Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rolee13

    csendes tag

    Na, akkor megosztanék veletek egy kis tapasztalatot az új TV-ről (SAMSUNG UE40D6100), de előre szólok, picit elfogult lesz (ugyanis kb. minden elektronikai cuccom Samsung,netbook, külső rack, okostelefon, most már TV..:D).

    Szóval egy 55 cm-es CRT-ről váltottam, a változás tehát óriási! Kb. 2 hónapig nézegettem, hogy milyet vegyek, a márka persze rögtön megvolt, de sokat tanakodtam, hogy melyik széria legyen, mire van nekem szükségem. Nagyon sokáig a 37D5500-at, illetve 40D5500-at szerettem volna, mert a 3D-re egyáltalán nincs szükségem, de a 100 Hz-es CMR frissítés kicsit aggasztott és a 6-os szériásoknak sokkal jobb volt a képük. 6500-ast szerettem volna, de az nagyon drága volt (160 volt a keret sajnos).

    Szerencsére egy jó akcióban (Electronicsban) sikerült egy 40D6100-at vennem, ajándék Internet stickkel és 4 db szemüveggel, 180-ért!

    Nagyon meglepődtem, hogy milyen jó képe van! Digikábelem van, lehet, hogy ez is számít, de egyszerűen megdöbbentő, hogy a sima adások is milyen jók, a HD adókról nem is beszélve! Minden funkció remek rajta, Facebookot, youtube-ot gyakran használom, a saját böngészője nem az igazi, index-et olvasni inkább gépen, meg egyébként is macerás távirányítón gépelni. Jól működik az allshare funkció, simán szinkronizálom a Samsung galaxy Ace-szel, és persze a remote controller app-el még az asszonyt is meg lehet viccelni időnként! :)

    Az USB csatlakoztatása okozott némi problémát az elején, a pendrive-ot simán olvasta, de az S2 portable-t nem akarta, mondjuk hosszabbítón csatlakoztattam és kiderült ez volt a gond! Csak a saját kábelével ismeri fel, viszont az elég rövid, így majd még ki kell találnom valami megoldást. A divx filmek is nagyon jók rajta, a hang is király, az 1080p-s filmek pedig egyszerűen csodásak! Blurayt is próbáltam rajta, na ott az állam leesett.... :Y :Y

    3D-t még nem teszteltem, de ami késik, nem múlik!

    Összességében nagyon ajánlom a TV-t, szerintem egy mezei felhasználónak, és aki nem játékra venné, annak ennél több nem kell!

    De persze ez egy elfogult vélemény volt! :)

Új hozzászólás Aktív témák