- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Nem is kell messzire menned itt van minden az első hozzászólásban részletezve csak végig kell olvasnod. És ha ha jól tudom mindenkinek más rom tetszik ami nekem tetszik az lehet neked nem fog ezért jó ha magad nézzed még mégis mire van szükséged mert a főzött romokból mindig hiányzik vmi amire neki nincs szüksége az lehet hogy neked kelleni fog, ezért ajánlom neked az XDA oldalt itt rengeteg rom közül választhatsz amelyik neked tetszik . Válogass kedvedre van itt froyora és JVB Ginger-e egyaránt de még a PDA Fun Clubon is találsz leírást is ami magyarul van. Itt már nem szívesen segítenek , mert már annyian kérdezték ezt , próbáld az archívumban meg keresni rá a választ ott már ki beszélték ezt milliószor !
Ferrari1 : Miért nem teszed fel JVB deodexed re a Crysis Sensation 1.3.1 et amúgy frissített változatban már jó a #/* gomb nincs fel cserélve én voltam bamba amit fel tettem az béta volt
és abban tényleg fel van az 1.3.1 ben már nincs sorry
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest