- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoeYi
őstag
válasz
stefi68 #35600 üzenetére
hát igen, azzal én se tudok kibékülni jelenleg ahogy az SD csatornák kinéznek. Persze annyi csalás van benne, hogy boltban kb 50 centiről nézed a képet, tthon meg minimum 2 méterről szokás, és úgy már nem olyan kiabrándító a paca. Gondolom én. Aztán lehet idővel csak hozzászokik az ember a szar minőséghez
-
JoeYi
őstag
válasz
stefi68 #35589 üzenetére
sajnos én a cikkeket csak a fórumok és tesztek olvasása alapján írom, nincs lehetőségem otthoni körülmények között tesztelni ezeket a tévéket (ha úgy tetszik "fotelszakértő" vagyok...). Csak azt tudom mondani neked, hogy menj el a legközelebbi elektronikai nagyáruházba, és nyomkodd egy kicsit mindkét típust. Én pl tegnap vittem magammal egy pendrive-ot az MM-be amire erről az oldalról töltöttem le pár videót, és megnéztem azokon a tévéken amik megfelelnek az elvárásaimnak adatlap alapján.
Tudom ez kényelmetlen, és a lámpafényárban úszó üzletben csalóka a képi élmény, de ez a legjobb amit ajánlani tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest