- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
sandró60 #48760 üzenetére
szia
plussz az sem kizárt,h nem is kapcsolt ki semmit.
Csak "Net"-en,"még" nem elérhető automatán a frissítés,de a Samsung oldalról már letölthető és pen-ről megoldható a dolog.
Volt konkrét példa rá a múltkor is,mikor egy fórumtárssal így oldottuk meg a YT "akadását",h pen en frissített,mert a tv nem dobta fel,de volt mégis frissebb.Tekmen
szia
sztem az automata frissítést látod "működni".
"ilyenkor néz utána a TV-d a Net-en ,h van e újabb akármi magának"
(plusz sztem "ilyenkor küld infókat a használatról és szokásainkról", tuti "kémkednek ezzel is")
ha kikapcsolod a "terméktámogatás,szoftverfrissítés,készenléti frissítés," menüpontban,valszeg megszűnik a jelenség. -
Tegla80
addikt
szia
".....Amit szeretne még IOS eszközökről....."
erre,ezt ajánlom"IMediaShare"
(nekem megteszi az "ingyenes",de a "vezérigazgató úr" ,megveheti a "fullost is")
mindenki más!
16.00 ig,nem üzemelnek a "SMART" funkciók!
karbantartás van,ezért nem megy.
(minden "áll",de az "user fuso" nálam műxik ennek ellenére)
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
SütiGTi #48583 üzenetére
Sajnos tapasztaltam Én is a dolgot,miszerint 1szer viszi,1szer meg nem tám... form.
Én úgy gondolom,h ez a folyamatos frissítgetések következménye (verz:5.0 van nekem fent),mert szinte minden héten bővül,frissül.
Mikor felraktam anno a fele sem volt a tartalom.Most meg szinte a 3szorosa,bővülő "HD" műsorok(van már "Top Gear HD" is),meg minden amit csak akarsz. Én nem bánom azt ami épp nem indul,mert ha ez az ára,akkor legyen.Inkább fejlesszék és ha "beáll" a dolog,istenkirály lesz.
"Saját"vidit,képet,zenét, bármit mindig lejátszotta eddig,azzal nem volt gondom sose.
plusz a tv-d "FW" verziója is beleszólhat a dologba esetleg,ha épp az frissült és változott benne valami.
(nálam tiltva van,így Én ezt kizárom és ezért az "ImediaShare"saját hibájának tekintem a dolgot) -
Tegla80
addikt
válasz
Azurooandrew #48486 üzenetére
szia
Nálam minden teljesen használhatóan működik.
DE:az aláírásomban benne van minden,h "mi módon",mert sajnos FW és app verzió függő a dolog!
Mivel egy most megvett TV-nél "fixen" nem tudható,h melyik "FW" el kapod meg,ezért konkrétan nem merem azt mondani,h neked is menne.(vannak bőven ellen példák is,akiknél "szaggat" a YT vagy fel sem megy az "user fuso". stb.
Hozzáteszem, ez sztem minden verziónál(5-6-7 stb serie) fenn áll,h "FW" től és "app"verziótól függően ,megy vagy nem megy a dolog.
"Alap" dolgokra,(pl fórumozni),nekem bőven kiváltja a notit. Napközben sokszor nem is kapcsolok mást,mert ezen fórumozok-olvasgatok,közben "PIP" en nézem-hallgatom a tv-t és elvok)
-
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #47945 üzenetére
Szia
igazad van, pontatlanul fogalmaztam,
helyesen:
Az "E" szériából "lag-ra" jobbat nem igen fogsz találni,mint az "ES5500" -
Tegla80
addikt
sziasztok
kicsit "teszteltem" és erre jutottam
A "nézet idő" után jönnek a fuso pontok ha minden igaz.
remélem "levásárolható" lesz,ha megjelennek a "fizetős" csatornák. -
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #47815 üzenetére
szia
PS3-nál ez hétköznapi
abban is van jó pár ficsőr ami "régió függő" és nem érem el,na de benne van.
Ez is 1 jó "PR" fogás,mert azt már elfelejtik közölni,h pl "IP" alapján szűrődik a dolog.
