- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Headless #74992 üzenetére
Nekem működik, azért mondom.
Egy 80GB-os vinyó van rákötve külső rack-ben, a TV pedig a H7000. Működött az 1043NDv1-gyel is, de most v2 van, azzal is. Persze a legfrissebb gyári fw van mindkettőn.
mod.: Mondjuk arra a célra amit szeretne egy NAS lenne a legjobb, torrent is mehet rajta, közben megy a megosztás. És nem fogyaszt sokat.
-
Magnat
veterán
válasz
Headless #71539 üzenetére
Ok értem, de légyszi azt mondd meg, h a tv-n konkrétan mit kell elindítani, h lássam a dlna kiszolgálókat, mert ha a pc-vel való kapcsolatot (v ilyesmi a neve) választom, akkor egyből azzal kezd, h tedd fel a smart view 2-t és pin kódot kell cserélni a két eszköz között.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Headless #70074 üzenetére
Tehát akkor egy egyszerű felhasználónak mint én, ez a tv tökéletes... Tv-zni ritkán szoktam, inkább monitornak használnám, filmnézés, játék...
(#70075) Logeeen Tudok, elvileg a vga-m most már bírni fogja..
A legjobb kapcsolat a tv és a gép között egy HDMI-HDMI kábellel lesz, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest