémám.
Bekapcsolás után 2mp-ig működik, utána elfeketedik a képernyő, ha kikapcsolom majd vissza megint 2mp-ig van kép, majd újra semmi, nem ír ki "no signal" feliratot, csak elfeketedik a kép, kipróbáltam másik gépnél is, ott is produkálta a hibát.
Nem tudom találkoztatok e már ilyen hibával, de remélem valaki tud segíteni. -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Ki hasznal 26-os vagy 32-es LCD TV-t monitorkent?
Melyiket erdemes megvenni?(32-eset csak akkor vennek ha 1366*768-nal nagyobb a felbontasa)
Koszonom!

-
swoody
senior tag
válasz
Zolee11
üzenetére
Felraktam valami samsungos programot is monitor tune vagy nem tudom de a hivatalos samsung weblapjárol szedtem le.Amikor betöltöt az opercáios rendszer egyböl "zizis"
lett a kép és kék halál.Csökkentet modba kellet leszednem.Most meg amikor eléri hogy betöltse az asztalt de még nem tölti vagyis a fekete képernyö van még akkor meg ujra indul a gép.Foggalmam sincs mi a probléma. -
Zolee11
senior tag
Szia. Nekem T200-asom volt pár napig, de pixelhiba miatt visszavittem, 3 T200-ast próbáltunk ki a helyszínen és mind pixelhibás volt, helyette egy 2063UW-t kaptam, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, és még nem pixelhibás.
No a lényeg, én is így jártam, csak keményebben, nekem a telepítés után irdatlan érdekes dolgok történtek, mint játék alatt mintha nyomkodtam volna más gombokat is, magától osztotta a parancsokat, alig győztem visszavonni. A vége az lett, hogy drivert cseréltem én akkor a 8.6-ra, és bumm többé nem volt képem, de még billentyűzetem se. Csökkentett módban mindent leszedtem (de ott is csak az egér működött, legalább az, szerencsére), ami driver és kipucoltam a registry-t, de semmi nem segített, minden más már jó volt (pl. billentyűzet is) de képem nem volt. Nem maradt más hátra mint menteni és új oprendszer. Nekem 2600XT-m van. Azt hittem egyedi eset, de ezek szerint nem. Utána nem volt vele gond, nem is gondoltam arra, hogy a moncsi drivere okozta volna...
Szerintem ne rakd fel a monitor driverét, mert valami nagyon nem kóser vele. -
swoody
senior tag
Sziasztok.
Az lenne problémám hogy van egy Samsung T220-as monitom és amikor felrakom a driverét és legközelebb bekapcsolom a képet nem ad képet a monitor de hallom hogy a gép betölt egy gép restart után szinte mindig megoldodik a probléma.
Ezzel a mit lehente kezdeni?Köszi a válaszokat.
-
[KGR]
tag
Sziasztok!
Van egy samsung syncmaster 14GL típusú monitorom (nem egy mai darab, de eddig semmi probléma nem volt vele).
1 hete sajnos nem tudom/merem használni. Minden egyes alkalomkor, amikor bekapcsolom, (táp kábel folyamatosan be van dugva, csak a monitor elején a kapcsolót szoktam kikapcsolni) kb 5 másodperc múlva csattan egyet a monitor. Kb olyan hangerővel, mintha egy petárda durranna. Szikrát nem látok, a monitor működik. Szerintetek mi lehet a probléma? -
-
tukko1
aktív tag
Most készülök egy 245B-t venni és lehet játékban kevés lesz alá a gépem, ha nativban (1920x1200) akarom nyomni! Meg lehet azt oldani, hogy a játékot 1680x1050 felbontáson natívban jelenítse meg kisebb méretben? Úgy értem, hogy lenne akkor körülötte egy fekete keret!

-
mgeris
tag
Just fyi:
Én hosszas tanakodás után úgy ítéltem meg, hogy 50-60K közti kategóriában a 22-eseknél a legjobb ár/érték arányt a samu 2253LW-je nyújtja...(2ms g2g, dvi, 3 napos pixelgari)Tegnap meg is jött, és szerintem nagyon szép képet produkál, viszont sajnos élnem kellett a 3 napos pixelgarival, mivel 1 pixel megmakkant...De legalább cserélik iziben!
-
daveed
tag
2032BW
Nyomom be a monitort, erre beesik a bekapcsolo gomb
.
ugyhogy most bent lifeg 1 kis nyak 1 mikrokapcsoloval, alig birom bekapcsolni a a monitort.Nem tudja valaki, hogy kell szetszedni, marmint nekiallni, mert 1 csavart nem latok rajta, szetbarmolni meg nem akarom.
-
Draut_HeV
tag
Azt megnézted már, hogy meddig bírja a monitor attól függően, hogy a "No signal" után hány percig kapcsolod ki? Pl: ha a hiba után kikapcsolod 10 percre, és visszakapcsolod, akkor 1 percig megy a következőig, de ha a hiba után 20 percre kapcsolod ki, és visszakapcsolod, akkor már mondjuk 3 percig megy. Ha arányos, akkor nagy valószínűséggel csak ki kellene porolni egy kicsit a belsejét, de bízd a szervízre, ha nem túl drágán csinálják!
-
Furky
őstag
Hmm.. Ha másik gépen is ugyanez, akkor a 3ból végülis 2-őt kizárhatunk, ha nem érintkezési hiba, akkor szvsz vidd el szervízbe, és kérj ajánlatot arra, hogy mennyiért csinálnák meg... Ha túl drágán, akkor érdemes megfontolni, hogy inkább új monitorba fektessen az ember.

-
Furky
őstag
Más géppel is ezt csinálja a monitorod? (próbáld ki másik gépen)
A te géped csak ezzel a monitorral csinálja ezt? (próbálj a gépedhez másik monitort)
Mi van, ha tényleg a kábel megtört kicsit, és érintkezési hiba van benne? (próbáld ki másik kábellel, kérj kölcsön)
Nem biztos, hogy egyből a monitor rossz, lehet a vga-d, vagy a kábel, majd ha ezeket végigcsináltad, és nem javult meg, akkor mondhatjuk, hogy a monitorban van bibi. Szerintem próbáld ki ezt a 3 különböző kombinációt, mielőtt szervízbe vinnéd a monitort, mert otthon biza nem tudod megjavítani. -
Furky
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Bocsi, nem szídásnak szántam, a trágya szó arra utalt, hogy a kép elnyújtva lehet trágya.

-
Furky
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nem a videókártyáról van szó, hanem monitorról, kétlem, hogy a 2243NW-n két DVI lenne

monitoros topic, nem videókártyás, naná, hogy monitorról van szó
-
9CS
senior tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
A játékoknál meg kell szokni, hogy kicsit kövérebbek lesznek az emberkék, ha nem támogatja wide felbontásokat de ez főleg régebbi játékoknál van így. Engem például Diablo 2 alatt nem zavart.
Segítség kép: méretarányok illetve forum.
Furky amit írt nem is tudtam, milyen jó, hogy kérdezted.
DVI a megoldás ezek szerint. -
Furky
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Itt jelentkezik elég komolyan a DVI hiánya. Semmit sem tudsz csinálni a tojásalakokkal, DVI-n be lehetett volna állítani, hogy csak azon a területen jelenjen meg kép a játékok alatt, amekkorát beállítottál, ha 1024x768, akkor körben fekete csík lenne. Komolyabb videókártya hiányában elég trágya lehet így. Láttam 8600GTS-ed van.
Próbáld meg 1280x800-as felbontásban egyszer a játékokat, az 16:10es, és nem olyan sokkal több, mint az 1024x768.Mindig mondom, hogy DVI nélkül ne vegyen az ember monitort, pláne ne wide-ot, de az olcsóbb ár nagyon kecsegtető, inkább spóroljon az ember 1 hónapot pluszba, sok kellemetlenségtől lehet megszabadulni vele...
-
korcsi
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
1680x1050 szerintem.
-
9CS
senior tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Ne akarj semmit megfeleltetni, nézd meg szépen mit ajánl a gyártó optimális felbontásnak és azon használd.
-
Süni 1985 F
senior tag
Sziasztok!
Én most vettem egy 22" Samsung TFT monitort és nem jók a felbontások mert tojás minden!
Szélesvásznú és azért arra rájöttem de mivel még nemvolt ilyenem,mi az a felbontás ami megfelel egy ilyenen 1024x768-nak? -
Draut_HeV
tag
válasz
BlackDragon1
üzenetére
Semmit. Ez csak egy D/A átalakítás, semmi köze a VGA teljesítményéhez (max a monitor képminősége romlik).
-
BlackDragon1
csendes tag
Sziasztok!
Lehet ez a kérdésem nem ide illek ezekhez a hozzászólásokhoz de azért felteszem kitudja
Szóval alról lenne szó hogy van egy nvidia 8800 gt-m és csak "DVI-I DUAL LINK" kimenete van.
és a monitoromnak szabványos vga analogja van. A monitor neve : Samsung SyncMaster 940n
és csak átalakítóval tudom csatlakoztatni. Annyi lenne pusztán a kérdésem, hogy a teljesítményéből bármint a videó kártya teljesítményéből ezzel az átalakítóval mennyit vesztek? Mert gondolom a monitor alakítja át a saját "jelére" a jövő jelet.... .PLS help -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung 940mw monitor és garancia nincs már rajta.Amikor frissen bekapcsolom ugy hogy nem volt áram alatt pl 1 óráig akkor 2 percig jó aztán kikapcsol és aztirja no signal,aztán kikapcsolom meg vissza utána már csak másfél percig és igy megy ez addig amig lassan csak mindig no signalt ír. kicsit meleg is,mi lehet a gondja?
Köszi.
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Remélem tudtok segíteni. Végülis nincsen túl nagy problémám csak kicsit tanácstalan vagyok
Gépvásárlás előtt állok és igazából nem tudok dönteni. 20 vagy 22" os és 43BW vagy 53BW monitort vegyek? Most egy 17"os dimarson moitorom van. A 22"es azért lenne jobb mert sokszor szoktam ágyból nézni a tv-t és így jobban látnám 
-
Somebody_HUN
csendes tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy DVI portos megér 12k-val többet mint egy sima D-SUB-os TFT monitor? Tudásban teljesen ugyan az a kettő.
A DVI nélküli: Samsung 943N
A DVI-os: Samsung 943B -
Draut_HeV
tag
Pitagorasz tétele barátom...
16:10 a képarány, 26 col az átmérő, 1 col az pedig kb 2.54cm.
(16*a)^2+(10*a)^2=(26*2.54)^2Ebből kiszámolod az "a"-t, utána ha megszorzod 16-tal, akkor kapod az egyik oldalt, ha 10-el, akkor pedig a másik oldalt, persze cm-ben.
26 col felett szerintem nem gyártanak, csak wideot, mivel a 4:3-ashoz több anyag kellene (egy 26-os 4:3-asnak nagyobb a területe, mint egy ugyanolyan képátlójú 16:10-esnek). De elképzelhető, hogy van, csak ritkaságszámba megy.

-
Zin
őstag
26-os Wide moncsi hany cm magas es hany cm szeles?
Sima nincs abbol csak Wide? -
athomi
veterán
Kábelre nem gyanakodnék, ha az lenne rossz, akkor inkább nem lenne kép.
Először megpróbálnék egy újabb drivert, mint ami a kártyához járt eredetileg, bár látom ezzel már próbálkoztál.
Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld meg egy másik VGA-val. Vagy kölcsön kérsz egy VGA-t vagy leviszed vkihez a monitort. -
Szanyi
csendes tag
Amikor bekapcsolom a gépet és tölti fel az oprendszert akkor szépen megtalálja a DVI-t, nagyon jo minden, de amikor metöltötte az oprendszert és az asztalon van, akkor kezdi ezt el csinálni...
-
Szanyi
csendes tag
Sziasztok
Egy ideje van egy Samsung 931Bf típusú monitorom. Az a problémám vele, hogy DVI-n nem tudom használni, mert rádugom a videokártyára és hol van kép, hol nincs kép. Valamikor csak nagy feketeség van, valamikor 10 másodpercig van kép de aztán megint nincs. Analógon nagyon szépen megy a dolog, de DVI-n egyszerüen nem tudom összehozni. Monitor hiba lehet, vagy valami másik driver kéne hozzá, vagy videokarinak rosz a DVI-je??
A Segítséget előre is köszi!!
Üdv: Szanyi -
Draut_HeV
tag
válasz
zsoltikakaka
üzenetére
Az egy döglődő tranzisztor lehet, ami előbb-utóbb megadja magát szerintem. Ha van pixelgarancia, akkor mindenképp érdemes elvinni.
-
zsoltikakaka
csendes tag
sziasztok, a véleményeteket szeretném kérni!
Ma van 3 ik napja hogy meghozta a futár a samsung 943nw típusú monitoromat.
Ma a beindítást követően, a jobb felső sarokban a fekete alapú képen piros pixelt láttam.
Mikor a monitor bemelegedett akkor eltűnt és most sincs ott, folyamatosan elhalványult.
szerintetek ez hiba, vagy ettől még jóó? nagyon jó lenne ha válaszolnátok !Köszönöm a válaszokat üdv. zsoltikakaka
-
Arrin
tag
Sziasztok!
Milyen monitort ajánlanátok 50k-ig?
( 2043BW-t néztem)
Köszi!
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
2 napja vagyok egy T200 tulaja, de ma megjelent 2 alpixel hiba szerintem 5x5 pixeles területen, majd eltűnt, majd előjött hol az egyik, hol a másik, olyan mint a csillag pislákol. Az egyik zöld a másik kék alpixel, a zöld majdnem teljesen eltűnt, de ha finoman megnyom a panelt mindjárt előjön. A kék is pislákol nyomásra. Beszéltem a szervizzel, hétfőn viszem vissza, 3 napos (alpixelre is) csere érvényes most a Samsungokra.
Én CRT-ről váltottam, sokat olvasgattam így felkészültem a hátrányokra, de eddig teljes mértékben tetszik, semmi bajom a képpel, a színekkel, csak a pixelekkel
-
Draut_HeV
tag
Hali!
Plz nézzétek már meg, hogy csak én bénázok, vagy tényleg valami gubanc van a Samsung oldalán, mert sehogy sem tudom letölteni a MagicTune-t (64 bites verzió kellene 226CW-hez).
[Magictune oldala]Előre is köszönet!

-
zolynet
veterán
válasz
Gabcsi82
üzenetére
8K difit nekem nem érne meg a T220, ill nekem a szögletesebb forma jobban bejön a lcdtv-s dizájnál.
fórum: Samsung T220 vs 2253BW -
Gabcsi82
csendes tag
Milyen monitort ajánlanátok nekem 22" de lehet kissebb is játékra és internetezésre használnám.
Ezeket néztem eddig:
SAMSUNG T220
SAMSUNG 2253BW -
9CS
senior tag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
Others-t is kipróbáltam, meg még jó pár lehetőséget. Sajnos nem sikerült zöld ágra vergődni vele, visszavittem gariban. Bár 3 nap ide vagy oda, nem tudták megnézni, mert az üzletben nincs kábel tv. Így elküldték megnézetni, amiből még ma nem sikerült megtudni semmit.
A Samsung ügyfélszolgálat szerint lehet hardver gond, és a TV-s topikban is megkérdeztem, Cifu szerint is lehet a tuner hibája. Ő eléggé tájékozott TV ügyben de azért kíváncsi vagyok mi lesz a hivatalos végeredmény.
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Van egy szamsung tv-m, a d-sub csatlakozóval csatlakozik a géphez. Tudok olyan konfig file-t kreálni ami megmondja a gépnek, hogy milyen felbontásokon müxik az LCD? Esetleg próbált már valaki ilyet produkálni?
Nézegettem pár monitor profil filet, de nekem nem esett le, hol mondja meg a gépnek, hogy milyen felbontás mellett, mekkora Hz-en tud min-max az LCD. Mert ugye, néhány játékban biza akár 100Hz-el is indul, ami mondjuk bizonyos felbontásoknál már gáz.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Laca19 (a)
aktív tag
Nekem "Others"-en van, de nem ilyen jellegű probléma miatt tettem át, mint ami neked van,(amúgy nem is tudom alapon milyenen volt) hanem mert miután beállítottam a csatornákat, azután a TXT-n kicsit hibásan jelentek meg az ékezetes betűk, aztán rátettem az általad említett "E. Europe"-ra, itt szintén hibás ékezetes karaktereket kaptam a TXT-en (asszem az "é" betű volt rossz), gyorsan áttettem "Others"-re és jó lett, innentől fogva meg már nem is bántottam azóta sem.
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy Samsung T220-as monitor és irtátok régebben hogy különbözö beállításokkal szebbé lehet tenni a képet.Szerintem szép de ha még lehetne jobb akkor ajánlhatnátok pár beálliást esetleg oldalt.Köszi.
-
9CS
senior tag
Samsung SyncMaster 225MW TV-n milyen régiót kéne beállítani? Mert úgy emlékszem másik Samsung-on jó volt az „E..Europe” de most nekem az automatikus beállításnál nem áll meg a csatornáknál, hanem összesen 4 botrányos minőségű csatornát hagy meg. Egy keresést végig ültem, és lehet látni, ahogy elhúz a jó csatornák fölött de nem jegyzi meg.
-
Balázs1047
tag
Sziasztok,
22-es monitor vásár előtt állok, és nem tudok dönteni. A két kiszemelt a 2232BW és a 2253BW. Előbbi mellett szól a szebb kinézet (tudom ez relatív, de nekem jobban bejön) második mellett pedig a jobb kontrasztarány. Ti melyiket javasolnátok?
Gyakorlatilag lehet különbséget tenni a dinamikus kontrasztaránynál a 3000 és a 8000 között? Megéri inkább a 2253BW-t választani?
Előre is köszi
-
tytyty
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Elnézést!
"Nyugodtan cáfoljatok meg, de jobban hiszek a saját szemenek mint neketek"
Itt azokrol beszélek akik szerint szebb a tft. Vannak egy páran. Biztos,hogy nekik jobban is tetszik. Pedig az csunya volt
Valóban nem egyértelmű a fogalmazás.Sokan hangoztatták a tft nagyságát. Nem csak nekem, nem csak itt, és biztos vagyok benne,hogy ök igy hitték.
Én másképpen.
Borzalmasan nagyot csalodtam a monitorba és kivoltam akadva.
Sokat olvasgattam forumokon, meg láttam is már pár tft-t,de ez akor is trágya volt. Filmezös géphez egy 17es tft van itthon és az szép .Pedig régi, és az is bevilágit,de más szint.
Sok szerencsét a tft-hez, én is szeretnék cserélni, csak ez nekem nemvolt megfelelő.
Elnézést még1x azoktol akik ugyérzik,hogy öket hibáztattam.
Biztos balszerencsés voltam, de most egy várok egy picit uj tft-vel.Gyüjtök vmi jobbra
-
Aryan
senior tag
válasz
MIFtIli
üzenetére
Köszi a tippet, megvan a megoldás. Rá volt dugva a TV-re is a gép rca kábellel. Amikor felment az nvidia driver a vistára akkor a monitorom lett a másodlagos eszköz és a tv az elsődleges. A monitoromnak hülye felbontás nyomott a vista (720x500 valamennyi 50hertzen). Ha netán megint felteszek Vistát akkor kihuzom addig a Tv kimenet kábelt a kártyából.

-
automan7
csendes tag
Üdv.
Nekem lenne egy kis problémám mégpedig az, hogy van egy 931BF-es monitorom, és most hogy újra raktam a gépet feltettem a drivert, de mégis a monitor bal oldalán egy rozsaszínű csík található, segítsen valaki hogy hogyan tudnám eltüntetni onnan mert nagyon zavaró

-
DAVE_CH1
tag
T260HD ? Valami teszt? Vélemény?
-
Gulyo
tag
Ma rendeltem egy Samsung 2493-at ... remélem nem nyúltam mellé nagyon ... főleg játékra lesz ... a külföldi tesztek és egy-két magyar tulaj szerint jó ... majd mesélek ha érdekel vkit
Üdv : Gulyó

-
proof88
addikt
Sziasztok!
Irodai használatra mi a véleményetek a 743BM - ről?
Megéri a pénzét? -
DEJVID
őstag
sziasztok!
24es monitor kellene 80 körül. tudnátok segíteni? -
Caniggia
tag
Hy!
Megtudná mondani valaki, hogy az új Samsung T200-asról hol található teszt vagy valami tesztszerű vélemény?
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Hát sokmindent nem tudok rá mondani, talán mintha régen olvastam volna, hogy volt pár emberke akinél az OSD "behülyült", fordítva jelent meg, azthiszem valami hasonló volt, őnáluk megoldotta egy áramtalanítás a problémát. Szerintem sokmindent nem tudsz vele kezdeni, én csinálnék kb. 2 órás áramtalanítást, majd 230V neki, és előszörre csak a Kábel TV-t dugnám rá, megnézném rendben van e (kép illetve a menü). Vagy ha nem használsz TV-t, akkor a scartra vagy az oldalsó AV bemenetre valami kis asztali DVD-t rátenni, aztán megnézném mi a helyzet szintén. Ha meg nem jön helyre, akkor szervíz.
-
Freeman444a
csendes tag
hy
megvan az uj monitorom samsung 2253bw
valami tesztelö progi kellene ?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Foxpost
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Parfüm topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ati HD4850 kártyám van és abba ugye digitális kimenet van? És ilyen kábelt csatlakoztatok a monitorhoz. Ugye?
Én úgy tudom, hogy van, de lehet, hogy nem mindegyiken talán?
Eddig játékkal próbáltam ... teljesen más élmény ... minden nagyobb, szebb ... pivot mód baromi jó ... az állvány kitűnően állítható.
de ez nem igazán érdekel ... a betekintési szögek olyanok amilyenek
de én csak szemből nézem ( hihetetlen mi ?
) . Jah, és HATALMAS !!!

.