Ha nagyon bosszant és benne vagy a PC világában,akkor egy külföldi proxival megoldható. -
Tegla80
addikt
válasz
sandró60 #47640 üzenetére
minifoximaxi
Köszönöm
lefrissítettem és nincs gond,megy mindenem
a rendes fuso-t nem raktam viszont fel(nem kell2ő)plusz kérdés mindenkinek aki foglalkozik a fuso-val :
- pc-n belépve meg tudom nézni a "fuso pontjaim"(132) nemtom,h ez mire lenne jó és miért kaptam őket.
erre valaki?? fizetőshöz lesz jó esetleg??
olyan szegényes az infó még náluk honlapilag,h az már ...........de legalább végre mégis lepaktáltak a Samsung-al(is) ,sokak örömérevégre "on" ban is mehet a fuso
amúgy tök más verza "3.008" jött le "ES5500"re
1.09MB a "régi" és 4.64MB a "gyári"(fuso ecosystem plc néven) . belül tök más lehet akkor azért?(vagyis bővebb valamiben 3* ? le kellene szednem)
-
Tegla80
addikt
válasz
sandró60 #47631 üzenetére
Szia
Nálam most írta ki h frissülne a S..Hub(mai első bekapcs),de nem hagytam,mert ....
szóval azt mondod,h megmaradt a régi fuso ,meg minden és csak "tartalmilag"(belül az app-ok) frissülnek ?? Így akkor gyakorlatban 2 fuso-t tudsz felrakni,vagy van is fent neked?("User" és mentes ikonnal??)
Nem szeretném elb... ni a meglévő jól működő dolgaim,ha nem létkérdés!,
(Így most megy mindenem ,csak új app et nemtok leszedni,de az nem gond. Felmegy az másképp is ugye)
thx előre is.EAndrew
"tányért"(parabola) rádugva foghatnál műholdast,mert benne van már a tuner.
ha nem érdekel a ficsőr akkor csak pénzkidobás
(DVB-S a jelölése. DVB-T és DVB-C-t tudjon ,azzal alapban megleszel sztem)szerk:
Flashget
Nálad változott valami? neked is szól akkor a kérdésem!!! -
-
-
Tegla80
addikt
válasz
Ferko75HUN #47594 üzenetére
szia
Nálam erről szól a fórumozás,többen okosabbak lehetünk.
Így megoldódott minden gondod.
(frissítéseket kapcsold ki,családot oktasd ki,Ha jön újabb YT app,akkor csak futtasd!!Használd így amíg nincs gebasz)
mindenki örül.....
-Gyerekek elvannak a YT on
-Apa nyugodt van ideje "magára" (FPS gyilok,akár)
-Anya is nyugodt,alkalmas a tv amire apa vette .
(jah,anyával beszélgess el este,milyen ügyi volt apa,mert megoldotta.)
Kábelt nyugodtan kukázhatod,valami nem ok vele(szálhiba,csati "rányomás hiba"ha házi és akár gyárinál is!)
aláírásba esetleg kirakhatnád:tv tip és FW szám és YT app verza. lássák,h mivel klafa a dolog.. sztem bőven elfér,mint "hasznos infó" mivel új a széria)
további jó fórumozást.
csao -
Tegla80
addikt
válasz
Ferko75HUN #47590 üzenetére
szia
elfelejtettem mondani.h +próbálhatnád "újratelepíteni"(ott a "tools" gomb alatti menüben van),vagy 1az1ben letörölni és újra feltenni azt a hervadt YT app-ot. Hátha utána jól fogja tenni a dolgát.
Plusz nekem 340mb/798mb on áll a "memóriaigény" infóm.(10 app-om van csak fent)
Nem tudom neked mennyire van tele a tv-d app-okkal.de lehet az is gond sztem ha agyon van pakolva.
(Ha "teli a ram" belassul minden kütyü,bár a tied dual-core procis,így alapban azért fürgébb kellene legyen ,mint pl az enyém,de ha "túlterhelt" ....... ,szóval azt is nézd meg. Törölj app-ot ,ha sok a ram igény és úgy próbálj rá,hátha. )A neted tényleg sovány akkor a tv-n. Próbálj másik kábelt esetleg,akár ezt a pc-n is,azzal mit mérsz ezen kábellel.Így a kábel ki lenne zárva. Vagy nemtom,de ez már inkább ide tartozik "otthoni hálózat és internet megosztás" ,mert router-től kezdve ......., nagy téma az is.Én épp egy 3dik routert kell bedobjak végre a rendszerbe ami "N" es,azon agyalok.
donjohnson
szeretném megköszönni neked a fuso app-om.
a Te leírásod alapján raktam fel anno a tv-re és azóta is jól teszi a dolgát.
BIG THX -
Tegla80
addikt
válasz
Ferko75HUN #47564 üzenetére
Szia
Hát megnéztem és nagyon restellem a dolgot,de nálam épphogy felvillan a töltésjel és már mennek is.Látszik is,h a "bufferelése" is jó,mert vagy "2cm lesz rögtön szürke."
Sajnos tényleg megnéztem vagy 5-8 db ot, (van 1perc meg más verzák is 5-6p,stb),de mind indul és szépen fut. HD- SD mind.
Te ezek mind angol nyelvlecke szerű dolgok? meg elég furák ezek az gyerekek azokban az űrruhákban,vagy mifenében.(Mootherg....) De a másik sem jobb (Look...). szóval lehet jobban jársz,ha nem nézik.Hát akkor valszeg a FW-YT app kapcsolata nem a legjobb az F6400 nek .
jah néztem a samu honlapot, van újabb ha minden igaz."itt" a "FW"re kattintva van 2 db is ami 1011től frissebb. ellenőrizd,h tutira jó e neked ez a verzió!!!!verziószám: "tools"gomb az app-on és az infóban van.
YT:1.074
fuso:2.260
alatta a beállításokban megleled a Smart-Hub verzió számot is.
nekem: 4.5401-5.0tv.t meg a böngészőben megnyitott bármelyik mérővel mérheted.
-
Tegla80
addikt
válasz
Ferko75HUN #47544 üzenetére
szia
örülök neki
droidon nekem hibátlan.
rögtön 1 kérdés is :
ha ezzel a progival lövöd a HD vagy SD filmet,sorozatot, (akármit) a tv-d re akkor is akad vagy el sem indul?YT: direkt rajzfilmeket keresve videóztam,de nem találtam olyat ami nem indul és akadni sem akadt 1ik sem.(YT verzió 1.074 az enyém,csak futtatom,nem engedem frissíteni és 1.079 a mostani ami fent van ha letöltenéd.Szóval lehet ez is a gond,h újabb ,de "rosszabb a tied".)
Neted nem változott? nekem 30/2 es kábeles(coax) van. 18/1.5 a mostani mérésem a tv-vel kábelen. (wifi-t ne erőltesd ha nem létkérdés)
mérj sebességet a tv-vel,h kiderüljön mennyi jut nekiÉn spec a fórumot olvasva a "szerencsésebbek" közé tartozom,mert nem szarakodott sosem a SMART-om,van fusom rtlmost al,megy a yt, teljesen kikapcsolva is vesz fel 2.5" os HDD re a tv, stb-stb.
-DE az első dolog volt a megvételkor a frissítés kikapcsolása és azóta sem engedtem aminek nem kell!!.
pl a yt app is dec i ezért.mivel "F" ről beszélünk és még annak is a megjelenés elején,ezért lehet a FW el van gondod,vagyis annak az alkalmazásokkal. Valszeg nem a legtökéletesebb még .Idővel jobb is lehet,de ........
ui,írj 1-2 címet ami nem megy yt on,h konkrétan azt is meg tudjam nézni neked,nálam megy e.
-
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #47537 üzenetére
Szia
Pár napja már valaki berakta képen is,h a "mentésekben" van,mikor a "fuso"-t tárgyaltuk.(meg azt ,h nekünk van).Gondolom erről lemaradtál és ezért nem találtad 1re.
A"hetitetves"-t azóta Én is ott nézem visszameg sok minden mást is.
Ha droidos telód van erre nézz rá:"Imediashare Lite",sztem tetszene neked is.
Plusz droidon is "használható"már az rtlmost app,2-3 nap részleges anyaga visszamenőleg,ha érdekel.
csao -
Tegla80
addikt
szia
csak érdekesség kép mondom,h linux alatt leszedem a contents mappát(látom a teljes tartalmát) a felvett eszközről(pl pen) és átrakva egy másik eszközre(pl hdd) ugyan úgy lejátsza abban az esetben,ha az eredeti felvételt egyszer elindítva(még a Pen en) berakom a lejátszási listába.
persze ez nem nagy valami,de abban az esetben ha hirtelen csak 1 pen van rögzítésre és utána mégis kellene a felvétel,akkor mégis nagy valami,mert meglesz utána is.szóval Én mégis tudok kezdeni vele valamit "E"széria -nál
-
Tegla80
addikt
válasz
#32577792 #47506 üzenetére
neked tuti van.(Itt van a gyári specben is
dugj rá valami adathordozót,azt "rec"gomb. -
Tegla80
addikt
válasz
PumpkinSeed #47481 üzenetére
szia
itt nézelődj, "The B Series Wiki" -
Tegla80
addikt
válasz
sajtos75 #47425 üzenetére
szia
Ha így nem megy fel "fuso",akkor sajnos valószínűleg az "új FW" teszi be neked a kaput.
Vagyunk itt páran akiknek van a fuso-n belül rtlmost és olyan is akinek nincs és akkor már olyan is akinek fuso sem lesz.
Sajnállak,de "ES" re nemtom h megy e a FW visszaállítás
itt kezd a nézelődést,"The E Series Wiki"majd linkről-linkre-forumokra és hátha meglesz .Atesz08
"The C Series Wiki", Te meg itt nézelődj.
meg "itt talán??"sajnos ,mintd2tök a "mélyvíz" témát kapta az élettől akkor
-
Tegla80
addikt
válasz
lovrityp #47372 üzenetére
szia
2vel feljebb a válasz neked is.
A rád vonatkozó rész.
serviio sztem allshare helyett
megosztásra meg "Imedia..." plmarlboromen és többiek
ahhoz hogy onnan folytassa ahol abba hagytad a filmet, a tv-n be kell kapcsolni a ficsőrt!
(filmlejátszás közben "tools" gomb alatt lehet elérni asszem,de ez nem 100% most így hirtelen.) -
Tegla80
addikt
válasz
Parson #47368 üzenetére
szia
neked mivel régebbi a tv-d,lehet nem tudja még.(nekünk már igen)
de:
Itt nézelődj,mit lehet vele kezdeni "The B Series Wiki". Sok okosság van arra.
filmekre pc-ről meg nézz rá erre "serviio" eFeMeR74,nagyon benne van a témában,biztos tud segíteni nekedch003067
Innen tudsz választaniplusz ezt az app ot, különösen ajánlom iMediaShare Lite, a telóról bármit fellövök így "hálón",saját képet-vidit,filmet zenét vagy netről(rengeteg belső tartalom van benne gyáriban is, ),akár HD-t is,úgy h a telóval osztom. kiváló
-
Tegla80
addikt
válasz
Dealer20 #47158 üzenetére
szia
nemtom Te,h próbálod feltenni,de itt egy kis segítség hátha...
"fuso felrakása képekkel"
talán a "pipa" nincs meg(bal felül)ezért nem megy , vagy egy újabb "FW" korlátPluto17
innen kezd a dolgot,mert ha valaki megoldotta erre is (másikra már van visszarakási segítség),akkor azt a fórumokban megtalálod. "E széria wiki"
(a linkből linken odatalálsz sok okos dologra, hátha köztük van már ez is.)mennem kell füvet nyírni,h b.......
-
Tegla80
addikt
válasz
bakancs446 #47045 üzenetére
röviden a kérdésedre:igen megy,de 1A es usb-ről
mert: nekem a 2ből van egy ami 1A, direkt külső vinyónak.
ezen van a nem aktív usb hub,amin "Y kábel"-el megy a a HDD,meg a másik2őn a bill és egér. Plusz van még a gyári 500mA es a tv-n,ami hosszabbítón állt pent kap. -
Tegla80
addikt
válasz
Tsebacsi #47038 üzenetére
szia
nálam:"menü, rendszer , általános ,hangvisszajelzés , ki"
(gondolom nálad is valami hasonló lehet,bár annak nem ismerem a menüszerkezetét.)USB téma:
1A es usb kimeneten a nem aktív hub, ezen "Y" kábelen egy 2.5" os hdd és a maradék 2őn egér és bill.
ez így műxik nálam. és még van 1 üres gyári usb kimenet ugyi a tv-n pl penre -
Tegla80
addikt
Szia
Tisztelem,becsülöm a tudásod,de tudod veled az a baj,h csak "prémiumban"tudsz gondolkodni.
Tudom,Te ebben mozogsz,de az emberek 80%a nem,főleg nem az itt fórumozók.
Ezért is jönnek számodra ilyen elképzelhetetlen 5letekkel.
Aki neked "pálya" lenne,az meg nem fórumozik,mert az a gazdag "sznob" presztízsből veszi meg azt a fél millás tv-t(h a barátok,ha jönnek nehogy megszóljanak),nem peddig azért amit tud esetleg.
Mi ezen a szinten(minimálbér),igen is dugunk erősítőt a fülhallgató kimenetbe,ha csak így tudjuk megoldani ,h legyen "tuc-tuc"
És most F1 rajt és sörözés
-
Tegla80
addikt
Sziasztok
Indult egy ilyen topic is,ha érdekel valakit és lenne mondandója
"infó" -
Tegla80
addikt
válasz
Dictator^ #46600 üzenetére
szia
Itt a topic,ami neked kell.
"TV-hiba topic"
lesz válasz a kérdésedre. -
Tegla80
addikt
válasz
torzsa3 #46300 üzenetére
Szia
FW?mikori van fent?
esetleg "app" ekkel mennyire van tele a memória?(telepítéskor írja,hogy áll memóban)
Nem szoktam FW frissítést ajánlani,amennyiben rendben működik a készülék,de mivel nálad "sz@raxik" ezért lehet,h esetedben segítene.
(mivel más nem panaszkodik és nálam is rendben fut a "SMART".Ezért talán nálad van csak a "hiba",ami esetleg orvosolható az újabb FW el)
Nézz utána neked mi van rajta és létezik e esetleg újabb -
Tegla80
addikt
válasz
tomy0628 #46295 üzenetére
erre sajnos passz,mert most változott ápr 15 el a "dolog.".
(nekem és sokunknak itt 3év van így regeléssel. Én pl 2015 dec ig kaptam, de hogy jelenleg mit dob a gép arról nemtok,mert senki nem reklámozta mostanában,"h regelte és ennyi t kapott pluszban" szóval :passz ) -
Tegla80
addikt
válasz
tomy0628 #46289 üzenetére
szia
"Samsung termékregisztráció", itt tudod intézni
(regelj először simán előtte,majd utána a terméket,mert így 1szerűb lesz megadni a dolgokat)
a hologrammos garipapír,"még nem tuti siker" ,az eladó is számít a "hivatalos M.országi garinál.
szerk: tavaly decemberben, haverom 32eh5000 es tv jét beregelve, +1 évet kapott,mint Én is az 40es5500 re, voltak,vannak ilyen "akciók" is .Wajk
sztem a "+5e"es verzát válaszd. -
Tegla80
addikt
válasz
tomy0628 #46226 üzenetére
szia
sokadszorra feltett kérdésedre,megpróbálok válaszolni.
-nemtom milyen tv-d van ,de ha esetleg 2magos procis,akkor azokról lehet olvasni,h "jobban melegednek",vagyis a készülékház.(sok hőt termel a "dualcore",ennyi).Ezeknél ha pl megnézel 1 filmet a "YT"on és utána rögtön kilövöd,akkor elképzelhető,mert "bent kb 50c van"(vagy több),kint meg "csak" 2x c fok és ahogy hirtelen visszahűl,pattoghat sztem.(készülékház,műanyag alkatrészek,bármi)
(PS3 ra is jellemző ez a dolog,de "user" függő is,mert pl az enyém nem csinálja,de igaz,Én "multy" után járatom "üresben" 10-15 percet,h visszahűljön "alapra",majd csak utána off-olom.)
-esetleg a 220 as kábel végét ellenőrizd,h "koppanásig" bedugtad e,mert pc-nél jártam úgy,h picit,de kicsúszott a gépnél a dugó és ez időnként fura hanggal járt(recseget-ropogot mikor ,h volt érintkezése,de végig ment közben a gép! elég nehezen is jöttem rá. Mint alternatíva ezért ide írom ezt is.)
-ténylegesen gondja van a tv-d nek,és szervíz!
(garis vagy sima,de alapban javítani fogják sztem,mert nem hiszem, h ez miatt csere lenne)más,nem ugrik be,ami szóba jöhet.
(biztos van,de nekem most fejben nincs meg más,mint alternatíva) -
Tegla80
addikt
a meglévő listádat gépre rakva,majd az újra kerestetett listát mellé rakva ,nem lehet összehackelni a progiban? (szerk:és közben már írták is,h lehet)
ha ismered a módját pc-n sztem 10perc alatt végeznél,mert tudod mit hova akarsz és fejből sorba rakod.
(nagy szaki vagy tab ban ez sem okoz problémát,ha jól gondolomanyunak van prest.. azért olvasom azt is ).
Tutu7030
"A java-s szerkesztők elindulnak linuxon is (jre legyen telepítve), vagy pedig virtualbox + windows. (Wine-nal nem sikerült rendesen beizzítani egyik editort sem)"THX
csak a mint11 lxde már rég nem támogatott azt az is elavult már alapban ami rajta van.
(hackelés meg nem megy, "alap user vok ")
-
Tegla80
addikt
szia
nekem(tök más szolg) is pakoltak bele újakat,de úgy jártam mint Te,mert nem látta peddig kiírta a hozzáadva x db..." szöveget is.
berágtam és újrakerestettem az egészet (mint első indításkor), és tádám ott vannak a 4 filmbox stb csatik is. igaz buktam az eddigi kiosztásom,de így már másképp is raktam sorba őket.(plusz az analogot már nem is kerestettem,mert digiben is megvan már minden)
1 órám elment vele,de megvan mind és a nekem tetsző sorban .
(PC-n progival is tudod szerkeszteni win alatt a csati kiosztást gyorsabban!,de Én Linuxon nem,vagy csak nemtok róla. )
szóval, kerestesd újra és ott lesz sztem minden.togeti
nekem pont trabim van , jó az"4takt"
(meg 1 HONDA-m is,de jó magyarhoz hűen a kettő életkora 47év"fercsire" nem vágyom,de 1 uccso szériás NSX ért az 1ik "gyűrűs"ujjam tényleg oda adnám
)
-
Tegla80
addikt
válasz
panpeter92 #46053 üzenetére
nem a tapasztalatát firtatom(az általánosságban biztos meg van) ,hanem a "Nexus" ról alkotott véleményét,ami tapasztalat nélküli.
de többet,nem "értelmezek" neked szöveget. -
Tegla80
addikt
válasz
panpeter92 #46049 üzenetére
ahonnan indultunk,mármint a "Nexus lesz@rozásától", onnan kellene kezdened az olvasást,h képben legyél.
BBéci ott ezt írta "A Nexus - szerintem - vérgagyi, dzsunkatermék."
erre írtam neki:
"ha jól gondolom,nem terhelné meg a pénztárcádat,ha vennél 1et belőle és letesztelnéd esetleg.
utána szívesen olvasom a véleményed róla."
BBéci utána ezt:
"Még soha nem vettem semmilyen HDMI kábelt, nem fogom pont nekszussal kezdeni.
Jelenleg van nálam legalább ötféle, nem hiányzik egy hatodik, ami vérgagyi"Te meg jössz ezzel:
"Kettőtök véleménye között az a különbség, hogy tied elméletekre alapszik, a BBécié pedig tapasztalatokra. Tehát ennek fényében mérlegeljen mindenki"
ez bölcs megállapítás,főleg az olvasottak alapján.
(lefordítom,h megértsd! BBéci soha nem látott még Nexust", akkor honnan is tudná, h "gagyi"? az árából??!!)
köszi az "építő és bölcs" hsz od. -
Tegla80
addikt
válasz
stefi68 #46020 üzenetére
szia
nekem 3d mentesen,de ilyen márkából van a kábelem.
sztem megfelelő a minősége,(duplán szigetelt,triplán árnyékolt szövet borítású az enyém: "EZ")
bár a helyedben Én nem azt,de márkánál maradva igaz dupla annyiért,de pl "ezt"vennémpár hsz el feljebb írtam,pont az "ethernet"funkcióról ,mire is használtam épp ki.
-
Tegla80
addikt
szia
1.4 hdmi re:
abszolute veled értek 1et,de azért halkan megjegyezném:
pl PS3 nál a Crysis2,mikor rányomok a 3d re(amit ugye a tv-m sem tud,de valamiért megnéztem), az is 1.4 es hdmi kábelt kérne tőlem a megjelenítéshez.
2011es játék és sztem a kezdetek óta benne van.
szóval ez az elnevezés azért mégis csak globálisan "megjelent" dolog.(a Sony meg a játék gyártó szerint is,mert a mai napig benne van)
amúgy az ethernet részét pont a minap teszteltem a gagyi tacskós 1500ft os nak,véletlenül.
Mert fingom nem volt h nincs bedugva a PS be a saját ethernet kábele,de Ő gond nélkül lefrissítette magát a tv.n keresztül.
szóval megy
uhh,most jut eszembe, holnap este megpróbálom,multizni is lehet e így(bár azt azért kétlem,de ki tudja.)
-
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #45971 üzenetére
plusz esetleg a tv-n is át kellene nevezni a bemeneti csatit a megfelelőre nála.
(nálam ps3 nál a "játék" adja a legjobb képet, "PC" "PC_DVI"is pl sokkal rosszabb neki. gondolom mert konzol
, )
Neki esetleg a "Blu-Ray" en kellene próbálkoznia,sztem attól is javulna a képe -
Tegla80
addikt
szia
Hát most,h ránéztem nekem sem megy sz MTV-a app.
frissítettem, leszedtem felraktam és így sem.
Szintén hálózati hibát ír.
verzió: 0.20005
partner: info@carnation.hu ezt a mailt írja,maga az app. sztem ezen próblj esetleg érdeklődni.A Smart-Hub frissítés nem jár fuso elvesztéssel,ezért Én megvárom a következőt.Hátha megjavul,mert sztem náluk van a hiba.
(most nemrég kérdezte tőlem a tv-m ,h frissíte e ,azt engedtem neki.Maradt minden a helyén.)
-
Tegla80
addikt
válasz
panpeter92 #45554 üzenetére
".....ha valaki észérvekkel megcáfolja a mondandómat,......"
szia
sorold fel magadnak a "plazmavágó" hátrányait.azt már meg is van a válasz.
"réteg tv" (ezért is haldoklik),mert sok vele a kompromisszum,amit speciel Én (meg sokan mások) sem szeretnék bevállalni azért az "überfrankó" képért.
sztem itt a pont.
(de nyugodtan írd le miért nincs igazam)
-
Tegla80
addikt
válasz
maglew #45497 üzenetére
szia
A"SamyGO"itt kezdődik ,majd bele kell "túrni" rendesen,h meglegyenek a dolgok.(különféle oldalakra visznek ált. át a link-ek ,azt ott is van sok minden olykor.)
"itt"és"itt" is "app" ek vannak,de nemtom mi az ami megy még az "E" szérián,mert ezek alapban nem erre valók.
Próbálkozás csak saját felelősségre
jó böngészést. -
Tegla80
addikt
válasz
orbano #45388 üzenetére
Szia
Sztem felejtős !
Ilyen készülékekért nem szabad pénzt adni!!
Lehet a tacskóban ment 1 évet,azt az outlet átvette,majd Te meg meg.
"Samsung outlet termékek.Csomagolás sérült 72 orás visszáruknagyon olcsón,vagy használt készülékek amiket árulok.
A tv-k egy év garanciával vásárolhatók meg."
amit gondolom,majd maguk szervizelnek akárhol.
Ha elfogadsz még 1 tanácsot,keress mást ,de nagyon gyorsan
(hivatalos samsung gari:2év +1 a regelés miatt a samu honlapon)
-
Tegla80
addikt
válasz
Black Phone #45333 üzenetére
sztem nem .
csak megszokni lehet
sőt nekem már szinte hiányozna is onnan az idő.....sokszor jól jön. -
Tegla80
addikt
"fuso" telepítése (képekben)
PC-n legelőször felkeresed a "fuso"-t és regelsz,majd a tv-n....1, bejelentkezel :"develop" néven, jelszó. bármi lehet
2."Tools" gomb: "beállítások"
3."fejlesztés"
4."egyetért" ezt fontos bal felül "bepipálni" majd jobbra "ok"
5. .....
6. "IP" megadás -
Tegla80
addikt
válasz
maglew #45251 üzenetére
Szia
itt megtalálod ami jó sebességgel dolgozik.
"Pendrive írás olvasás sebesség"
amúgy,kiírta a tv amikor tesztelteted vele a pent,h mennyit szeretne.
Nekem 5mb/sec körülit írt igénynek mikor 3,7 mb et tudott a kingston om,ami szintén nem jó
sztem 5 fölötti író/olvasó már jó.nekem az EMTEC C250 re ami 4gb is vesz fel, van vagy 5 éves de 8mb el ír
-
Tegla80
addikt
válasz
orbano #45245 üzenetére
Mikor Én voltam tv vásárlás előtt,akkor a helyi "Hi-Fi" szalonban lebeszéltem a főnökkel,h bevihessem a PS3 am kipróbálni a Sony EX650 en az Input lag miatt. Szó nélkül belement,azt mondta vihetem nyugodtan a gépem és arra dugjuk rá amire szeretném. Ilyen is van
.
Más kérdés,h Samu-t vettem(itt a fórumon megkapott infók után) és nem mentem,de a lehetőség adott volt. Náluk van Samu is,csak 0% mellett döntöttem inkább tacskóban picit drágában. Mert pénz nélkül elhozva,majd ténylegesen 0%ra megvéve 10hó alatt részletekben kifizetve,sztem jobb buli,mint kp-ra picit olcsóbban azonnal kifizetni.
(nekem zsebben többet hoz a kp-m addig,mint amennyivel olcsóbban vehetném webshop-ból)
Na meg ezeken a helyeken tuti hivatalos a gari és érvényesíthető rá neten a plusz gari is.Míg a netes boltoknál ez nem feltétlen mindig igaz.Szóval rá kell kérdezni akár MM, Euronics, tacskó,stb és tuti lesz ahol kipróbálhatod.
(max azt mondod ,köszi és átgondolom akkor még,azt megrendeled net-ről. De a garira kérdez rá előtte:hologram-os Samsung gari papírt adnak e,vagy sajátot. Nagyon nem mind1! ) -
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #45235 üzenetére
szia
Nincs is ezzel probléma,sőt ha olyan dologhoz keresnek tv-t akkor Én sem az 5ős szériából ajánlok,hanem feljebbről.De jelen esetben feleslegesnek érzem a 6ost az igényeket látva, ezért inkább az 5ös és a maradék kp a további igények kielégítése véget."Azon kívül, hogy egy vastagabb (és remélhetőleg egyenletesebb a háttérvilágítása), illetve csak 50hz-es (eddig is világ életemben monitorról TVztem, és azt is ritkán, elvagyok vele, úgyis 99%-ban filmezek meg játszom), van valami, ami miatt nem lenne érdemes megvennem? TV-s feature-ök nem érdekelnek, faterom ezer éves 42-es philipsén is tök jól elnézegetem az analóg SD adást, csak a PC-ről/konzolról való működés számít."
plusz volt ilyen is
"Abból a 100k különbségből pont kijön a HTPC"mint mondtam, sztem neki megfelelne valamelyik 5ös is e tények tudatában.
-
Tegla80
addikt
válasz
orbano #45227 üzenetére
Szia
Én a helyedben nem gondolkodnék.
Már a múltkor leírtam,h akkor bőven elég az 5ős széria neked is. (eh5300 v es5500 buksztárcához igazított méretben. A nagyobb a jobb)
Ne vacilálj,menj el és nézd meg élőben!!
(ha eddig sem volt gondod az 50Hz el ,sőt Te mondtad,h zavar a 100Hz haver tv-jén ha filmeztek!! akkor miért is vergődsz a 6100 irányába??!! Plussz annyi pénz és úgyis off olnád a ficsört benne.)
Sokan beleesnek abba a hibába,h bevállalják a 100hz et,mert sokan innen is azt tartják (6os széria tól) a minimumnak, és az irányába terelik az embert, helyesen!! (de sokakat feleslegesen is)
Na meg a "plazmások" a "legjobb TV-k " benyögésével"
( ebben is van igazság,csak ahhoz"gazda" kell mondjuk nem család!,mert hamar "gallyra" lehet vágni. Szóval,réteg tv.)Hallottál sok mindent a napokban,"kapd nyakadba a várost",nézelődj és dönts Te ezek tudatában.
(átlag embereknél,nem kevés pénzről beszélünk és lehet másra is jutna,ha nem esel neked nem is kellő túlzásokba a tv vel kapcsolatban)
Kellemes Húsvétot minden fórumtársamnak !
-
Tegla80
addikt
válasz
AthlonXP #45201 üzenetére
elvileg lehet,de......
"Samsung LED TV tudástár - E széria"
hasznos olvasni való az egész cikk,de a konkrét választ a 3.oldal adja majd meg.
(lehet "PVR"ed,ha bevállalod amit sztem ne vállalj be,ha csak nem vagy nagy "szaki",mert egy rossz mozdulat a szmenüben és "kuka" a tv-d. Plusz ha esetleg "box" on nézel tv-t és így nem "direktbe" kapja coaxon az adást akkor nem is működne
)
-
Tegla80
addikt
válasz
AthlonXP #45197 üzenetére
Szia
router a megoldás
az oszt minde1iknek IP-t majd,mert a kábelmodem-ed csak 1 IP-t fog osztani mindig,hiába van rajta az"5 portos switch".(erre kell a router. A switch meg addig nem is ,amíg elég a 4 port a routeren )
Vegyél 1 routert. Majd modembe a router,ebbe az eszközök és tádám,lesz net mindenholsztem így működni fog.
vacs
alátámasztom
nekem is "full" kikapcsolva vesz fel a tv-m! (es5500 fw:1030) -
Tegla80
addikt
szia
Én is próbálkoztam már a dologgal,de nekem sem jött eddig össze.(lehet szimplán csak balkuki vok,de nem sikerül)
Nemtom mennyire reális a felvetésem,de talán csak a saját kamerával("beépített szériás,vagy gyári kiegészítős") készült felvételek rakhatók be oda!!??? (újabb samu korlát?)
Mivel az enyém nem ilyen és kamera kiegészítőm sincs ezért ezt kipróbálni nem tudtam.
Ha valaki ránézne ,kiderülhet jól gondolom e.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest