- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
477il4
tag
kösz de még nincsen meg a teló...
jelenleg se x1-em van UnOff 6.5.3 as rommal
amugy engyelöre csak puhatolozok hogy érdemes e lecserélni, gyorsab proci, nagyobb kamera nagyobb jobb kijelzö, meg a rendelkezésre álló ROM-ok miatt(mondjuk az x1-hez egy rakás ROM van hála az xda-nak, s reménykedek hogy o2 höz is van egy pár jó ROM föző)
de azért köszönöm!
tapasztalatokat pozitiv negatív véleményeket szivesen várok, fogadok!Pocket PC Mark v1.03 omnia 2 x1
Dhrystone Benchmark (CPU) 144,87 MIPS 153,49 MIPS
Whetstone Benchmark (CPU) 11,25 MWIPS 7,28 MWIPS
Memory Benchmark 967,74 points 650,29 points
File system Benchmark 807,59 points 665,46 points
Graphics Benchmark 95,91 points 103,87 pointsaz adatokat a mobilearena.hu ról szedtem a tesztekből...ezért érdeklödnék hogy mennyire gyors valojában az o2?
-
477il4
tag
helló
anyi volna csupán a kérdésem, hogy ha a jelenlegi SE Xperia X1-t lecserélem O2-re akkor tapasztalni fogok e szebeségbeli javulást? pl navi részen(igo8), kamera-video felvétel-lejátszás terén. fm rádió mennyire érzékeny, és a giró senzor, és esetleg a digi iránytű?
vajon létezik csupasz 6.5.3-as win-mo hozzá ez alat azt értem hogy olyan ROM amin nincsen touch wiz meg amiket a samu felrakot az alap win-mo-hoz képest(szeretem a saját alkalmazásaim)elöre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest