- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
Petyamester #120740 üzenetére
Particionáld többfelé.2 Tb -ot még a régebbi Samsungok is felismertek.
-
sandró60
addikt
válasz
PuMbA #120736 üzenetére
Volt egy időben "divat".hogy oda kell"tenni"
Nekem is áthidaló könyv tartós szekrénysorom van.Nálam nem a tévé hanem a kinyithatós rekamié van Méretre csináltattam így befért az áthidaló alá..Összecsukva pont szembe van a tévé kb 50cm magas 1m 40cm hosszú tévé szekrény.Ezen van az 55" tévé -
sandró60
addikt
válasz
Maxell014 #120277 üzenetére
Jó tudom
Okosnak leni.
Sokszor leírtuk ebben a fórumban is,hogy védjük a nagyobb értékű elektronika eszközeinket.
Sok lehetőséged lett volna beszerezni ilyen eszközt ami védelmet adott volna.A tévét már nem éri meg javíttatni.A biztosító "jelképes" összeget fog megállapítani,de ne legyen igazam -
sandró60
addikt
válasz
Csokishurka #120266 üzenetére
Sajnos ezen a tévén nem lehet a bluetooth fejhallgatót párosítani.A szervizmenüben nincs erre lehetőség.
Azonban vannak különböző adapterek amivel használhatod.
Ilyeneket nézzél a neten [link] -
sandró60
addikt
válasz
prosectura #120177 üzenetére
Kérdés?
Mikor csatlakoztattad a HDMI kábelt?Áram alatt vagy kikapcsolt készüléknél?
Itt a fórumon volt olyan akinek nem volt jó az áram alatt csatlakoztatás.Jó lehet,hogy nálad nem ezt történt -
sandró60
addikt
válasz
bacee #120164 üzenetére
Én úgy vagyok vele,hogy most van egy közel 3-éves 55H6400 tévém és nekem ez megfelelő.
Akkor cserélek,ha már az OLED is elfogadható árban lesz.Tegnap voltam az Euronics-ban,hát az oled árai még elég húzósak.Igaz van olcsóbb 3 száz valahány ezerért meg van közel 1 milió-ért. -
sandró60
addikt
A Samsung fejlesztési tervei.Érdekes
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
Egy kis ízelítő a valódi LED tévéről.Élen a Sony-Samsung
[link] -
sandró60
addikt
válasz
pinkcc #117850 üzenetére
Azt nem tisztáztuk,hogy a tévéd tudja a bluetotth fejhallgatót kezelni?
Akkor azt ajánlottam volna.Abban igazad van,hogy egy hagyományos fejhallgató kis idő után már fárasztó lehet
a fejen tartani-tapasztalat-ezért vettem egy ilyet.[link]
Tökéletesen szinkronban van a hang semmi elcsúszás.Vagy lehet,hogy félre értettem az írásodat -
sandró60
addikt
válasz
fery02 #117767 üzenetére
A hang továbbra is lesz a tévén-ilyenkor lehalkítod,ha a fejhallgatót használod.A hangerőt a "fülesen" állítod.
Amit linkeltem az költség hatékony és olcsóbb megoldás.
Egy 5v usb hálózati adapter is kell hozz,hogy onnan kapja az áramot.Ez állandóan rajta lehet.
A linken lévő készlethez csak rca-jack hosszabbítót kell venni.Amit a neten találsz sok helyen. -
sandró60
addikt
válasz
fery02 #117718 üzenetére
Olyat nem tudsz csinálni,mert a tévéhez csatlakoztatott kábel lezárja a hang kimenetét.Nem véletlenűl van így megoldva.Milyen típusú a tévéd?Bluetooth van benne?
Van olyan lehetőség,hogy az optikai kimenetre veszel egy átalakító adaptert.Attila0-Ő fejhallgatót szeretne csatlakoztatni
-
sandró60
addikt
válasz
warren29 #116887 üzenetére
Elnézést,hogy bele"kotyogok"
Én megpróbálnám egy másik kábellel.
Volt itt egy másik fórumozó aki nem hitte el,hogy az Ő kábele nem"tökéletes"
Vett egy másikat és -JÉ-jó lett.A beírásokat olvasva a te hozzászólásodra az emberek tényleg segíteni akarnak
Egy próbát megér-legfeljebb itt a hirdetési oldalon eladod. -
sandró60
addikt
válasz
dave0825 #116651 üzenetére
Pont ez a gond,hogy nincs írás után leválasztási menü.Amit te is konstatáltál.Akkor mond már meg mi értelme volt a samunak az előző szériákba berakni ezt a menüpontot?
Tehát marad biztonság képen TV-kikapcs> utána winyó lehúz.Sokszor én is így csinálom,ha "lusta"vagyok a menüben"turkálni" -
sandró60
addikt
Csak egy tipp.
H6400 tévé
Source>(forrás)itt kiválasztod az usb ráléptetsz,de nem kattintasz>Tools>egy kis ablakban különböző lehetőségek választása-usb leválasztásra kattintasz.
Lehet hogy az újabb tévéken máshogy van.
Vagy kikapcsolod a tévét és lehúzod a vinyót.
Sajnos én már vágtam"haza"320GB 2.5" HDD. -
sandró60
addikt
Egy kéréssel fordulok a fórum társakhoz.
Egy ismerősöm megkért,hogy rendezzem sorrendbe a csatornákat.Elvállaltam,de arra nem gondoltam én akinek H-sorozatú tévé van, azzal a programmal amit én használok nem tudom megoldani.
Találtam a neten egy ilyet [link] Ezzel megoldható csak egy bökkenő,hogy tudom törölni bent a csatornákat?A másik aki tud egy egyszerűbb megoldást azt is szívesen fogadom.A tévé J5500-zip formátumban menti.
Köszönöm -
sandró60
addikt
válasz
Angel112 #115796 üzenetére
Én erről tudok tapasztalatot írni.Samsung T24E390EW LED
októberben volt 1-éves.Egy problémám volt.A távirányító egy idő után nem volt hajlandó bekapcsolni a tévét-csak minden 3.nyomásra reagált.Azóta garanciában kaptam másikat.Különben a -pip-nagyon jó,mert a számítógépen böngészés közben a monitor jobb sarkában 165x100mm képernyőn nézhetem a tv-adást -
sandró60
addikt
válasz
petya2000 #114468 üzenetére
Szerintem formázd meg újból a pendriveot.Lehet,hogy a fat tábla lett rossz.Nekem is volt ilyen,de csak annyit használt az újbóli formázás,hogy egy pillanatra megakadt és ment tovább.Ezt a pent használd adat tárolásra.Amúgy melyik márka?
Hogy szoktad leválasztani a tévéről?Szabályosan? -
sandró60
addikt
válasz
Intel fan11 #113992 üzenetére
Húzd le a vinyót. A tévét áramtalanítsd Kb félperc vissza minden
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #113884 üzenetére
#Batib-kolléga hozzászólásánál lévő smilet-vedd komolyan-én is azt mondom
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
s7evcsenko #113656 üzenetére
Írod,hogy voltál a szervizmenüben.Ott be van kapcsolva-azt is írtad,hogy volt egy bejegyzés a bluetooth-al kapcsolatban"not supported".Lehet,hogy még sincs engedélyezve?
Az F-szériánál is engedélyezni lehetett,de még se látta a tv.
Amúgy azt kérdeztem hogy 2.1-3.0-4.1 bluetooth verzióból melyik a fejhallgatód?Elvileg a fülesen rajta kell lenni.Hívd fel a Samsungot kérdezd tőlük,hogy mégis mit tud a tévéd. -
sandró60
addikt
válasz
s7evcsenko #113620 üzenetére
Attól is függ milyen verziójú a bluetooth.
A tévében milyen számozású a bluetooth? -
sandró60
addikt
válasz
hardverlog #113528 üzenetére
Tömör válasz-IGEN
-
sandró60
addikt
válasz
szimla65 #113063 üzenetére
Akkor a menű -se jön elő-azért egy ilyen értékű vásárlásnál mindenképp meg kellet volna nézni,hogy működik-az 5-6 óra nem mérvadó a működés szempontjából.
Amúgy melyik cégtől vetted?Internetes vásárlásnál bőven benne vagy a cserébe vagy a pénz visszafizetésbe.Minnél előbb küld vissza vagy,ha lehetséges akár személyesen is visszaviheted. -
sandró60
addikt
Elnézést,hogy bele "kotyogok"
Nálam is volt olyan(3D) tévé,hogy a menüben kellet"bóklászni",ha beakartam valamit állítani.Ezért vettem olyat amin volt-3-D billentyű
Olyan sincs,hogy SOURCE" gomb?Vagy a menüben."forrás" választás?
Lehet,hogy egy "régebbi"-hagyományos billentyűzetű távirányítót kell beszerezni? -
sandró60
addikt
válasz
diablo666 #112887 üzenetére
Fogsz egy gyufaszálat vagy egy fogpiszkálót.A tévé fejhallgató csatlakozóba óvatosan benyúlsz és egy kicsit le vagy fel nyomva a belső érintkezőt talán megszünteti az"állandó"kapcsolat tartást.Magyarul beragadt az a rugalmas érintkező
Vagy,mint én meg az ilyen tévé tulajdonosok vesz egy bluetooth fejhallgatót és .....ez már egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest