- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
sansarival #49349 üzenetére
Azon az egy usb-nem kap elég áramot.Amit belinkeltél annak van külső tápegysége,mert én nem látom.Volt már itt szó arról is,hogy a samu tévé valami oknál fogva nem szereti egyes külső házban lévő chip-et.
-
sandró60
addikt
válasz
i.attila #49144 üzenetére
Itt olvasd el a hozzászólásokat és az ajánlott linkeket EH5300 PVR
-
sandró60
addikt
válasz
theraphosa #49066 üzenetére
Igen jó hozzá.
-
sandró60
addikt
válasz
Real_Necro #48937 üzenetére
Azzal kézzel tudsz a fő menűben mászkálni ha a távirányitó valami oknál fogva nem működik
-
sandró60
addikt
válasz
Real_Necro #48797 üzenetére
Amit ajánlottam ott biztos láttad,hogy van 10k-alatt is.Az MM-en kivűl is van "élet"olcsóbban
-
sandró60
addikt
válasz
Real_Necro #48794 üzenetére
Egy ilyen kell neked.Nálam már 1-éve jól működik
-
sandró60
addikt
válasz
bence188 #48773 üzenetére
Ezt nézd meg outlet boltok.Itt nem csak Samsungot árulnak
-
sandró60
addikt
válasz
utgyuru #48758 üzenetére
Lehet,hogy valamikor letiltottad az automatikus frissitést és ezért nem elérhető.Akkor amit irtam marad a pendrive innen letöltheted az ujabb firmware-t.Az ne zavarjon,hogy egy más verzió számú tévénél ajánlom, jó a te tévédhez is.Letöltöd a számitógépre utána kicsomagolod egy Fat32-re formázott pendrive-re.
-
sandró60
addikt
válasz
Real_Necro #48654 üzenetére
-
sandró60
addikt
válasz
Ferko75HUN #48575 üzenetére
Elnézést a hibás linkért
Az egyik legegyszerűbb elrejtése a vezetékeknek [link] Az ajánlott oldalon van más megoldás is -
-
sandró60
addikt
válasz
calogero93 #48260 üzenetére
Nyugodtan be teheted.Nálam is egy led tévé van a szekrényben.Nem melegszik, csak annyira ami egy led tévének kell.
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Puma78 #48190 üzenetére
Milyen minőségű a neted-gyors.Letöltés?A lasú netnél előfordúl,hogy sokáig frissiti a smart részét.Volt itt olyan akinek szintén ilyen problémája volt.Ajánlom a frissitést olyan időpontban inditsd el amikor kevesen "lógnak" a neten pl-éjel vagy kora reggel.Amúgy van más is bekapcsolva amikor próbálkozól-számitógép?Ajánlatos minden lakásban lévő szgépet leállitani arra az időpontra pláne ha még a "torrent"kölcsönző is megy
-
sandró60
addikt
Figyelmetekbe ajánlom ezt a linket 3D-s tévézés-vége?
-
sandró60
addikt
válasz
MaDDoXX #47935 üzenetére
Mi lenne ha élőben megnéznéd azt a tévét amiről lebeszéltek.Én már több mint 2-éve használok egy kamu100HZ-es tévét és nekem bevált.Sokszór leirtuk itt a fórumon,hogy nincs 2-egyforma ember. Kinek ez kinek az jött be.Pláne TE még játékra is használnád akkor a kolléga által leirt tévé tipusoknál ott van az ami neked kell
-
sandró60
addikt
válasz
soldi3r #47860 üzenetére
Egy kis olvasni való.Igaz itt az E-szériáról irnak,de lehet,hogy jól járnál a vétellel.Kifutó széria és még talán olcsóbban veheted.samu tudástár
-
sandró60
addikt
Szia!
Ha ezt a linket olvasod akkor sokat megtudhatsz az E sorozatú tévékről -
sandró60
addikt
válasz
macimeister #47821 üzenetére
Nekem Logitech K400-as van és jól működik.Amúgy más márkájúval is müködik ha nincs ennyi pénzed,mint amibe ez kerűl.A Logitech márka biztos működik a tévével.
Itt egy link ahol válogathatsz billentyűk -
sandró60
addikt
Hol vetted a tévét,mert szoktak trükközni az ilyen olyan webshopok.Egy páran már megjárták itt a fórumon.Annó én plazmával jártam igy.A boltban kiállitott napi 10-12órában üzemelt visszacsomagolt árút vettem meg.Azóta megszünt "saturnban".Amúgy jobb helyeken "nulla kilóméteres" tévét árulnak.
-
sandró60
addikt
Kilépés "kikapcs".A másik problémára nem tudok mondani semmit.Talán lesz itt aki majd válaszol.
Arra azért figyeljetek,hogy a szervizmenűben "turkálásnál"még véletlenűl se használjátol a távirányitón lévő vizszintes nyilakat,mert azzal állitjátok el a tévét.Csak a függőleges nyilakkal"mászkáljatok a menűben -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Danesz94 #47692 üzenetére
Itt van egy fórum ahol pro és kontra leirják a különböző médialejátszók tulajdonságát. médialejátszók
-
sandró60
addikt
válasz
PumpkinSeed #47573 üzenetére
Itt irnak egy pár tippet B650-re [link] Igaz nem magyarúl,de forditó programmal talán megérted.
-
sandró60
addikt
válasz
amperallat #47550 üzenetére
Itt van egy leirás,de óvatosan,mert könnyen lehet,hogy utána nem fog működni valami ami addig jól működött.A keresőbe itt beirod 5003.Sok dolgot fogsz megtudni róla [link] Inkáb olvass utána,hogy megéri neked az amit kapsz cserébe.
-
sandró60
addikt
válasz
sajtos75 #47533 üzenetére
Akkor lehet igy jártál.Sajnos a Samsung nem egészen ügyfél barát.Itt a fórumon párszór leirtuk,hogy a firmware nem biztos,hogy használ.Volt már itt olyan akinek ,szintén ez volt ami neked.Egy lehetőség van még,hogy vissza tegyük a régebbi firmware várni kell a Samygo-s fiúk talán kitalálnak valamit,hogy dovgrade-ni lehesen a tv firmwaret.Néha nézzél erre a fórumra itt lesz kitéve,ha valami történik ez ügyben
SamyGo -
sandró60
addikt
válasz
Danesz94 #47503 üzenetére
Az elöző hozzászólásomban ajánlott linken beütöd a tipusszámot és megtudod,hogy lehet vagy nem.Anó pár hónapja már megcsinálta valaki a te tipusszámú tévéden.Úgy tudom,hogy ez a program kell hozzá=virtuális távirányitó-Én még a D-szériás tévémen ezzel csináltam [link] itt irnak róla
-
sandró60
addikt
válasz
PumpkinSeed #47481 üzenetére
Itt van egy Magyar fórumAz utlosó beirás 2011-es,de talán segit valamit Ez B-szériás tévéhez jó [link]
-
sandró60
addikt
válasz
asdf74 #47444 üzenetére
Kis idő múltán rá fogsz jönni,hogy a nagy GB-os filmekkel hamar teli lesz az 1TB.
"sati" itt olvass róla -
sandró60
addikt
válasz
#32577792 #47432 üzenetére
A winchester amit használsz OK.A gyenge láncszem a tv médialejátszó része,ha azt szerertnéd,hogy minden film lejátszható legyen használj külső médialejátszót.Nekem ugyan nincs ilyen külső lejátszó és mégis megvagyok elégedve a tévének a képességével.A filmeket amit esetleg "torrent"boltból vásárolsz olyanokat kell ami nem haladja meg a tv képességét
-
sandró60
addikt
válasz
Bull Boss #47417 üzenetére
Ezt a linket nézd meg led világitás Van egy pár ötlet.Más megoldás is van az ajánlott oldalon.Nézz körűl!
-
sandró60
addikt
válasz
FBButcher #47318 üzenetére
A kivánalmadnak ez felel meg Az ajánlott linken jó árak közűl válogathatsz
Az E.szériáról Itt olvashatsz bővebben -
sandró60
addikt
válasz
heitech #47148 üzenetére
Egy kérdésem van.Miért akarsz egy frissen vásárolt tévén amit még gyakorlatilag ki se próbáltál firmware-t frissiteni?
Amúgy a tv menűben a"termék támogatás"név alat van a szoftver frissités ott választhatod az usb-t.Akkor ajánlott a frissités,ha valami olyat veszel észre,hogy nem megfelelően működik,de ehez hosszabb időnek kell eltelnie -
sandró60
addikt
válasz
kovbal79 #46729 üzenetére
Vagy olyan "mkv"-kat töltögess ami nem produkálja ezt a hibát.Amúgy a tv médialejátszója egy alap lejátszónak felel meg amitől ne várjuk el,hogy úgy működjön ,mint egy külső komolyabb készülék.Mégegyszer leirom olyat "tölts" amit megtud "ugrani" a tv médialejátszója.
-
sandró60
addikt
Elnézést,hogy közbe szólok.Amikor vetten 2-évvel ezelőtt a D5500-tévémet ezt a mondat sokszór leirták itt a fórumban idézlek"aminek rosszabb a filmélménye"Azóta is ezzel a "rossz filmélménnyel"nézem a filmeket.Nekem megfelelő és szerintem sok kisebb pénzű ember is igy van vele.Valami más szót kellene kitalálni,mert aki ide téved erre a fórumra annak lehet,hogy el megy a kedve a vásárlástól.A kis pénzű emberekre gondolok
-
sandró60
addikt
válasz
Ferko75HUN #46557 üzenetére
Azt is nézted,hogy mit kell válalnod az elkövetkező 2-évben?Hűsűget kell "fogadnod " a szolgáltatódnál
-
sandró60
addikt
Itt egy Magyar fórum a készülékedről
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest