- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
Aktív témák
-
Alex18
tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy hatalmas problémám a mai nap vettem egy Samsung Galaxy S-t minden rendben volt vele jó állapotnak örvendett addig amíg haza nem vittem és rádugtam a töltőre (ami nem gyári volt) mivel amikor megvettem akkor kb 25% on volt az akksija. A töltőn lévő kis piros led amikor rádugtam szépen pírosan is világított a telefon vette is a töltést.Töltöttem a telefont kb 2 óráig addig tettem vettem és utána mondom ránézek a töltő már nem is világított nah mondom, de gyorsan feltöltötte magát a telefon! Sajnos miután bekapcsoltam láttam hogy az akksi töltöttsége szinte ugyan annyi volt mivel 6-7% nál raktam fel és 10% volt amikor bekapcsoltam. Gondolkoztam hogy mi lehet a baja nézegettem fórumokat de nem nagyon találtam értelmes magyarázatot. Próbáltam usb kábellal is tölteni de semmi :'(. Tartok attól hogy a töltő tönkretette a telefont mivel a töltő kimeneti feszültsége 4.5V-9.5V ig van gondolom ez probléma. A volt tulajt felhívtam azt mondta h neki töltötte a telefon, de nem ezzel a töltővel én mondtam neki h miért nem a gyárit adta vele a válasz mivel azt nem találta igaz van még 1 ugyan ilyen telefonja, de akkor miért azt a töltőt adta amit ki se próbált.
Esetleg lehet hogy a tulaj valami Rom(2.3.6 a jelenlegi) frissítéssel elbaszta a telefont és azért nem tölt és igazából ennek semmi köze sincs hozzá?
Erősen gondolkozok hogy visszakérem a pénzem mivel ez az ő hibája sz.tem. Adásvételi szerződést is írtunk.
Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest