- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuszmó #20236 üzenetére
Egész jól sikerült eladnod.. nekem 22 volt a vége.. igaz, nem akartam h itt porosodjon.. egy Galaxy 3 lett helyette.. de annak is úgy megindult lefelé az ára, hogy az csak na..
Androidot kipróbálni jó.. de hosszabb távra szeretnék valami komolyabbat.. HTC Desire tetszik.. vannak fizikai gombok, ledes villanó, "pöcök" egér.. egész omnia feelingVagy a galaxy s se rossz..csak hát még nem szándékozok 60-70-80 ezret kiadni egy "telefonért" ...
-
logarithm
őstag
válasz
gyuszmó #20115 üzenetére
Annyi a titka, hogy az új SPB mobile shell-t fel kell rakni, és utána ezt a kis kiegészítőt rá feltelepíteni, de nagyon bug-os hibás, sajna
Igen ez a negatív.
Nem magyart, használok, annyi volt a gondom, hogy nem tetszett a stílusa a romnak, szerintem bug-os hibás
, meg már régi módi a mai 2011ben mert ugye régen csinálta már anzo.
Ock-nak romát használom, angol természetesen, nem olyan bonyolult angolul sem a készülék.
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
gyuszmó #20078 üzenetére
Akkor, nem jól buildet romod van fent, érdemes körül nézni, én személy szerint nem szeretem az anzo romait, de használtam őket sokáig egy próbát megér neked is, s majd eldöntöd.
Frissíteni nagyon egyszerű a romot, letöltöd a frissítő filet, azután elindítod, amit ott ír az alapján cselekszel. Startolsz le frissíti és reboot után már új romod van.
Amire figyelned kell, xp-n érdemesebb, ha nem tudod ott akkor nézz utána seven-en hogyan kell. Szerintem laptopon csináld, ha áram elmenne akkor nem lenne gondod belőle, teló legyen feltöltve.
-
logarithm
őstag
válasz
gyuszmó #20070 üzenetére
Hogyan tudsz phone részt cserélni :->
1,Adatvesztéssel a PHONE rész cseréje nem jár/utána nem kell HARDRESET sem+az áram azért ne mennyen el közben.
2,Grandprix-el tudod megcsinálni bővebben.
3,A video maximálisan meg mutatja hogyan csináld->[link]
4,A források az előző hsz-ben vannak, amit írtam, ha kicsit tudsz angolul leírja melyik phone rész miben erős pl: 3G signal, Gps signal, esetleg akku jobban bírja majd ilyesmi.Sok sikert.
-
válasz
gyuszmó #20070 üzenetére
Kabát zsebben már eldobja? az fura azért .. nekem kocsiban is működik, dött.
A Nehezen talál holdat dologra meg: nem tudom pontosan, nincs kéznél-bekapcsolva, de.
asszem beállítások- enhanced gps talán.. és ott az xtra valami letöltése..Netkapcsolat kell hozzá, de nem nagy adat.. ebből tudja, hogy hol keresse a holdakat.
Gyorsabban megtalálja őket!
De ha rákeresel itt a topikban, biztos találsz pontos infót! xtra, xtra.bin ilyesmire..Van,hogy így is nehezen talál holdat, vagy egyáltalán nem akar, akkor dobj neki egy restartot.
Dobtam egy gyors xtra keresés találatot.. de most rohannom kell.. bb -
csaresz002
senior tag
válasz
gyuszmó #20048 üzenetére
Omniáról váltottam egy ZTE Blade-re 2.1es anroiddal. hát nem volt vmi fényes.
frissítettem 2.2-re....már jobb volt...sőt....
most 2.3-as android van rajta és hát....jaeszméletlen.
annyi játék és alkalmazás van rajta,mint a nyüh (kb 140) úgy formálod alakítod ahogy akarod.... mióta meg van,egyszer nem fagyott ki,igaz csak 600as proci van benne 512 MB RAM / 512 MB ROM,3.5"-os kapacitív a kijelző, mely 480*800-as felbontású TFT..... gyors,megbízható,nem szaggat be, rengeteg alkalmazás és játék van hozzá market-ben, ráadásul ingyé.... szvsz megéri váltani.Omniára alig találtam játékot vagy épp alkalmazást,sőt az sms írástól is elment a kedvem,mivel ugye pálcával tudsz csak gyorsan és pontosan írni,mert félre üti mindig...
na én kb ezek miatt váltottam
-
-
TheSaurus62
tag
válasz
gyuszmó #19996 üzenetére
Én nagyon szeretem, mondjuk ősz végén vettem, tehát a napfénytesztek most jönnek.
Amire kell: telefon, naptár, határidőnapló, jegyzetfüzet, fényképezőgép és videókamera, nekem megfelel. Néha belassul kicsit, de ennyiért hadd lassuljon.
Böngészni is lehet vele (Opera Mini!), szükség esetén Word, Excel szerkesztés, mi kell még?
Talán ha nyerek a lottón, akkor merek nagyot álmodni, de igazán nem is tudom, mit. Talán egy Toshiba TG01-et (l. ott)?
Az idült kütyümániámat is ezen a platformon tudom a legjobban kiélni. -
csaresz002
senior tag
válasz
gyuszmó #18781 üzenetére
egy kicsit olvass vissza....
Mennyire megbizható? - Az
Annyit tudok,napsütésben szinte egyáltalán nem látni a kijelzőt,és a érintő panelt is cserélni kell több esetben - jól tudod erős napsütésben nem nagyon látni.
Cerka nélkül mennyire haszálható a menű ill.a szöveg bevitel? - én mióta megvettem,azóta nem használtam a ceruzát
-
válasz
gyuszmó #18658 üzenetére
Helló!
Kijelző: szvsz: elég nehezen látni, pláne amíg fel nem oldom... full fényerőn már nagyjából használható.. de filmet, képet nem fogsz nézni rajta napfényben
Akku: attól függ mennyire mire használod épp..
Navi: 2-3 óra max
film zene..nem is tom.. ezt azért bírja rendesen..
játék: attól függ milyen.
Ha tényleg használod, akkor naponta tölteni kell.
Ha csak telcsizésre használod a 2 napot röhögve viszi..Tipikus "hibája", navi közben nagyon melegszik... ezért ha még tölteni is akarod, egy idő után lekapcsolja a töltést.. (darabfüggő.. van akinél előjön, de van akinek nem..)
Esetleg kijelzőt nézd meg.. pixelhiba.. sérülés..
Illetve hogy az érintő rendesen műkszik-e..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest