- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Komplett rendszert nem lehet lementeni SPB(vagy mással)?
Mertha igen elkérném ha meglesz és nem vagy irigy.... (Nincs kedvem "heteket" probálgatni a különböző rendszereket...)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zack
nagyúr
válasz Dare2Live #3201 üzenetére
Persze! Tudja a komplett rendszert is menteni, és custom backup is van benne....Én úgy szoktam csinálni, csinálok egy HR-t neveket és a levelezést beállítom, majd teljes mentés.
Ezek után ha bármi van a telepített progikkal 1p alatt visszaállítható a mentés, persze értelemszerűen a full backup ROM csere után felejtős, ezért szoktam külön a nevekről és levelezésről custom backup-ot csinálni, mert ez nem ROM függő. Ha pedig kész a teljes rendszer, arról is csinálok mentést. Így egy ROM-hoz 3 mentésem lesz.1. Csak nevek és email (custom backup)
2. Alap mentés beállításokkal progik nélkül
3. Full mentés progikkalA kéréseddel kapcsolatban megy pü.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
GALARDO
addikt
Ez megoldható omnia 2-őre:[link]?
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #3200 üzenetére
Dobd fel a legújabbat...gondja nincs vele senkinek.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Cab kiterjesztésű telepítős fájlok.. PDAfan-on is van fent de ha ott nincs, máshol is lehet találni..Modaco...stb.
-
kbencee
aktív tag
Szerintetek egy gyári állapotú, 8 gigás xxlgsm garis novemberi gépet mennyiért lehetne eladni?
-
GALARDO
addikt
Holnap vagyis hétfőn megyek a telóért remélem jól választottam.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Egyelőre csak szemezgetek egy Samsung i8000-el (vagy a másik jelöltem a HTC Leo).
Tudomásom szerint a Win miatt még mindig csak 65e színt képes megjeleníteni. Ha ez igaz, akkor ez filmnézéskor látszódik? Vagy ha nem a win beépített lejátszójával játszom le a filmet, hanem valami más külső progival, akkor jobb a helyzet?
Zenehallgatásra mennyire ajánlanátok? Mármint persze elsősorban telefonálásra venném meg netezésre, de hazafele a buszon szoktam zenélni...........
Bluetooth Headseten keresztül milyen a hangzás? Tudja kezelni ezen keresztül a leállítás/Indítás, előrelépés vezérlést?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
nagyúr
-
animoo
senior tag
válasz verser233 #3215 üzenetére
szia! Nekem van jabra bt 3030-am van, és tökéletesen működik vele a számváltás,és a hangerő is.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
05Steve
tag
hali
milyen zenelejátszót használtok? mert már meguntam hogy a mediaplayer mindent összeszed és nem tudok úgy lejátszási listát létrehozni hogy a memkártya egy adott könyvtárát játssza csak le
-
nagyúr
-
05Steve
tag
hol merre?
-
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
Amúgy erre az i8000-re rá lehet valahogy rakni a HTC felületét?
Tudnátok adni esetleg egy magyar linket, ahol tanulgathatom az i8000-t, hogy miket tud, meg úgy általában a Windows mit tud, hogyan lehet más romot rárakni meg ilyesmi?
Ha a 8gb-os verziót választom, akkor a belső memóriájára is lehet pakolni zenéket, videókat, ugye?
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Valcsi
csendes tag
Hogyan lehet olyan szép kezdő lapot készíteni? Le kell tölteni valamilyen programot? Ezek teljes verziósak, és magyar? Szeretném én is megváltoztatni. Valaki írja már meg, hogy mit kell megvalósítanom. Előre is kőszike
Valcsi
-
zack
nagyúr
Elkészültem.
A kezdőképernyő:
A progis oldal:
Web sarok:
Persze lehetett volna még minimális dolgokat finomítani rajta, de ez így már elég szép, és használható. Több időt nem szánok az apróságokra. Így fogom elmenteni a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kbencee
aktív tag
válasz Napfénysüti #3232 üzenetére
Igen, fogom. Igazából nekem az e-mail a legfontosabb, és emellett marhára tetszik a 9700 formaterve. Hihetetlenül masszív, minőségi anyagokból összerakott kis ketyere.
-
kbencee
aktív tag
válasz hegyesidr #3231 üzenetére
A navi teljesen felejtős. Se a kijelző, se a programellátottság nem teszi lehetővé a normális navigációt.
Naviban az O2 szinte verhetetlen. Elégséges méretű kijelző, ami még napfényben is jól látható, és ha átállítod a gps-t com4-re, akkor még lakáson belül is 1 percen belül megtalálja a műholdakat. -
nagyúr
-
Valcsi
csendes tag
Az aksi kijelzőt ki lehet rakni a tálcára?? Nem látom amikor töltődik de egyébként sem találom sehol. Valaki segítsen .Köszi
Valcsi
-
Kovalala
csendes tag
Ariel Battery: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=941.0
Batti: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=147.0
Ezek nem jók?Hamarosan lesz TMC: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1490.msg99649#msg99649
[ Szerkesztve ]
-
kbencee
aktív tag
válasz 05Steve #3237 üzenetére
pdafanclub.com a forrásom, onnan másolom át:
"A fórumok alapján az látszik, hogy az OMNIA II GPS
kezelése a megadott gyári beállításokkal nem az igazi, ezért megfontolásra ajánlom a MODACO-n elhangzott változtatást. Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen. Nekem ez minden programnál jelentősen megrövidítette a fix megtalálásának idejét és a megtartását is .
( ROM-om -IK3 -as ). Kéretik ellenőrizni és ha OK, akkor közkincsé tenni."Forrás: http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/296415/fix-tomtom-without-gps-proxy-choosing-integrated-gps-in-tomtom/
Bár nekem nem voltak gondjaim a poziciófogással, mindig volt 1 percen belül. De! Amikor átállítottam a leírás alapján, a munkahelyem olyan helyiségében is fogott poziciót, ahol a COM7-tel még sosem!
Saját megjegyzés: Tényleg használ, az igo sokkal hamarabb fog jelet ezekkel a beállításokkal.
Fontos, hogy az igo-ban is ez a com4 legyen beállítva -
05Steve
tag
egész este a samsung touch player-ét bűvöltem arra rájöttem hogy a "felderített" számokat és a lejátszási listát a twmp_lib.edb fájlban tárolja csak azt nem tudom hogy ezt hogy illetve mivel tudnám szerkeszteni hogy végre olyan lejátszási lista legyen mint amilyet én akarok,
a gondom az hogy olyan lejátszási listát nem tudok létrehozni hogy a memória kártyán lévő egy adott könyvtárában levő fájlokat tegyem bele
ha valaki tud rá valamit ne tartsa magában
más lejátszót nem szeretnék mert a wow hd kellene
-
Janoex
tag
hello egy kérdés a nokia bt adaptere látja a omnia2-t?
-
zack
nagyúr
Miért ne látná? Ez nem gyártó specifikus. A BT egy szabvány, ami tipustól független tud komunikálni. Kivétel ez alól az iPhone, és úgy tudom az Android OP rendszerhez is hack kell bizonyos BT funkciókhoz.
Ezeken kívül - a szabványnak hála - minden tipus tud komunikálni egymással, bár láttam már erre ellenpéldát is. Valószínű egyedi eset volt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz nasinas #3240 üzenetére
Köszi! Relatíve sokat szenvedtem vele. Nem lett csúcs dizájn, de nekem megfelel.
Ez a today háttérképem:
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Valaki írta korábban, hogy rendszeresen megjelenik nála egy üzenet, hogy updateljen de nem tud csatlakozni. Erre született megoldás közeben? Nemrég nálam is elkezdte.
Hmmm. Közben próbáltam letölteni új widgeteket is a MoreWidgets-el és mindenáron GPRS-en keresztül próbált csatlakozni. Pedig rá van dugva USB-n gépre és az Opera megy is tökéletesen. Tudna valaki segíteni, hogy hol állítom be neki, hogy ne azt használja?
Network Mangementben nem találtam USB-s vagy akár wifi-s lehetőséget.Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
-
GALARDO
addikt
Üdv!Itt hever elöttem a kicsike nagyon szép,gyors és nagyon jó!Egy kérdés a főképernyőn csak az első háttérképrt lehet változtatni?
-
viewdetails
addikt
válasz GALARDO #3248 üzenetére
Ha TouchWiz-et használod (gyári felület), akkor húzd ki minden lapon a képkezelő widgetet (lila virág) a bal oldalról, és annak tartalmát végigpörgetve választhatsz háttérteret. Ha beállítottad a pipával, tedd vissza a widgetek közé, és lapozz át a következő képernyőre, ott ezt így meg tudod ismételni.
Apropó, widgetek. Hányan használják a TW-t, és van valaki aki elkezdett alá saját widgetet gyártani?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
zack
nagyúr
válasz viewdetails #3249 üzenetére
Véleményem szerint kihasználva a Samsung TW felületét, irreálisan belasul a PDA. Nem 1-1 widgetről van szó, hanem ha tényleg oldalanként kiteszel 5-6db-ot. Nekem egy egyszerű bejövő hívást is 3mp volt mire gombnyomás után bekapcsolt a vonalba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...