Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Játékkal nem foglalkoztam még, eddig nagyon jónak tűnik a monitor, bár lehetne gyorsabb a frissítése.
egy képAdtak hozzá analóg és dvi kábelt, egy kábelösszefogó izét a képen rajta van, meg egy törlőkendőt is

-
fradi81
veterán
Megvan majd letesztelem még ma, a lábon a kis fehér háromszög elől kell legyen ugye? A monitor hátrafelé dől,azzal kéne még valamit kezdeni hogy viszonylag függőlegesen álljon. Zúgás szerencsére nincs.
-
spammer
veterán
válasz
mindfreak
üzenetére
Hát igen, lehet h a következőn megint lesz hiba. Az a furcsa, hogy ezen sem volt, erre előjött fél óra után
Made in Romania természetesen. Búgást nem hallok, max nagyon hallkan olyan néha, mintha valami venti féleség menne, de egyáltalán nem hallani, csak ha teljesen odanyomjuk a fülünket 
Meglátjuk lesz e még hiba rajta, aztán 3 napon belül eldöntöm mi legyen a sorsa.
-
mindfreak
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Ha nem búg, és láthatóan nincs más baja, akkor nem biztos, hogy megéri vele kínlódni. Lefogadom, hogy 20-30 cm távolságból már nem is lehet látni azt a pöttyöt + a következő se biztos, hogy sokkal jobb lesz. Persze ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire zavar téged, nem akarlak lebeszélni.
-
spammer
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Nekem is most jött meg a 2233bw. A Talpba rakd bele a kis tartórészt, aztan a talp alján húzd meg a csavart. Aztán jó erősen kell betuszkolni, kicsit oldalasan, balról jobbra aztán benyomni. Én is szórakoztam vele, ovatósan csináltam, nem akartam eltörni.
Szóval összeraktam, teszt, pixelhiba nincs. Örülök, minden szép jó. Panel check, Samsung panel. Na mondom, megnéztem még1x a pixeleket, erre ott virít 1 kék pixel, de csak fekete háttérnél látszik
A francbaaaaaaa, pedig nem volt ott nemrég 
Nem tudom visszaküldjem e

-
fradi81
veterán
itt a 2233bw
összeraktam a talpát, de a monitor aljába nem tudom beletolni, túl szűk
hogy kell? -
Pyriel
tag
Köszi!
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
old_artist
üzenetére
Látom nem én vagyok az egyedüli aki még ilyenkor is fennt van
. -
m1sk4r
aktív tag
Sziasztok!
Beruháztam egy 2053BW-re és nem bántam meg( igaz van rajta egy pixelhiba, de az eladó amint kap új készletet kicseréli nekem). Előtte egy 17'' CRT LG Flatronom volt, de már 1-2 óra után fájt tőle a szemem. Nagyon bejön nekem ez a wide kép, Solid Edgeben is jobban elfér a modell, ja meg a filmek is jobban mutatnak ezen.
Üdv.: Robi.
-
-
lkzs1987
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
1 hete nagy áldozatok árán de sikerült szert tennem egy 2693HM monitorra, de most hogy már túl estem a "frissen kibontom, nézegetem, de szép, de jó, el se hiszem stb. ..." stádiumon, és 1-2 film megtekintése után szemet szúrt a középső harmadában egy szabálytalan formájú, de inkább téglalap alakú kb 10*20-as nagyon halvány árnyalatkülönbség fekete és sötétebb színek fakóbbnak tűnnek, vmi nagyon halvány "szürkés-zöld" csík miatt. Mióta ezt kiszúrtam nem tudok úgy filmet nézni, h ne zavarana. Esetleg tud vki segíteni, h ez csak vmi kezdetleges állapot, ami netán hirtelen megjavul, vagy esetleg annyira besz..optam, h még garanciálisan sem foglalkoznak vele... Elvégre csak 102ropi volt, nem tudom elfogadni h szar a kép
Előre is köszönöm! (1ébként A4Team-nél vettem)
-
fradi81
veterán
nekem a laptopnál 16ms-t mért tfttest.exe ,játszottam már rajta, de nem volt gond jó volt a kép nem volt utánhúzás. gta vice city

-
richies
senior tag
sziasztok
keresnek 20"-os MVA vagy PVA paneles jo monitort kb 70e Ft ert ami kaphato itthon
.. van ilyen?nehez talalni...
udv,
Richie -
Pyriel
tag
a 2253 BW és a 2253 LW között van valami érdemi különbség?
-
Pyriel
tag
Tudtok ajánlani főleg játékra egy jó 19"-os Samsung monitort?
Bogarásztam egy kicsit a neten, és kinéztem egyet, de speciel a TFT monitorok nem tartoznak az általam jól ismert hardverek közé, ezért is fordulok itt a szakikhoz. Nos?
Samsung 19" 940UX 5ms
Érdemes-e megvenni, netán ilyen árban (66k bruttóért láttam) van-e jobb?
-
Furky
őstag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Mert DVI kábellel kötötted össze a VGA-val, és ezesetben le van tiltva, mivel csomó apró beállítás magától beállítódik. Ne lepődj meg, hogy az OSD-ben lesz még ilyen, amit nem tudsz beállítani...
-
Csokibácsi
tag
a monitoron miért nem műxik az auto gomb?
nem állítja be a képet -
Furky
őstag
válasz
Fecos15
üzenetére
Ez a felbontás nálam sincs alapból, de bármilyen felbontást be tudsz elvileg állítani, keress catalystben olyasmit, hogy Custom Resolution (vagy hasonlót). Mivel nekem nem ati-m van, ennél pontosabban nem tudok mondnai... Ha van egy HD4850-es vga-d, akkor nem értem mit szeretnél a kisebb felbontással. Ha a windowst szeretnéd így használni, akkor azt felejtsd el, mert ronda lesz a kép, mivel nem natív felbontáson használod. Játékokhoz meg elég jó a HD4850 1680x1050ben szerintem.
-
Ross07
csendes tag
Szerintetek ezek a monitorok tényleg mennek 5 meg 2 ms-en ??? Mert én kétlem, ez inkább csak parasztvakításnak tűnik most, hogy tapasztalatból beszélhetek. A tft testek teljesen más (10 feletti értéket írnak), komolyabb filmrilízeknél, ami nem dvd (720 p stb...) kisebb "sistergő kép" féle effekt érzékelhető, játékokban meg nem folyamatos, hiába van meg az fps.
Mindezt a T220-ammal tapasztalom, ami ma jött meg. A Natural Color progi valamiért nem akar megjelenni, csak a Task Manager írja, hogy fut... Pixelhibákat néztem testen... de nem látok, remélem később sem lesz... ebből a szempontból szerencsés vagyok.
A monitor egyszerűen észbontóan jól néz ki, ezzel nincs gond, kiválóan olvasható, nagyon tetszik. Annak ellenére, hogy szerintem ennél sokkal jobb lenne csak ideális minőségi filmnézéshez és játékhoz, nem vagyok elégedetlen, mert nem engedhetek meg magamnak ennél drágábbat.
Valakinek valami észrevétele, esetleg ötlete ???
-
Raharin
tag
válasz
AdamMcKraken
üzenetére
Valóban úgy van, ahogy írtad, sőt az iPonnál is lehet személyes átvételt megvalósítani, ami szerintem nagyon fontos, mert így a vásárlás előtt kiderülhet az esetleges pixel és egyéb más hiba, bár én azt nem tudom, hogy az iPonban is ki lehet-e próbálni átvétel előtt a monitort!
-
Fecos15
tag
Hali Mindenkinek!
Elkéne egy kis segítség
Adott egy 2253lw 22"os monitor(és egy hd4850vga),és ezt szépen tudom használni 1680*1050be.
No és az a kérdés 1440*900ba hogyan tutom betenni
egyszerűen nincs olyan fellbontásom az hogy lehet? -
Csokibácsi
tag
hali
egy samsung 2053bw monitorom van
tudnátok ajánlani vmi beállítást a jobb szin és képminőség érdekében.
amit ti is használtok és szerintetek jobb mint az alap.
főleg játékhoz használom a gépet.
előre is köszi
üdv -
Raharin
tag
Én vettem egy Samsung T260 típusú monitort a Landcomputerben, meg kellett rendelni, de az átvétel előtt a boltban ki lehet próbálni és az esetleges pixelhibákat megvizsgálni, szerencsére én egy pixelhibát sem találtam. Olcsóbban tudtam megszerezni a monitort, mint az Expertben vagy a PcParts nagykereskedésekben, budapestieknek ajánlani tudom, valószínűleg t220, t240 és egyéb más típusú monitorokat is tudnak beszerezni, a webcímük: www.landcomputer.hu
Semmilyen részesedésem sincs, csak az esetlegesen monitort vásárolni akaróknak szeretnék segíteni, hogy minél olcsóbban, illetve kevésbé drágán jussanak monitorokhoz.
A cuccot interneten is könnyen meg lehet rendelni és akár aznap vagy rosszabb esetben másnap már át is lehet venni. Mert szerintem jobb átvenni a boltban, még kifizetés előtt átvizsgálni, és nem futárral házhoz szállíttatni és ott szembesülni az esetleges hibákkal.
Na én ennyit tudtam segíteni az esetlegesen vásárolni szándékozóknak. -
-Lion-
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek vmi tapasztalata a 2232BW moncsiról?
[link]
Nagyon cool a design-ja.
Mennyire megbízható? Ezt a típust is gyakran vissza kellett cserélni pixel hiba miatt? -
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
Olvasva az utóbbi 150-200 hozzászólást úgy gondolom T220-ast fogok venni. Egyrészt, mert nagyon tetszik, másrészt pedig jókat olvastam róla. Azt még nem tudom, hol vegyem, iPon-ba akartam, de ott ezek szerint ki kell bontatni. Lehet RedTower lesz a dologból. Majd meglátjuk.
Egyébként nagyon elszomorító ez a pofátlanul nagy mértékű pixelhiba a monitoroknál, árasztják el a piacot 7-8 féle 22"-os monitorral (Samu) és ennyi a hibás. Régen sem volt ez másképp, 2 éve vettem egy 19"-os SyncMaster 913V-t, amelyen vétel után 1-2 héttel hipp-hopp megjelent egy virító takonyzöld pixel. Garanciapapírt nem találtuk, ezért maradt az imádkozás. 3 hét után imánk meghallgattatott, eltűnt a szép zöld pixel.

Ui.: 226CW-ről nem sokat lehet itt olvasni (meg máshol se), van ilyen valakinek? Csak mert ez picit drágább modell, mint a T220.
-
Lenist
tag
Én két hete várom IPON-bol a T220-as moncsimat.Pixelgarival ment vissza mert fekete háttérnél látszódott egy elég zavaró pirosan világító pixel....
Hát nem elég gördülékeny ez a csere dolog :S -
kelzsoca
félisten
Rendben, bár én most kértem hogy a boltban elküldés előtt nézzék meg a monitort, így remélem már hibátlan monitor fog az asztalra kerülni!
Elmennék én személyesen is, de az nem kevés plusz költségbe lenne nekem
Hát én sem szeretném többet cseréltetni, mert a végén megunom és visszakérem az árát és marad a CRT-s monitor

-
Jokko
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
jaja, van náluk is. A boltban 3an néztük végig egy tesztelő-progival (még füleltünk is, hogy nem búg-e), itthon én is végignéztem még egyszer miután összeszereltem, nem is volt semmi gond egy egész napig

majd írd meg, hogy sikerrel jártál-e, én is beszámolok az "élményeimről", akik vásárlás előtt állnak, azoknak jól jöhet az infó.
(nem szeretnék bekerülni egy két-napig-használom-visszaviszem-mert pixelhibás lett ciklusba
) -
-
Jokko
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
elég kellemetlenek ezek a pixelhibás történetek az biztos.
Végre elhatározod milyen monitort vegyél, bemész a boltba vagy megrendeled, örülsz, hogy megvan, összerakod, beállítgatod a képet, helyét az asztalodon, tényleg úgy vagy vele, hogy ez megérte a pénzét és akkor észreveszel egy pixelhibát
Nálam ez még rosszabb volt, mert boltban is néztük, de éreztem, hogy lesz itt még valami, túl egyszerű lett volna így a történet
Közel van a bolt szerencsére, több napot várni a cseredarabra az még rosszabb lehet, úgyhogy abszolút együttérzek veled.
Pénteken egy darab maradt az enyémen kívül, remélem hétfőn tudnak adni majd egyet cserébe. -
kelzsoca
félisten
Így van ha már kiadod a pénzt cseréljék is ki!
Nálam is egy pixelhiba volt, de elég látható helyen ás ráadásul pirosan világított, egy film vagy játéknál azonnal látszott, ment is vissza gariba, remélem jövő héten érkezik a csere darab
A cere darabra aztán ismét 3 nap érvényes, remélem nem kell még egyszer ezt eljátszani mert jó lenne használni is

-
Jokko
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
fekete és sötét alapon élénk zöld színű a pixel, egyébként nem látszik. Annyira nem zavaró, de kiadtam érte elég sok pénzt, garancián belül vagyok, úgyhogy mindenképp visszaviszem, egy pixelhiba miatt is cserélniük kell 3 napon belül, ha jól tudom.
Csak nem nagyon hiányzott ez a plussz kör
-
Jokko
tag
hy!
én users-nél vettem pénteken egy 2253LW monitort, ott kipróbáltuk, se pixelhiba, se búgás, örülök, hogy minden kerek, erre egy nap használat után megjelenik rajta egy sötét alapon látszó pixelhiba
Úgy vigyáztam rá, mint egy hímes tojásra, semmi extra használatnak nem volt kitéve, erre tessék. Annyi "szerencse" van az egészben, hogy 3 napon belül jött elő, így bízok benne, hogy kicserélik szó nélkül hétfőn és kapok egy újabb monitort, aminél kezdődik elölről a 3 napos pixel-teszt
-
Furky
őstag
206BW, és T200, ami a a legjobban passzol a T206-hoz.

Nekem 226BW van, jó, de már régi modell, ez a 206BW 22-es változata... Valszeg újonnan ilyent nem nagyon kapsz már. Ha T200at mondtak, akkor az a legújabb kiadásúak egyike. AUO panellal van szerelve, legalábbis nagyon nagy valószínűséggel ezzel is kapod. Jelentőssége nem nagyon van, a monitor pedig jó... Nem tudom mit lehetne elmondani róla, mire vagy pontosan kiváncsi, az értékek magukért beszélnek, tök átlagos tudású a kategóriájában, semmi kirívó... -
aram01
nagyúr
sziasztok van valakinek vmi tapasztalata a t206-os moncsiról?
-
Sas madár
őstag
válasz
AdamMcKraken
üzenetére
Ne legyél már ilyen, nem szabad így feladni igenis próbáld megoldani mivel neked már adott a típus és hátha van valami megoldás.. (külső ,és a gépbe tett tuner nélkül
) -
Sas madár
őstag
válasz
AdamMcKraken
üzenetére
Legyen szerencséd.
Én pont ennek hiánya miatt kukáztam ennek a monitornak az ötletét.
Megoldod a Pip dolgot nagyon meg leszek lepve de oszd meg ha sikerül.
Sajnos nem szoftos a gondod ............hanem hardveres azért nem fog összejönni. -
Furky
őstag
válasz
AdamMcKraken
üzenetére
Szerintem kizárt dolog, hogy ezt meg tudd csinálni, mégpedig azért, mert a monitorban lévő tv tuner jele, amit kap, azt nem vezeti be semmi sem a számítógépedbe, amit fel tudna dolgozni az oprendszer. Függetlenek egymástól... Jó, mondjuk DVI-vel össze van kötve, de én kizártnak tartom, hogy valaha is működni fog...
-
spammer
veterán
válasz
AdamMcKraken
üzenetére
Aham oké
Hát nem tudom, google egy ilye dobott, hátha jó valamire [link] -
AdamMcKraken
tag
válasz
spammer
üzenetére
Igen azt tom h nincs benne PiP, észrevettem
,én inkább arra gondoltam, h "PiP szerűen" OP rendszer alatt futtatható progi ami veszi a beépített tuneren keresztül a jelet, szal pl jácok valami kis ablakos játékot, és mellette egy másik ablakban, v progival TVt is nézek! Idáig a Power Cinema az amiről tudok, h ilyesmire használható, csak ennek a gyártónak a progijaival nem nagyon vagyok megelégedve, mert pl a Power DVD nagyon összekuszálja nekem a video codeceket... szóvl ailyen irányú help? -
fradi81
veterán
-
Antos
csendes tag
Ahogy olvasom a hozzászólásokat,elég sok a pixelhibás monitor. Én összeteszem a két kezem,hogy az 1 hetes 2253BW-mnek semmi baja, pedig román Samsung

-
spammer
veterán
Köszi az infot, akkor lehet hogy én is a 2233bw mellett maradok
Amúgy a T220-at linkelted, nem a tied (2233bw). 
No, remélem majd én is sikerrel járok, megírom majd jövőhéten, hogy mi a helyzet.
Közben azért ha valaki vesz 2233bw-t vagy T220-at, szívesen olvasok minden infot
Addig is, pixelhibamentes monitort kívánok mindenkinek

-
kelzsoca
félisten
Aki az Ipon-ból rendeli le a monitort nyugodtan írja oda a megjegyzés rovatba hogy kéri a monitor tesztelését mielőtt odaadják a futárnak!
Jó dolog ez a garanciafutár, de majdnem hülyét kaptam mikor megláttam hogy pixelhibás a monitor, és már rendelhetem is meg

ui: nem is értem miért nem próbálják le szó nélkül az összes eladott monitort!
-
virkir
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Sajna nincs itthon digigép csak a neten fellelhető fotókat tudnám linkelni amiből ez az igazi.
Az előlapon nincs semmi kezelőszerv minden a káva jobb oldalán az alsó sarokban van kicsit nehéz megszokni a kezelését de úgy sem kell sűrűn bizgerálni, nekem nagyon tetszik a design.
Mint írtam nincs bekapcsoló gomb az előlapon a kék led rejtve van középen és ha normál magasságból nézed a monitort alig lehet látni egyáltalán nem zavaró.
Képminőségről nagyon nem tudok nyilatkozni mivel egy 21"-os profi CRT-ről váltottam de annyi már biztos, hogy nem bántam meg bár még furcsa ahhoz képest.
A kép penge éles a kontrasztról annyit, hogy le van véve 40%-ra a fényerővel együtt és még így is bőven jó volt napfénynél is.
Búgást nem hallok teljesen néma a monitor.
Filmet még csak egy rövid próba erejéig néztem, hát... nagyon kihozza az AVI tömörítés hibáit játékot a Stalkert próbáltam nekem nem volt benne semmi zavaró.
Szerintem nem éri meg a T220 azt amennyivel drágább.nike_Nagykerből hoztam mert nem volt türelmem várni a 2253-ra
-
fradi81
veterán
Megrendeletm iponból a 2233bw-t. Ha pixelhibás lenne akkor külön pénzbe kerülne a garanciafutár, vagy az benne van a házhozszállítási díjban?
-
kelzsoca
félisten
-
spammer
veterán
Ha szépen megkérlek, tudnál linkelni pár fotót róla? Neten is van pár kép, tudom, de "élő" fotó, asztalon, saját környezetben hogy mutat, arra lennék kiváncsi, mert én is ilyen monitort tervezek (vagy T220
). Bekapcsoló gombnál lévő led kék? Fényereje állítható? A képe szép éles, kontrasztos? Filmekkel, játékokkal mi a helyzet? Nem búg ha leveszed a fényerőt? Iponnál vetted?Minden tapasztalatra kiváncsi vagyok

Előre is köszönöm szépen a választ (és esetleg pár fotót ha lehetséges)

AdamMcKraken: T sorozatban nincs PIP.
-
AdamMcKraken
tag
Sziasztok, nekem egy T240HD-s samim lett..sztem elég pöpec monitor, mondjuk egy hónapja van meg de semmi bajom vele
a 17es crt után egy álom
ez kicsit lehet h off de ugye a HD-s sorozatban van beépített tuner, ami király de én vmi olyat szeretnék h gépezés közben mondjuk egy kis ablakban menjen a tv adás is, olyan PiP ként.. szóval erre van lehetőség? vmilyen progi ami ehhez jó? -
virkir
veterán
Csatlakoztam a klubbhoz egy Samsung 2233BW-vel.
Hááát...
Szokni kell a 21" CRT után, meg az asztalomat is át kell alakítani, hogy lejjebb kerüljön ne alulról keljen néznem.
A fényerő és a kontraszt brutális, 40%-ra le kellett venni, hogy ne égesse a szemem.
A szervízmenüben Ver.-nél ezt találtam CM22K0GAA-100.2.
Ha jól tippelek akkor sikerült kifognom egy samu paneles darabot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mikrotik routerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Ulefone RugKing
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Made in Romania természetesen. Búgást nem hallok, max nagyon hallkan olyan néha, mintha valami venti féleség menne, de egyáltalán nem hallani, csak ha teljesen odanyomjuk a fülünket
A francbaaaaaaa, pedig nem volt ott nemrég

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Nálam ez még rosszabb volt, mert boltban is néztük, de éreztem, hogy lesz itt még valami, túl egyszerű lett volna így a történet 
,én inkább arra gondoltam, h "PiP szerűen" OP rendszer alatt futtatható progi ami veszi a beépített tuneren keresztül a jelet, szal pl jácok valami kis ablakos játékot, és mellette egy másik ablakban, v progival TVt is nézek! Idáig a Power Cinema az amiről tudok, h ilyesmire használható, csak ennek a gyártónak a progijaival nem nagyon vagyok megelégedve, mert pl a Power DVD nagyon összekuszálja nekem a video codeceket... szóvl ailyen irányú help?