- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
válasz
TheNimo226 #24522 üzenetére
Samsung UE40D7000.
full HD 3D kép, sok csatlakozó ki és bemenetek. Smart TV beépített wifivel internettel. Az ára sajnos közelebb van a 300-e hez, mint a 200-e-hez.
Részemről az internet részével nem vagyok teljesen megelégedve, mint az korábbi hozzászólásomban is írtam, a kezelése billentyű és egér híján, saját távszabályzóval, de még a külön vásárolható QWERTY távirányítóval is rendkívül körülményes, valamint mint számítógép, igen lassú. Sebessége egy gyenge celeronos P4 géppel egyenértékű.
Olvasom, hogy a 2012-es modellek már 2 magos procival építettek, szóval ha a számítógép része fontos neked, akkor lehet azok között kellene szétnézni. -
utánvétel
aktív tag
Ha a pénztárcád megengedi, akkor 6xxx től felfele vásároljál. Nekem van D5500-ös és D7000 TV-m is. Elsőként az 5500-t vettem. A régi 51cm-es sharp tv-m után valami leírhatatlan csodának tűnt a full hd. Aztán 2 hónapra rá vettem D7000 -t és valami ég és föld, mennyivel szebb, jobb és élesebb a képe, mint az D5500-é. Pontosabban az élességgel nincs baj az 5500-nél sem, ellenben a kontraszt, a színek verhetetlenül kimagaslóbbak a D7000 modellnél. Olvastam a leírásában, hogy valami plusz képjavító dolgok vannak beleépítve a kisebb modellekhez képest, és ez nagyon előnyére is vált a tv-nek.
-
utánvétel
aktív tag
Ez így van. 2D-3D konvertálás nem nagy látvány, inkább csak egy kis mélységérzetet ad a képnek.
Még a valós 3D felvételek (filmek) között is nagy a különbség, lásd pl: Avatar, ahol kimagaslóan jó a 3D hatás, míg más filmeknél éppen, hogy csak 2D felkonvertált 3D nek hinné az ember. -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #24186 üzenetére
Igen ezt láttam már, egyészt drága, másrészt ez nem billentyű, kicsi és haszontalan, bár kétségtelen egy fokkal jobb mint a "hagyományos" távszabályzón pötyögni.
És akkor hol van az egér még? -
utánvétel
aktív tag
válasz
sityupityu #24180 üzenetére
A tv távszabályzón részemről is kész katasztrófa a szövegbevitel, ott csak az SMS bajnokok vannak előnyben.
Mennyivel jobb lenne, ha felismerné a tv az USB-n rádugott billentyűt-egeret..
Vagy ilyen egyáltalán nem létezik a samsung tv-k hez?
Nekem nincs okos telefonom, csak hagyományos buta van, ami nem alkalmas a tv vezérlésére, de nem is szándékozom tv távirányító gyanánt venni sem ezt, sem mást. -
utánvétel
aktív tag
válasz
Babetta-X #24163 üzenetére
A Bp XII Hertelendy u 4/b alatt van egy szervíz, őket tudom javasolni, nagy szaktudásúak, több dolgot is javíttattam már náluk.(digitális fényképezőt, lcd tv-t stb)
Az árat nem tudom megmondani, az függ a tönkrement alkatrésztől, de a javítás előtt úgyis mondanak egy kb tól-ig árat.
Ott a link, beszélj velük. -
utánvétel
aktív tag
válasz
lehasznalo #23800 üzenetére
Az az összefoglaló nagyon faca, köszi a linket
-
utánvétel
aktív tag
Egyáltalán nem viccnek szántam, csak éppen azért vettem samu D7000-es TV-t mert annak már igen kiváló a képe, viszont öröltem volna ha lett volna internet nélküli változat belőle, mert vélhetően olcsóbb lett volna. A tv-ben levő számítógép ereje nevetséges, egy gyenge Pentium IV-es nek felel meg kb, borzasztóan lassú, és ahogy írtam korábban, a kezelhetősége egyszerűen botrányos.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Viper26 #23762 üzenetére
A smart nálam is lassan tölt be, bár a tv-m nem indul újra.
Szerintem elég gyenge dolog ez a tv-ben levő számítógép, legalább is az asztali i7-2600k-s gépem mellett nagyon eltörpül. A hagyományos távszabályzólól mondhatni szinte képtelenség normális kezelni a netet, az igazi az lenne ha felismerne akár egy normál usb-s klaviatúrát akár. -
utánvétel
aktív tag
Valami jó ötlet? samu D7000 csatornák sorrendjének megváltoztatása, átrendezése. (analóg kábel esetében)
-
utánvétel
aktív tag
A samsung led TV sorozat usb-n lejátsza az AVCHD formátumot?
-
utánvétel
aktív tag
UE40D7000LS Samsung 40" led TV.
Hogyan lehet analóg kábel adás esetében az automata hangolás után a beállított csatornák sorrendjét megváltoztatni?
Melyik menüpont, melyik részén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest