Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung ue50ru7402uxxh típusú tv, ami most lenne decemberben 4 éves készülék. A napokban olyat kezdett el csinálni, hogy a kép közepén vízszintesen szinte elvan választva a kép, baloldala sötétebb, jobb oldala meg normális, de ezt így egyik másik napra kezdte el. Egy vagy két napra rá teljesen normálisan működött, azóta viszont ugyanúgy megvan hülyülve. Állítgatva nem volt, random jött a hiba, utána hiába próbáltam bármin állítani, a bal oldali fele sötétebb ha fentebb veszem a fényerőt, háttérvilágítást stb...Most ez mitől lehet? Végét járja a tv? -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Elég régóta akartam volna kérdezni tőletek, de még csak most vitt rá a lélek..vissza olvasva a fórumon másnak is van hasonló gondja (#154605 , #154696 , #155252) , beragad a felirat filmnézés közben, mindaddig az a felirat látható amíg új felirat nem jön. Mindig kapcsolgatnom kell ki-be filmezés közben, borzasztóan idegesítő... Erre létezik valamiféle megoldás? A tv egyébként egy ue50ru7402uxxh. -
t.kristof
senior tag
válasz
t.kristof #136254 üzenetére
Nos, tegnap vettünk egy ilyen tvt.
szép és jó minden viszont lenne pár kérdésem. Hogy tudom azt a menüt előhozni legegyszerűbben, ahol lehet a kép, hang, adás, általános, terméktámogatás beállításokat végezni? E-manualon keresztül jutottam el eddig oda, de szerintem csak van másik mód. YouTube applikációval viszont van egy kis gondom..tegnap este működött, de nem volt a netem a helyzet magaslatán így hanyagoltam. Ma már jó a net viszont az applikáció nem indul el, csak forog a töltő ikon. Ha a böngészőn keresztül megyek rá a youtubera, akkor lejátsza a videókat, ergo a net jó...mit tudnék az applikációval csinálni?
-
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Új tv vásárlásán gondolkodom költözés miatt. 170 ezerig és 55" bezárólag van értelmes tv-je a Samsungnak? Hálószobába lenne, szemből néznénk, tv adások és netről letöltött filmek mennének rajta. Jelenleg régebbi tipusom van, ue40eh6030, teljesen megvagyok vele elégedve, szóval ezt a szintet minimum tudnia kellene. -
t.kristof
senior tag
Vettem én is egy EH6030-ast, ma meg is jött
Eddig tetszik, bár még nem nagyon tesztelgettem. Kíváncsiságból megnéztem a panel típust, és úgy néz ki, hogy Samsung panelest kaptam. Minőségben számít ez vmit is?
-
t.kristof
senior tag
Ha a pcdream-től rendelem a tv-t akkor ők be kalibrálják? Vagy esetleg tudtok valamilyen helyes beállítást a 6030-as tv-hez?
-
t.kristof
senior tag
válasz
horvathkrisz #34749 üzenetére
Végre valaki leírja
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Lehetőségem van arra, hogy vegyek egy új Samsung LCD TV-t, de garancia nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízhatók ezek a TV-k? Esetleg ha elromlik, akkor általánosságban mi az ami elromolhat egy LCD TV-ben, és mennyire javítható az?Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest