Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz Szabi020 #145306 üzenetére
nem nem, a 60T SDR/HDR/Nativ kontraszt-ban magasabb mint a 60R (rtings) a 70R volt jobb SDR/HDR-ben mint a 70T , de azért 75Q60R-t próbáltam, és a 75Q70T azért jobb .. de egyszerű ,fogsz egy vinyót , viszel rajta egy 1917 4KHDR-t ami
hírhedt sötét jelenetekkel van tele, és belenézel, ha jó akkor ok, ha nem akkor plusz egy 100-as .. ( hozzáteszem az amúgy gyönyörű képű Oledek SDR-ben rosszabbak mint egy Q70T és ép csak olyanok, HDR-ben mint az.. ez egy világos nappaliban általános TV-zés közben nem olyan jó.. én a mai napig a Sony X950-et tartom a legjobb (univerzális)TV-nek , sajna 75"-ban sokallottam érte a még akciós 860-at ... )[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz Szabi020 #145306 üzenetére
és még egy jó tanács.. habár 250 ezer felett már 3 év garit kell adniuk, +1 v.2 év garancia hosszabbítást érdemes megvenni,.. ezek a cuccok szomorú húsba vágó tapasztalatom...,hogy hajlamosak bexarni a garidő után akár pár hónappal is...(márkától függetlenül) írom ezt egy SycMaster SA950 120Hz/3D- s monitor előtt ami 8 éves.. akkor még összerakták őket, vagy a KS-es TV széria volt híres a tartósságról..pl
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Star Wars Outlaws teszt
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest