- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
t.kristof #158067 üzenetére
Nem vagyok TV szerelő és hasonló hibát sem láttam még élőben ....de az itteni TV-s fórumokat azért szoktam olvasgani.
Ebből azt a következtetést vonom le , hogy a háttérvilágítás döglött be. Aztán ha igazam van....akkor "csak" led-et / led-eket kell cserélni.
Ha a ledek jól....akkor a vezérlésük szállhatott még el.
Érdemes egy szerelővel megnézetni.....
Egy próbát megér...attól függ, hogy mit mond mennyibe is fájna a javítása. -
t.kristof
senior tag
válasz
t.kristof #136254 üzenetére
Nos, tegnap vettünk egy ilyen tvt.
szép és jó minden viszont lenne pár kérdésem. Hogy tudom azt a menüt előhozni legegyszerűbben, ahol lehet a kép, hang, adás, általános, terméktámogatás beállításokat végezni? E-manualon keresztül jutottam el eddig oda, de szerintem csak van másik mód. YouTube applikációval viszont van egy kis gondom..tegnap este működött, de nem volt a netem a helyzet magaslatán így hanyagoltam. Ma már jó a net viszont az applikáció nem indul el, csak forog a töltő ikon. Ha a böngészőn keresztül megyek rá a youtubera, akkor lejátsza a videókat, ergo a net jó...mit tudnék az applikációval csinálni?
-
-
BBéci
legenda
válasz
t.kristof #34834 üzenetére
A tévék kalibrálása nem pár perces művelet, szakértelmet és drága műszert (kolorimétert, spektrométert) is igényel.
Mindegyik TV egyedi darab, amelyik beállítás az egyiken tökéletes, szabványos értékeket ad, az a másikon akár tré is lehet.
Ráadásul tévéadáshoz és a különféle forrásokhoz (Blu-ray-lejátszó, PC) bemenetenként, külön-külön szokás kalibrálni, ha a maximumra törekszel. -
JoeYi
őstag
válasz
t.kristof #31706 üzenetére
akkor vedd meg ha nem bánod ha bukod az 50-60k-dat. Nekem mondjuk már az gyanús hogy miért engedne bárki ennyit a cucc árából mégha lopott is, ha nincs semmi baja. (feltételezve hogy boltban 100+ e lenne)
Ilyenkor mindig arra tudok gondolni, hogy valami olyan selejt, amit még az outletek se tudnak elnyomni
-
nightshadow
veterán
válasz
t.kristof #31702 üzenetére
Lehetőségem van arra, hogy vegyek egy új Samsung LCD TV-t, de garancia nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízhatók ezek a TV-k?
Bármelyik elromolhat bármikor, márkától függetlenül. Ezek a tévék már nem bírnak annyit, mint a képcsöves tévék.
Esetleg ha elromlik, akkor általánosságban mi az ami elromolhat egy LCD TV-ben, és mennyire javítható az?
Ha pl. meghal a panel (én így jártam Samsung monitorral) és cserélni kell, és nincs garancia, akkor kuka a tévé, mert az olyan drága, hogy zsebből nem éri meg kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest