- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
somnia
senior tag
"érveléssel megspékelve. "
Na ez az ami nem megy Neked.
Én pusztán arra próbáltam rávilágítani , látom kevés sikerrel , hogy nem minden esetben a papír a minden. Mi van akkor ha az eladó ajándékba kapta a készüléket , vagy , mint nekem az egyik egy Voda által szponzorált sportolóé , akinek nem kell , de nincs számlája?
Picit próbálj meg elvonatkoztatni a telefontól , vagy Te annyira intelligens / "te véleményedet meg magasról sz@rom le."/ ha Vaterán vagy egyéb netes piacon veszel mondjuk egy fűnyírót , vagy bicajt , ott is kérsz számlát , meg igazoló dokumentumokat , hogy a bringát nem a helyi kocsma elől kötötték el?
Itt a vége. -
-
somnia
senior tag
És amikor Te eladsz valamit gondolom adsz róla papírt , hogy nem tiltják le , nem lopott , minden szoftver jogtiszta rajta , két tanú aláírja , sosem volt javítva , gyárilag független és még garanciát is vállalsz rá , persze nem 3 napost , legalább fél évest , ugye?
Mert , hogy fő a bizalom!Most látom "adószám"?
Ki vagy Te Apeh ellenőr?
Ja gondolom az általad eladott kütyükről ÁFÁ-s számlát is adsz , mert az kell! -
erdoke
titán
Nekem az autós töltő lett zárlatos, és kinyírta az Omniát, főpanelt kellett benne cserélni. Bevittem a gyári autós töltőt, és kimérték. Ehhez képest garanciában javították a készüléket 1,5 nap alatt, pedig ilyen esetben inkább a biztostóval próbálhatsz alkudozni (általában kevés sikerrel). Szóval szerintem az, hogy inkorrektek lennének, nem valós. Ja, én a TeleMaxba vittem Budaörsre, úgyis oda kerülne, akárhol adom le.
-
Skynet258
veterán
A lényeg azon fog múlni, hogy akarsz e sok-sok program között válogatni, vagy megelégszel azzal a tudással, ami alapból van egy készüléken. Előbbinél Omnia lesz a befutó, utóbbinál... magam is elgondolkoznék
De mivel én inkább tartozom az első kategóriába, így Omniát vettem. -
Lee-der
tag
-
Rick4
félisten
Az LG eleve egy saját feljesztésű szofttal megy, ergo arról, hogy az Omniához elérhető mennyiséű kiegészítő programot találj hozzá álmodni sem kell. omniánál ottaz optikai egér, könnyen megszokható, és jó. Szvsz Samsung mindenképp...Főleg, ha ez az LG a KP500-as, épp 2napja volt újonnan a Blikkben egy napig akciósan 39900, talán annyit érhet...
-
vottokar
senior tag
A héten szereztem be az Omniát. A T-nél ahol vettem, azt mondták, hogy csak az iGO megléte a különbség. Ha akarod használni a navigációt, akkor szerintem is bőven jó az a 10K egy jogtiszta iGO-ért. Ha nem kell, akkor vedd meg nélküle. Nem kell kinlódnod az eladásával.
Azt mondom, hogy ez az ár már kb. korrekt az Omniáért. Biztos, hogy megy még lejjebb, de szerintem az a pár plusz nem éri meg a kétszeres árat (pl. dia2 vagy touch HD) Nekem nemigen van szükségem billentyűzetre egy vagyonért és plusz fél centiért a vastagságban. Egy jó OLED kijelző az mondjuk nem ártana, de csak a szebb színeiért. Én már öreg vagyok ahhoz, hogy igazán kilássan a 480*800 előnyeit. Biztos megvannak, de igy majdnem 40 évesen már nem igazán látnám úgyse azokat a pirinyó pixeleket.Féltem az omnia pixelességétől (mivel ugye sokan panaszkodnak rá), de az én igényeimek még megfelel.
Természetesen ez az én véleményem, és nem szentírás. Ha gondolod várj még az új modellekre, de én meguntam a várakozást az elmúlt cca 2 évben.ui. : és megy a basic Omnián is az iGO.
Ma már azzal navigáltam haza.
-
elektro
aktív tag
Tudtommal,csak az igo a kulombseg,a ket csomag kozott,de 10 rugot siman meger az igo,a legtobb program mar kenyelmesen kezelheto ujjal,a kepernyo febontas nem zavaro,omnia hd mar nem lesz,mert mas nevet kapott,de valamilyen szinten lenyomja majd az arat,szvsz inkabb omnia,jobban jarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest