- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz
mrThomi #8340 üzenetére
A kijelző méretaránya miatt eddig még egyetlen progi sem dobta el az agyát, max. alul volt egy fekete sávom.
A W995 szerintem egy baromi túlárazott készülék lesz, többet fognak kérni érte mint egy omniáért, ha pedig a tavalyi SE modellek(K770i, W580i, X1...) minőségét nézzük, meg nem venném az tuti, ugyanis kb. 2hónapig tartják a minőségüket(billentyűzet törés, kopás, készülékház kopás), ami a korábbi SE modelleknél nem jelentkezett, legalábbis az általam használt telefonok 1-2év intenzív használat után is makulátlan állapotban voltak, pedig tokot sosem láttak. -
mackosajt
addikt
válasz
mrThomi #8338 üzenetére
Ha fotozni akarsz inkább, akkor talán az SE, bár nem minden a megapixel, pláne ilyen kicsi optikákkal.
Mióta Taril ROM van a samukámon, határozottan jobb a fényképezési képessége is.
Nem mellékesen egy 3 éves D750i-ről váltottam, ami most asszonyt szolgálja, még teljesen gyári alkatrészekkel, mindösszesen w800 menüvel.
Volt szerencsém látni a K850i-té svan szerencsém látni a C902-t. Annyira nem estem hanyatt tőlük. Mondjuk ha hamarabb jött volna ki egy hasonló kaliberű SE, lehet márkahű maradok, de nem tettem, és nem bántam meg.
Ha rám hallgatsz, Samuzol te is. -
tsaby76
aktív tag
válasz
mrThomi #8338 üzenetére
5 SE(T300,D750i,P990i,K810i,W880i) gépezet után nyergeltem át az omniára és nagyon szeretem, szerintem nem fogsz benne csalódni, a kijelzőtél ne félj, a pixelesség szerintem nem probléma, a színmélység alacsonyabb, de ez a windows mobile gyengesége(65k), viszont engem még filmnézéskor sem zavar.(a divix-ek konvertálás nélkül teljes méretben lejátszhatók)
A menü pl. egy spb mobile shell telepítése után tetszés szerint átszabható skinezhető(nagyon látványos és kényelmes kiegészítő).Klasszikus értelemben vett menü valójában nincs is, hiszen ez egy "zsebwindows", start menüvel, tálcával, éppúgy mint egy pc-n.Van egy samsungos főmenü, de szerintem az nem sikerült valami jól.Viszont a wm nagy előnye a teljes testreszabhatóság, minden téren.
A fotó és videó gyári rommal elég gyenge, de egy friss custom rommal nagyon szép képeket lehet készíteni.A videot nem nagyon próbáltam, 640x480 felbontást is tud, de nem egy full hd kamera, apróbb dolgokra elmegy, tán a felvételek hangja egy kicsit gyengusz.
A méret: vékonyabb mint a K850i, és nagyobb az alapterülete, a szélei lekerekítettek.Én is többnyire zsebben hordom, és észrevétlen, 5hónap alatt nem nyírta ki a farmezsebemet.
Fontos dolog, hogy ez nem egy mobiltelefon, az csak egy funkciója, ez egy "digitális svájcibicska", kütyümániásoknak alap! -
runner 125
nagyúr
válasz
mrThomi #8338 üzenetére
Neked is azt javasolnám, h azt döntsd el először, h WM-ra van-e szükséged.
Általában aki régebben Symbian-t használt arra esküszik most és fikázza a WM-t.
Én WM párti vagyok, jobbnak tartom, úgyh szvsz I900.Nem tudom melyik tesztben írtak ilyet, fogtam már a kezemben Omnia-t ,abszolút király képe volt. Nem volt "pixeles".
A megapixelekre meg ne hallgass-baromság.
Mellesleg fényképezni fényképezőgépet vegyél.
A pillanat élvezhető megörökítésére meg elég 3,2 mp is.Üdv.M
-
petymeg
addikt
válasz
mrThomi #8332 üzenetére
jobb első farmerzsebben nekem erfél bár mióta szilikontok van rajta kicsit nehezebb előkapni.
(amúgy gondolkodom egy övtáskán mert sok cuccot kell cipelnem -kulcsok, pda, pendrive, flekó iratokkal, bicska stb- és rendszerint otthon hagyok vmit. a barátnőm szerint elég "meleg" az övtasi ugyhogy lehet hanyagolom.)
-
Kickass
őstag
válasz
mrThomi #8332 üzenetére
én sokat hallgatok rajta zenét szerintem jó, a gyári fülest mondjuk ki se próbáltam, vettem hozzá egy rendes fülest
nincs ugyan jack aljzat de szétszedhető a headset igy mind1, beépített lejátszó nem egy nagy szám, ráadásul szerencsétlen esetekben a betallózás eléggé megkavarhatja a flash memóriát
de van hozzá zenelejátszó progi amiben lehet eq-t állitani stb..szerintem semmivel nem rosszabb mint akármelyik eddigi telóm zenei képességei (pedig volt egy pár)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest