- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
p1ranha #16794 üzenetére
Ha használsz usb hosszabbitót lehet,hogy az kavar be és ezért nemismeri fel a tv-d a vinchesteredet.Itt a fórumon már megjárta egy pár ember,azt hitte.hogy a tv-nek van hibája,de kiderűlt az usb hosszabbitó nem megfelelő minősége miatt volt a hiba.Próbáld ki más usb kábellel összekötni.Itt van egy üzlet ahol én is vettem usb hosszabbitó kábelt nekem ezzel működik
[link] -
sandró60
addikt
válasz
csimpok #16637 üzenetére
Erre szoktam azt irni,hogy mindenki a saját szemének hidjen.Amit itt sokan lin kelgetnek,hogy ez meg az a beállitás a jó,minden embernek más a szeme Előbb vagy utóbb amit ajánlanak kiderűl ezért vagy azért nemjó beállitás.Mégegyszer leirom mindenki a saját szeméhez állitsa be a tv paramétereit.A más által ajánlott értékekkel lehet kisérletezgetni,de nembiztos,hogy jó lessz.Olyan ez mint amikor NEM a sajátszemünkre készült szemüveget használunk és azzal próbálunk tv-nézni
-
sandró60
addikt
válasz
InfiniteReality #16633 üzenetére
Megkérdezem?Ha ebben a tv-ben nincs semmiféle internet hozzáférés akkor mikor vetted a tv-t?Mikor reggeltél a Samsung oldalára grancia hosszabbitást?Mert én a most vásárolt tv-k regisztrációját látom lehetőségnek.Szeptember1-December 31 között vásárolt SMART tv-re vonatkozik
-
sandró60
addikt
válasz
InfiniteReality #16624 üzenetére
Ha elfogadták örülj neki,de ha elolvasod a Samsung oldalán ott levan irva,hogy milyen tipusú tv-re vonatkozik
[link]
Ott a tipusa szerint a D5000-es nincs a listában.Mivel nem SMART-tv -
sandró60
addikt
válasz
Lesliegold #16605 üzenetére
Honnan származik a Tv-d?Ha Szlovák gyártmányú és 40"akkor nagy valószinűséggel Samu paneles
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
hami85 #16379 üzenetére
Sőt nem 100Hz hanem 200Hz-t irnak a 6100-as modelektől ami állitólag az is kamu.Igaz 3D-nek irják ami nemegésszen az.Itt a fórumon nálamnál nagyobb szakemberek állapitották meg
Tehát nemcsak a 100Hz kamu egyes tv-nél hanem még a 3D-is
Ezek kérdések nem megállapitások részemről -
sandró60
addikt
Nekem ugyanezen márka amit ajánlottam 1.8méteresel van összekötve a tv
A vincsi márkálya WD750-es -
sandró60
addikt
válasz
rolee13 #15968 üzenetére
Látom megoldódott a kábel problémád.Nekem is volt,hogy a hosszabbitókábelem nem megfelelő minősége véget még a számitógép se ismerte fel a winchestert.aztán hosszú kutakodás az internetten és találtam egy boltot Csepelen ahol árulnak jóminőségű usb-hosszabbitókat.Merem ajánlani mindenkinek akinek ilyen problémája van.Van nekik a 30cm-es től az 1.8 m-ig-Én egy 30cm-es hosszabbitóval kötöttem össze a Samsungot amivel már elég kényelmesen letudod helyezni a tv-mellé a vinyót.A link ittvan
[link] -
sandró60
addikt
Ha Samsungot választasz akkor szerintem jobban jársz,mert most van akció,ha valaki 40"-tól választ tv-t akkor 5évre meghosszabbitott garanciát kap.Azért ez jól hangzik. Gondolom pénztárca függő amilyen tipusokat leirtál,ezek még az "olcsóbb"kategoriból valók.Azért gondold meg az 5-év gari hosszabbitást.és máris visszajön egy kis pénz amivel drágábban veszed.Sajnos csak40"-tól érvényes a kijelölt helyeken amit a Samsung oldalán megtekinthetsz.Egy (40D5500-as) tulajdonos
-
sandró60
addikt
-
-
-
sandró60
addikt
válasz
gyugyo79 #15873 üzenetére
A HBO-mostanában adott egy hétvégét ingyen.Akkor kipróbáltam, hogy 5.1-ben szólal meg az a a film. Amikor kezdte akkor kiirta,"hogy a következő film 5.1-ben lessz hallható"
A film nemszólt 5.1-ben, hiába irták ki! Mivel szerintem a Samsung tv-ből kijövő optikán csak sztereóban megy az erősitő felé -
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #15457 üzenetére
Az eredeti kérdést elolvastad gondolom?Ott a fórumtárs azt irta a kérdése végén 150000ft a keret!!
Erre linkeltem be azt amit te "ÉRDEKESNEK"tartaszMégegyszer ide másolom amit akkor irtam.""Egy kicsit vékony a keret a kivánalmaidnak"Ha valaki ebből nemérti meg sajnálom-Leforditom:Ezért a pénzért nemfog kapni olyan tv-t ami mindennek megfelel. -
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #15454 üzenetére
Ha észre vetted akkor azt is irtam"Egy kicsit vékony a keret a kivánalmainak"próbáld meg figyelmesebben elolvsani.Akkor még érdekesebb lessz
-
sandró60
addikt
Függőlegesen kell állnia a tv-nek a talphoz viszonyitva.Szerintem valamit a talpon nemjól csavaroztál be. A helyedben mégegyszer megpróbálnám összerakni.Ahogy mondod a kb 2cm-es dölést, azt egy kicsit soknak tartom
Egy páran jártunk már úgy,hogy azt hittük nemtudjuk becsavarni a csavarokat,de kiderűlt a Samsung úgy gondolta majd a tisztelt vásárló a csavarral belevágja a menetet a talpba. Van akinek sikerült van akinek meg nem úgy ahogy kellet volna. -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #15424 üzenetére
Miért? Azt meg nem vetted észre,hogy azt irtam vegyél mégegy ilyen tipust amit nem megbántásból irtam.Én nem személyeskedek csak próbálok egy kicsit higgadtabban leirni dolgokat Különben ez a sok szmájli amit kibigyesztettél az se a higgadságodra utal.
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #15404 üzenetére
Ne vedd zokon ahogy nézem neked az a "LEGENDÁS C650".es tv -d van.Lehet csak azért irtál ide,hogy még életben tarsd a legendát.Szerintem vegyél mégegy ilyen tipusú tvt ami most van neked. Azt meg honnan tudod,hogy nemlehet megszokni?Én például a SÖTÉT-tvt nemtudom amit gyakorlatilag pár tized másodpercig" BÁMULOK"Azt jól mondod mindenki a saját nevében ir ide tapasztalatokat. Vagy elfogadják vagy nem
-
sandró60
addikt
Akkor pedig a routered wifi beállitásánál kellene keresni a hibát,ha nem vagy ebben tapasztalt akkor inkább kérjél meg valakit az ismeretségi körödből és azzal csináltasd meg
Különben itt a PH-n van olyen topik ahol a kérdésedre biztos kapsz választ. Ezen a fórumon
inkább a Samsung tv-ről beszélünk a te problémád inkább a routerek fórumába tartozik
Azért én megpróbálnám azt a külső adaptert ha már hozzá adták,de lehet,hogy nem véletlenűl -
sandró60
addikt
Nem megbántásból de,legalább 2-3hónapja is téma volt ,"hogy adjatok egy képbeállitási paramétereket a tv-hez" .Már akkor is vitatkoztam az egyik fórumtársal,mert ő azt mondta"már pedig az a jó amit kikisérleteztek a különböző beállitási paraméterekkel
Az én válaszom az volt,hogy figyelembe kell venni milyen körülmények között nézi a tv-t az ember
1=az ember szeme különböző fényviszonyoknál, hogy viselkedik-mert 2-egyforma szemű ember nincs
2=ha tv műsort nézünk akkor sajnos nemmindegyik adó egyforma minőségben sugároz
3=a filmek minősége nemegyforma-lásd régebbi kópiáknál esetleg fakóbb a kép
Konkluzió-nem azt mondom,hogy ne állitsunk a képbeállitásokon-de ezt a 3-rom észrevételt azért próbáljuk figyelembe venni és akkor nem ér nagyobb csalódás
Különben Andie fórumtárs is rávilágitott a részletekre -
sandró60
addikt
Sziasztok!
A mai nappal frissités jelent meg a Samsung D5500-as tv-re.Ne tévesszen meg senkit hogy a verzió szám még az elözőt irja,mert letöltve ....18-helyet...19 végű
A link[link] -
sandró60
addikt
válasz
gorog00 #15335 üzenetére
Ha hozzászólsz akkor elég azt a pirosan jelzet"válasz"gombot megnyitni és akkor személyesen az kapja meg akivel ép a témában eszmét cserélsz
A privát üzenetet amit küldtem elolvastad? jobbra fent a bejelenkezés alat?
Azért nemond azt,hogy az a kb 1másodperc amig csatornát váltasz és a képernyő lesötétedik annyira nem kibirható? -
sandró60
addikt
válasz
gorog00 #15332 üzenetére
Akárki akár mit mond a ledes tv-nél elkell fogadni,hogy kisebb-nagyobb a FELHŐSÖDÉS Van aki elismeri és van aki meg elfogadja(én)Jó pár hónapja már nemis figyelek rá,mert általában nem a sötét tv-t nézem
Az utosó mondatodra a válaszom.Most téged idézlek"Vagy hagyjam az egészet a fenébe, mert ki tudja mit kapok vissza?" -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
veresp #15327 üzenetére
Neved sértésnek itt a fórumon már jó párszor leirtuk a tv csak a Samsung saját márkájú Wifi adapterével megy amit megvehetsz ott esetleg ahol a tv-t.Az egyik fórumtárs jelezte,hogy elég jó árban tudott venni-A kiinduló ára elég drága volt tizenezer forintokról irtak itt
-
sandró60
addikt
válasz
sanzi89 #15297 üzenetére
Anó valakinek már irtam ezzel kapcsolatban az ilyen-olyan a nembejáratott ismeretlen Webáruházaktól való rendelés.Fentartásal kezelendő! Tisztelet a kivételnek Csak aztán nehogy úgy járj,mint itt az egyik topik társ amikor elromlott akkor hetekig kellet várni mire megjavitották.Persze annak is éphogy lejárt a garanciája.Kivánom,hogy te ne igy járjál
-
sandró60
addikt
válasz
digo00 #15283 üzenetére
Azt tudni kell,hogy lan-on lasabban megy az átvitel, mintha usb-töltesz rá egy nagy GB-os anyagot.nembeszélve arról amikor nemhasználod a vinyót akkor is üzemben tartja a tv amig kinem kapcsolod ez általában a 2.5"-re értendő hacsak nincs külön áramtalanitó kapscsoló rajta.A 3.5" -nál ilyen probléma nincs,mert ott lekapcsolod áram alól a racket.Az ujabb TV tipusoknál nemtudok róla,hogy van ilyen lehetőség.A Samsung oldalán található ALLSHARE program is csak a számitógépről közvetlen lejátszást teszi lehetővé.van még olyan program is amit még nempróbáltam a SERVIIO ami szintén hasonló módon működik
Attól függ,hogy a tv-d milyen tipusú 2011-vagy régebbi?[link]Ezen a linken érdeklödj -
sandró60
addikt
Nembirtad ki,hogy a kákán is csomót keres.Nyilván,hogy én is arra gondoltam,de ha megnézed a hozzászólásomat nemmindegyik 11-éves erősitőnél volt lehetőség abban az időben állitgatni a cm-méter számot. Amit te természetesnek mondasz Kösz a figyelmeztetést legközelebb szájbarágósan fogom leirni
Igen ezen is lehet cm-méter állitaniAmit én rosszúl irtam"kalibrálásnak" a lakáshoz-akarom mondani a szobához ahol élvezem a házi mozit
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
#09634560 #15242 üzenetére
Na most ne arra gondolj,hogy hangosabban hallgatom, akkor ráküldöm mind a120w-ot.egy lakótelepi lakásnál nemszeretném,hogy a szomszéd rámcsönget és az ajtó kinyitásánál egy nagykésel üdvözölne,mint ahogy irtam 11-éve már megszoktam,hogy mi a tűrőképesége a szomszédaimnak ennyi tapasztalatom nekem is van, nemfeltétele a minőgégnek a nagy hangerő.Csodálom,hogy ezt amit irtam kiemelve a 11-éves tapasztalatomat" kioktató"módon irtad.Azért nem annyira elavult ez az erősitő,mert lehet kalibrálni a lakás méretéhez.Különben annó a DTS véget vettem ujonnan elég borsos ára volt akkor
-
-
sandró60
addikt
válasz
#09634560 #15236 üzenetére
Az ok amit te is irtál ami igaz egy HDMi-erősitőnél,de szerintem "hagyományos"erősitőnél sajnos igy kell megoldani amin van jó esetben egy optikai meg egy digitális koax bemenet Mint ahogy irtam nálam hálistennek van optika meg koax bemenet az erősitőn igy még véletlenűl se felejtem el az optikát mivel ahoz hozzá se nyulok. 2.lehetőségnél amit leirtál az irtam én is csak egy kicsit szájbarágosan.Tudod sokan vagyunk itt akinek sajnos nemfutotta az"ujabb"erősitő megvételére
Ezért ahogy irtad Így "szinte kényszerből"anormális utat választottam -
sandró60
addikt
válasz
#09634560 #15233 üzenetére
Kisérletezgettem én is A HDMI-vel összekötött DVD-TV csak sztreó jelet visz át ebből kifolyólag a TV-ből az optikai kábelen is sztereó jel megy az erősitő felé
Én úgy oldottam meg,hogy közvetlen a DVD-ből az erősitő felé digitális koax-on megy az erősitőbe. A hdmi-n meg megy a kép a tv felé.A dvd szetapjában meg letiltottam a HDMI-audiót.Igy tudom 5.1-ben megszólaltatni az erősitőt.Ehez viszont kényelmi szempontból tudnia kell fogadni az erősitőnek a digitális koax bemeneten-ha van.Ha nincs akkor sajnos marad az optikai kábel kihúzása a tv-ből és az erősitőbe való csatlakoztatása a DVD-vel -
sandró60
addikt
A tv hálózati menűjében állitsad fix ip cimre ehez viszont a számitógéppel olvastasd ki a hálózat adatait és azt ird a tv hálózati beállitásánál
A szgépen a dos ablakba beirod:ipconfig/all
Az itt megkapot hálózati cim a szgépé.Értelem szerűen a tv hálózati cime más.PL:Szgépé:Ipcim:192.168.1.100 A tv-é:192.168.1.101 Alhálózati maszk mind a kettőnél:255.255.255.0 Alapértelmezet átjáró:192.168.1.1 A dns kiszolgálónál azt ird amit kiolvastál a dos ablakban
Ha mindent jól irtál be akkor nemfog minden bekapcsolásnál új ipét adni -
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #15162 üzenetére
Sajnos ellent kell mondjak nektek az átlag user?"Átlag user beérheti a D6100-al (180k), s kb. 40-50k-val beljebb van" nem ilyen áron vásárol a mai kerseti viszonyok mellet led tv-t hanem még ennél is "beljebb" van
-
sandró60
addikt
válasz
Mauddip #15135 üzenetére
Ha visszaolvasol csak 2-3 oldalt nagy eszmecsere folyik a "kamu100Hz" és a sok hozzászólást leszűrve már leirhatjuk egy pár modelnél a"kamu3D-t"-is Csak azt tudom mondani menjél el egy olyan helyre(üzletközpontok-elektronikai áruházak)ahol élőben tudod megnézni és levonod a konzekvenciát,hogy egyáltalán kell-e neked a 3D vagy a"kamu100HZ"Nekem 40D5500-as van már egy pár hónapja és jól működik
-
sandró60
addikt
Szintén a mai nappal frissités jelent meg a 40D5500-hez letölthető innen
[link] -
sandró60
addikt
Hoszú hozzászólásokon keresztül olvasom a sötét képrnyő nézését a tisztelt forumozóktól."meglepődve".Nemhiszem,hogy a többség itt a topikban a "JÓ" műsorok helyet a sötét képernyőt "BÁMULJA".Nekem egy "gyengének"mondott D5500-as van már több mint féléve
megelégedve használom.A sötét képernyőt makszimum csatorna váltáskor látom ami kb 1másodperc vagy talán még annyi se.A tisztelt forumozók az idő elteltével már nemis fognak figyelni erre a "hibára" amit én elfogadtam -
sandró60
addikt
Légyszives mégegyszer szótagolva olvasd el a kolléga utolsó mondatait én az ÁR-ra értettem és nem dicsértem semmit, amit viszont ő irt lehangoló megállapitást a D6500-ról.Nembeszélve arról amit már egyszer kétszer mondtunk egymásnak,hogy ebben a topikban meg más fórumokon túlnyomó részt kis pénzű emberek vannak.Miért kell beledöngölni azt az embert ha nem olyat vesz amit esetleg szeretne,de a pénztárcája nemengedi
-
sandró60
addikt
válasz
Krisz79 #14684 üzenetére
Látom még vivódsz azon,hogy milyen tv-t vegyél.Már egyszer ajánlottam neked a D5500-ast ahogy látom még ez is húzós ár neked.Talán ha nemsürgős a vétel várd meg a decembert amikor talán azok az árak lesznek amiket a pénztárcád is megenged.Vigaszúl nincs egész 2-hónap hátra
-
sandró60
addikt
válasz
Gabesz1019 #14617 üzenetére
Gondolom diginél vagy,mert nálm is igy van.Itt a PH-n van egy másik fórum ezzel kapcsolatban.Itt meg of lenne
-
sandró60
addikt
válasz
engine88 #14606 üzenetére
Plazmáknál is megoldották már valamilyen szinten a beégést.Az lcd-led tv-nél is megoldották úgy ,hogy mindig egy pixellel elmozdul a pl:logók ugye ami állandóan látható.Elvileg ezeknél már nem okoz problémát persze nemmuszáj kipróbálni napokra bekapcsolni egy mozdulatlan filmre.Meg van képernyő védő funkció is amit be illetve ki lehet kapcsolni
-
sandró60
addikt
válasz
Relaxing #14601 üzenetére
Attól függ ,hogy internetről letöltött filmet akarsz DTS-ben vagy az üzletben megvásárolt filmet akarsz DTS-ben,mert álltalában az internetről töltöt filmeknél csak 5.1 Magyar hang van rajta vagy az eredeti Angol,ami estleg DTS-ben van rajta.Szerintem a megvásárolt eredeti filmeknél lehet választani.hogy milyen hangformátumot akarsz.Sajnos kishazánkban nemfutja mindenféle filmnél megcsinálni a Magyar DTS-t.Akkor lehet,hogy még drágább lenne a kiadott lemez
-
-
sandró60
addikt
Szia! még az jutott eszembe a DVD-hang hdmi átvitelénél,hogy a tv-ből optikán kijövő hang az már csak sztereó lesz az erősitő felé.Úgyhogy én ilyenkor a hdmi audiót a dvd menüben lelövöm és közvetlen az erősitőbe digitális koaxon továbbitom mivel az erösitömön van digi koax hangbemenet
Ha külsö HDD-Pent használsz ott természetesen az optikán megvan az 5.1 -
sandró60
addikt
válasz
Vedike69 #14551 üzenetére
Sajnos nekem nem 3-d-s ,de mint Samsung tulajdonos üdvözöltelek körünkben.Itt a fórumon biztos kapsz olyan információt ami hasznos lehet a 3-D -hez
Azt most már leirhatom félév távlatából veled együt jól választottunk tv-t.A média lejátszója azt hiszem a legjobb a most forgalomba hozott tv-közül.Gyakorlatilag nálam a720p-1080p mkv-t amit lejászottam vele mindent hibátlanul játszott le.Persze függ a kódolástól is.Szerintem külső HDD.Én 2.5"WD-t használok750-160GB-osak
-
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #14541 üzenetére
Annak akinek nincs lehetősége különböző oldalakról letölteni 3-D filmeket az meg megveheti a nemkevés pénzért a boltokban+pénz filmenként.Jó tudom jobb 2-d képminőség mielőtt megirnád az előnyét.
-
sandró60
addikt
Azt hiszem én egy elég türelmes ember vagyok és próbálok nemcsak egy szavas hozzászólásokat irni annak aki kérdez valamit. A Normál hang beállitást szerintem nemcsak a TV-ben kéne beállitani.Én nemcsapkodok jobbra-balra a hozzászólásomban sokszor előre elnézést kérek,sajnálom,hogy igy jött le nekedEgy kicsit figyelmesebben is ellehetne olvasni a hozzászólásokat
-
sandró60
addikt
Ezt kérdezd meg azoktól akik elállitgatják és csodálkoznak,hogy nemszól az ersitőn optikán 5.1-ben,ha visszaolvastál volna jó pár hozzászólásal ezelőt volt ilyen is.Gondolom a kolléga azért kérdezte tőled elnézést ,ha megbántottalak volna a közbeszólásommal.Azér mert neked szuper a D8000-es.
-
sandró60
addikt
válasz
Krisz79 #14482 üzenetére
Szerintem az UE40D5500(129900ft) elirtad az árát vagy olyan helyről szerzed be aminél nemlehet 5-évre meghosszabbitani a garanciát.Ajánlom azokat a hivatalos forgalmazókat akivel a Samsung is kapcsolatban áll.Megéri szerintem egy kicsit drágábban,ezért kapsz több év garancia hosszabbitást. A Samsung Smart TV-re érvényes.Ami a 40D5500-as tól kezdődik.Itt a link a lehetőségről
[link] -
sandró60
addikt
válasz
sanzi89 #14450 üzenetére
Erre szoktam javasolni,hogy egy üzletben élőben kell megnézni és az ember a saját szemének higyjen.Különben nekem is D5500-as van több mint féléve."hibájának" szokták felhozni,hogy "kamu a 100HZ"én igyis elfogadtam nekem igy is jó
Tehát aki az 5000-es szériából vásárol nemhiszem,hogy nagyot csalódna.Gondolom ha több pénze lenne annak aki ezt a tipust válassza akkor egy más kategóriájú tv-t vesz.Nem kell elvenni az emberek kedvét egy viszonylag olcsóbb árkategoriájú tv-től
-
sandró60
addikt
válasz
nightshadow #14391 üzenetére
Megelőztél
-
sandró60
addikt
Mivel a te tv-d is azt hiszem Smart tv azért tudtál garancia meghosszabbitásra regisztrálni.A kollégának akinek irtál annak nem Smart tévéje van.Én javasoltam neki,hogy hivja fel az ügyfélszolgálatotLehet,hogy az téveszti meg az embereket "40"-tól irják a hosszabbitást,de a Smart szót nemirják oda vagy elkerüli az emberek figyelmét
-
sandró60
addikt
válasz
engine88 #14335 üzenetére
Milyen tipusszámú a tv amit beregisztráltál?Úgy tudom ,hogy a Smart tv-re van a hosszabbitás
Nálam úgy működöt:
Imail cim megadása regiszrációnál
Majd a Samsung küld megadott imailra egy megerősitést ezt te kinyomtatod magadnak vagy a Samsung ajánlja fel ha nincs nyomtatód -
sandró60
addikt
válasz
HofiZoli #14296 üzenetére
A tapasztalatom a külső vinchesterekkel kapcsolatban, ami gyári rackbe eleve bevan épitve 2,5"-ról beszélünk azok kis áramfelvételt igényelnek.Amit meg mi teszünk bele a rackekbe 2,5"- azoknál eltérés lehet az áramfelvételnél és ezáltal elképzelhető a Samsung mind a 2 usb-csatlakoztatása. Igy felismeri a nagyobb áramfelvételt igénylő vinyókat.Megoldás még ha külső adaptert 5v csatlakoztatunk, na meg a minőségi usb kábel hosszabbitó
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest