- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
raverke #81636 üzenetére
Az egészből annyi "jött le", hogy a lemezek ideje lejárt?
A fent említett két típus bármely (csúcsnak kikiáltott) médialejátszót röhögve megeszi, (kép)minőségben és szolgáltatásokban és főleg seggkinyalásban.
Jó párat kipróbáltam. Nem CSAK a blu-ray KORONG az, amit mellékesen is lejátszanak. Én sem arra használom főként ezeket a készülékeket.-----szükségem lenne egy mediabox-ra, amit ráköthetek a tv-re HDMI-vel.
Kéne rá LAN és WIFI, és 1-2 HDD bele, valamit egy beépített lejátszó progi, ami könnyen kezelhető és minden létező formátumot le tud játszani----Te kerestél valami szuper mediabox-ot, én ajánlottam a sok kipróbált tákolmány mellett ezt a két típust. Ezek jóval többek holmi medilejátszónál. De mindegy, felejtsd el.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
raverke #81626 üzenetére
- Majd szükségem lenne egy mediabox-ra, amit ráköthetek a tv-re HDMI-vel.
Kéne rá LAN és WIFI, és 1-2 HDD bele, valamit egy beépített lejátszó progi, ami könnyen kezelhető és minden létező formátumot le tud játszaniAha!
Úgy nevezik Blu-ray player és természetesen nem a gagyi típusokra gondoltam. Samsung BD D6900 (Szerintem már nem kapható), vagy BD-H8900. Nekem mind a kettő van, az elsőnek valamivel szebb a képe és minőségibb a megjelenése is. A másodikban van alapból 1 TB HDD.
-
Flashget
félisten
válasz
raverke #81608 üzenetére
1. PC-ről lejátszva igazi 3D BD filmeket (kiterjesztés .m2ts vagy iso-ba rakva 50GB a méret)vegyél hozzá egy High Speed HDMI kábelt (hétköznapi hibás nevén 1.4-es HDMI kábel)
3D-hez kell megfelelő lejátszó is pl. Powerdvd 11 (12-es verziótól már benne van a Cinavia védelem)
sima 2D filmhez XBMC vagy más lejátszó is jó.
De általában az emberek rájönnek jobban járnak minden tekintetben egy célhardver beszerzésével ami médialejátszó vagy asztali BD lejátszót jelent.DLNA lejátszáshoz telepíts pc-re vagy Allsharet vagy Serviiot. utóbbi még élő streameket is tud közvetíteni a tévére. Ezek a progik jók .mkv-k lejátszásához.
többi az összefoglalóban le van írva.
-
PuMbA
titán
válasz
raverke #81608 üzenetére
UPC Médiaboxba ne felejtsd el 1080i-re állítani a kimenet és OK gombot nyomj a menüből visszalépés előtt
Ha ez sikerül, akkor a mediabox bekapcsolása után a TV 1920x1080 50i-t fog kiírni
Ha ez már ok, akkor természetesen nem szóltam.
1. Milyen 3D film? SBS-es? A lejátszó lesz a gond valószínűleg.
2. Plex.
3. Nincs olyan, hogy konkrétan típushoz beállítás, minden egyes TV más lehet, szóval az Összefoglalóban lévő beállítás van a legközelebb, amit kalibrálás nélkül el lehet érni. Beleírtuk volna, ha lennének varázsszámok.
4. A Motion Plus, de ahogy az Összefoglalóban írva van ez egy szükséges rossz, mert anélkül meg mindent mosottan látsz, ha mozog a kamera. Amit megpróbálhatsz az a LED Clear Motion a képinterpoláció helyett, de ez okozhat villódzást. Ha jól tudom az Egyedi beállítással tudod előhozni és 0, 0 és Be értékeket állíts be.
5. Összefoglalót elolvastad egyáltalán? Minden forrásra, 3D mód, illetve médialejátszó esetén külön kell beállítani az képbeállításokat, tehát ez simán megoldható
-
PuMbA
titán
válasz
raverke #81237 üzenetére
Utánhúzást bármivel pl. focimeccs-en nézed a labdát, vagy teniszben, gyorsabban mozgó feliratok húznak-e után stb. A TV beállításaira figyelni kell, mert pont az Összefoglalóban található ellentétje van beállítva, pixel hibát ránézésre simán megmondod, ha változik párszor a kép teljes egészében, 3D-nél nincs hiba.
-
Flashget
félisten
válasz
raverke #81125 üzenetére
kiterjesztett jótállás vásárlása
MM viszonteladó és ad olyan biztosítást is ami a gyári garanciát követően további 2 évig tart fenn garanciát, valamint törés,folyadék okozta károkra is nyújt fedezetet. 1 éve én a goldra kötöttem biztosítást 14K-ért.
[link]
az a bizonyos apróbetűs rész -
apszi
őstag
válasz
raverke #81111 üzenetére
Őszintén? Tavaly mikor még a tv-k keresgélésének elején tartottam, én is beleolvastam kíváncsiságból ezekbe a biztosítókba, kiterjesztett garanciákba...mindenki úgy veszi mint a cukrot, és ne legyen nekem se igazam, de szerintem is csak egy szokásos lehúzás, aminek semmi értelmét nem látom. Ugyanezt láttam mint te, hogy az első két sorban mindenre érvényes, a kivételekben pedig semmire sem...főleg a külső behatásokra, amire sokan apellálnak, hogy majd a végén leverődik véletlen a tv...na erre pont nincs, illetve erre sem. Az már csak a hab a tortán, hogy mindenféle takarékszövetkezet intézi ezeket az ország egy eldugott szegletéből
...nekem baromira nincs bizodalmam ezekhez, meg úgy egyik biztosítóhoz sem, de szívesen olvasnék én is olyat, hogy ez tényleg működött, csak valahogy én már nem hiszek a Mikulásban...és bocsánat mindenkitől, ha ezzel bárkit is megbántottam, NEKEM SE LEGYEN IGAZAM!
Mindent összevetve akkor már inkább (#81112) yvsmad javallata. -
Flashget
félisten
válasz
raverke #81087 üzenetére
100%, hogy mezei webshop garancia vagyis szürkeimport. nem tudod beregelni samsung oldalra. (összefoglalót olvasd el)
A 2 évet ők úgy értik, hogy az 1. év a törvényben rögzített kötelező 1 év gari, a második a bolba szól, ha még létezni fog 2 év múlva. 95% hogy Szlovákiából hozták be így oda is kell vinniük a 2. évtől..
Ha mindenképpen ilyen boltból akarsz vásárolni, mert olcsóbb akkor olyat válasz ami már évek óta üzemel és számtechnikában jónak számítanak. Én ezzel a bolttal most találkoztam először...legalább nem .com-ra végződik a honlap cím és nem kér előleget mint a lehúzós oldalak ismerve.
pl. aqua...náluk is vannak tévék.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest