- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Chabee #59432 üzenetére
vga-nak nem hiném, hogy baja lenne.
én egy 7.5m hosszú HDMI kábellel kötöm össze a tévét ha ritkán nézünk streamről kézilabdát régebben BD filmeket.
VGA-n DVI-HDMI átalakítóba az egyik vége a másik a TV megfelelő HDMI bemenetére és még csak átneveznem sem kellett magától kiírta DVI-HDMI. CCC-ben csak a képernyő beállításnál a csúszkát vittem 0%-ra, hogy eltüntesse körbe a fekete szegélyt, megcsináltam a klónózást és ennyi. Teljesen jó a kép a game modot be sem kapcsolom a tv-n. -
BBéci
legenda
válasz
Chabee #59434 üzenetére
Nagyon sokszor felmerült már ez a téma ebben és más topikokban is, de a megoldásokat nem jegyeztem meg, mert nem vagyok érintett.
A Catalyst tele van olyan alapértelmezett beállításokkal, amik hazavágják a képminőséget, azokat kell egyenként letiltani. Nemrég regger fórumtárs írt ezekről. -
lovrityp
csendes tag
válasz
Chabee #48813 üzenetére
Szia!
Én is vacakoltam vele, hogy melyik legyen és az f6400 mellet döntöttem. 2 magos proci van benne és plusz egy smart távirányító ami a 6100-ban nem található! Ha már ennyit költök egy tv-re akkor nem kifutó szériát veszek, én legalábbis így gondolkodtam és nem bántam meg!
-
Flashget
félisten
válasz
Chabee #48818 üzenetére
megnéztem most árgépen mi a szitu...több bolt is egy és ugyanaz csak az oldaluk kinézete más, de ugyanazt a sablont használja. Mikor a hűtőt vettük akkor futottam ebbe bele, mikor már a 3. boltot hívtam meg ott is azt mondták végül ugyanazok vagyunk akit az elöbb hívott
(katt a termékleírás és európai gariról tudni részre a cím ugyanaz)
márciusig a pcálom volt az ajánlott amíg nem lett más a tulaj és nem emelt minden tévén árán 20K-t.
-
Flashget
félisten
válasz
Chabee #48813 üzenetére
Érdemes...pár sorral előrébb konkrétan írtak a két tipusról.
Viszont arra figyelj nem mindegy hol veszed meg, mert amit linkeltél.
európai garit ír -
krx21
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest