- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/301769/touch-sence-2-5-cab/
Aki egy HR után van,az megpróbálkozhat ezzel!
óriási a cab,és eszik is rendesen ramot... -
Jamis
tag
Üdv Mindeniknek!
Meg tudná mondani valaki, hogy mit kell kikapcsolni, amikor feltelepítem az SPB Mobile Shell-t? Nehogy összeakadjon valamivel! Persze ha kell egyáltalán valamit kapcsolni.
Előre is köszi. -
nagyúr
-
Jamis
tag
Köszi, mindkettőtöknek a gyors választ.
-
kigyi_23
addikt
Na telefonáltak végre és úgy tűnik holnap érkezik a kicsike Hirtelen nagy hiány volt a 8GB-os változat, vagy csak én találtam meg sorra azokat a boltokat ahol nem tudták beszerezni
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
i8000
csendes tag
3310 volt az első rá 1 évre megvettem a 3510-est utána panasonoc, 3250 nokia n73 lg ku990 és jött az omnia2
már kb 8 éve vok T-mobilos ügyfél előfizetéses azért vettem az omnia2 mert a havernak omnia1-e van és elég jól nézett ki és sok jó progikat használt és amikor kijött azelőtt törtem össze a lg.
amugy HTC szerettem volna venni de nem volt a T-nél, Vodás meg nem akartam venni, KP-én meg nem adok annyit 1 telóért. ja és a kinézete alapján vettem
a másik dolog h folyamatosan kérdezek és h miért nem ovasok az az h ha ide beirom valaki ugy is segit vagy dob 1 linket
ha érdekel még valami irj -
Picishrek
csendes tag
Sziasztok! Először is gratulálok ehhez a remek topichoz. Már egy kis ideje olvasgatom, nagyon sok a hasznos hsz.
Kb. egy hete lettem O2 tulaj, és hát már jó sokat "csesztettem" Előjött nekem egy furcsa bug, amire remélem valamelyikőtök tud nekem megoldást találni. Spb shellt használok (3.5) ésmiután felrakom nem tudom használni a hangerőszabályozó, felvevő és lerakó gombokat. (az előbbit csak rezgésre váltáshoz, az utóbbi kettőt csak a standby-ból felébresztéshez tudom használni)
Kérlek titeket, ha már találkoztatok ezzel a hibával (lehet, hogy egyszerűen csak valamilyen beállítási dolog) írjátok meg nekem, mert sokat keresgéltem itt is és más fórumokon is, de nem akadtam rá a megoldásra. Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
Joe33
csendes tag
Üdv midenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy sikerült-e valakinek az O2-n az a-GPS funkciót életre lehelni??
Elméletileg az XTRA mellett benne van! ( A PDFC-n is így tudják; de nem igazán jutottak ott se semmire... )
Egyébként ott találtam egy plusz lehetőséget a GPS pontosítására a registryben; ha valakinek nehezen talál műholdat (nálam néha előfordul):
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1099.500 -
viewdetails
addikt
-
nyikszi
őstag
Az elmúlt napokban próbálgattam mindenfélét és megvagyok elégedve Tegnap egy kicsit felment bennem a pumpa, mert a nokiámról az adatokat csak egyesével tudtam áttenni bluetooth-on és tegnap a szinkronizáláskor elszállt, valamiért letörölte a pda-ról a neveket
Kérdés amit nem találtam sehol, hogy a hardresetnél az igo eltűnik a memóriakártyáról? És mivel érdemes backupolni programokat?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
zack
nagyúr
Nekem megint elszállt az SPB ébresztő.
99% hogy a HTC RAM Cleaner-től, mert ha visszateszem a mentésemet, ott még jó, viszont azóta nem telepítettem semmit, csak a RAM Cleaner-t használom. Dobom is a kukába. Maradok a jól bevállt progiknál.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz nyikszi #3813 üzenetére
"És mivel érdemes backupolni programokat?"
Esetleg SPB Backup. Nekem ez vált be a legjobban.
De van a Resco-nak is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Kint van a PDAVIET féle új főzött ROM. Akik eddig próbálták azoknak tetszik, és az eddigi legjobb főzöttnek tartják. Alsó start menüs. Lehet kipróbálom...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fairi
addikt
így kellett volna kezdeni a bemutatkozást...
havert is tud segíteni,nincs nagy különbség a két készülék közt..
winmo winmo,programokat ugyanúgy kell telepíteni,játékoknál meg a kijelző különbségre kell nézned...kérj tőle bátran tanácsot,és ha a probléma omnia2 specifikus akkor itt tudunk segíteni..
ő honnan szerzi őket,kérdezd meg,az forrás neked is jó!
egyetlen marginális övé még wqvga mienk wvga felbontás
és erre figyelni kel programok esetén..."a másik dolog h folyamatosan kérdezek és h miért nem ovasok az az h ha ide beirom valaki ugy is segit vagy dob 1 linket"
csak előbb-utóbb megunjuk ha másodszorra teszed fel,és nem fogunk veled foglalkozni ezt értheted el...[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Na megjött az i8000 Végre és persze nem sokáig maradt az eredeti menüvel, nem bejövős nekem így ment fel fél nap után az spb.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Nekem eddig csak symbiános nokiáim voltak,de szeretnék váltani erre az Omnia 2-re. Sokkal bonyolultabb ez a Windows rendszer? Vagy ennél a telefonnál már jobban megszokható?[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
-
nagyúr
-
Fcsabi
tag
Egy gyors kérdés:
Hajnali ébredést tervezek, és most először próbálok O2-vel ébredni. Az "időkezelő"-be lépve van egy "ébresztés" illetve "ébresztőhívás" lehetőség (ez utóbbiban 3 különböző időpont eleve adott). Mi ez az "ébresztőhívás"? Csak egy hülye fordítás?
-
Gaabbaa
aktív tag
a próba megvolt, kicsit szórakoztem vele aztán felküldtem az egyel előbbi verzióra épülőt, ami tegnap lett feltéve. Ez megint a "régi" felső start menüs. Szerintem is jó mind a kettő! Érdemes kipróbálni!
itt a link hozzá: [link]
vagy itt egy közvetlen link:
és íme a kép róla:
ja és még annyit hozzátennék hogy a teljes rom-t érdemes feltenni, tehát eboot,phone,csc,pda a "tökéletes" működéshez
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
blt.62
őstag
Köszi a válaszokat!
Természetesen átfogom olvasni a topik beírásokat,de holnap kell mennem az Omnia 2-ért,és nincs idő már rá. Annyit szeretnék kérdezni még tőletek,hogy napi 3-4 (5 perc/hívás) és 5-6 sms-el mennyit mehet el az aksi? Ez kb. 1 hónapig lesz így mert utánna beindul az "üzem".
Magyar nyelvű hívásszűrés programot hol lehet találni rá?
Előre is köszi!MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio! Bocsi de elfelejtettem még megkérdezni:
A naptár bejegyzéseket kilehet rakni a főképernyőre és többet is? Ha a naptár bejegyzéshez hangot rendelek akkor ismétli a riasztást ha elsőre nem hallanám meg?MegtorloXp
-
Kovalala
csendes tag
-
blt.62
őstag
-
nyikszi
őstag
válasz viewdetails #3814 üzenetére
Kösz. ActiveSync-kel szinkronizáltam. Ma jó volt reggel. Csak rengeteg átírni való van, mert a simkártyára átmásoltam a telefonszámokat és azt be az O2-be, majd ott átmásoltam. Csak éppen ahol több telefonszám volt, ott akár 3 nevet csinált így: Név, Név1, Név2. Borzasztó, csak egyszer legyen meg normálisan, elmentem vagy 10 helyre
És még egy kérdés: SPB MS-ben a névjegyzéknél nem lehet valahogy az ékezetes betűkre rászoktatni? Meg, hogy a magyar ABC szerint rendezze? Feleségem Éva és elég gáz, hogy a végén van, bár Ő benne van a kedvencekbe, de több é betűs is van, meg pl rákeresek Gábor, bepötyögöm, hogy "ga" és nem adja ki, mert az á-t nem találja
Zack! Köszi az infót a backup-ról.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Kovalala
csendes tag
válasz nyikszi #3837 üzenetére
Próbáld meg ezt az MS 3.5höz: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=761.msg29471#msg29471
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz Kovalala #3840 üzenetére
Köszi, nézem is. Sajnos alig van időm, pedig a PFC-t is olvasgatom ha tehetem, de még csak a gyikot nézegettem.
Ui.: Nagyon jó, pont ezt nézegettem délután az orvosnál ülve, hogy talán ha oda beszúrok ékezetes betűket akkor jó lesz-e?
[ Szerkesztve ]
-
IIIstIII
senior tag
Sziasztok!
Idén szeretném lecserélni Samsung Pixon telefonomat, és jelenleg az omnia 2 tetszik a legjobban, szóval a legesélyesebb. Barátomnak van Omnia 1-ese winmo 6.5-el és nagyon megtetszett, a topikba beleolvasva pedig olvastam, hogy iszonyatosan személyre szabható, moddolható.
A kérdésem az lenne, hogy T-s ügyfél vagyok, idén lejár a hűségnyilatkozat, tehát kedvezményesen tudnék venni telefont. Viszont ha nekiállok moddolni akkor elveszítem a garanciát, és ha valami probléma merül fel, akkor nincs hová vinnem.
Szóval mindenképp érdemes függetlent venni?
Azokat a telefonokat amiket GSM boltokban árulnak újonnan függetlenül (függetlenítve), mennyire megbízhatóak? -
zack
nagyúr
válasz IIIstIII #3842 üzenetére
A T-nél amit veszel, az 2Gb belső memóriával rendelkezik, mint ahogy a független magyar garis is amit pl. boltban veszel meg. Ha bolti garival veszed akkor 8Gb belső tárral fogod kapni, és persze gyárilag függetlenül. Ha megbízható boltostól veszed, akkor semmivel se rosszabb egy bolti gari, mint a gyári Samu-s. Elég megbízható tipus, nem nagyon szokott gond lenni vele. Nagyon az elején voltak kijelzőgondok, amit valószínűleg egy hibás széria okozott, de úgy tudom mindegyiket cserélték garban. Azóta nem nagyon volt meghibásodás, persze 1-1 hibás darab minden tipusból található, de ettől még kiforrott, megbízható PDA. A moddolástól pedig nem fogod elveszíteni a garit.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fairi
addikt
válasz IIIstIII #3842 üzenetére
"Viszont ha nekiállok moddolni akkor elveszítem a garanciát, és ha valami probléma merül fel, akkor nincs hová vinnem.
Szóval mindenképp érdemes függetlent venni?"
HR(hard reset) után ilyen módosítások többsége elveszik,olyan lesz mint mikor bekapcsoltad.
vagyis nem teljesen agyhalott a teló akkor nagy baj nem lehet...
Úgyis egy rossz tweak esetén HR lesz a vége,nem kel félni ettől,nem harap...Másik a romcsere az neccesebb szolgáltatói telón,gondolom nem szép szemmel néznék ha T mobilos indító logó,és a saját hülyeségeik helyett vmi teljesen más rom lenne fent,mondjuk egy thai,wm 6.5.3-mal amit csak pár hete mutatak be hivatalosanérted?
"Azokat a telefonokat amiket GSM boltokban árulnak újonnan függetlenül (függetlenítve), mennyire megbízhatóak?"
nekem onnan van, bolttól függ,vannak nagyobb megbízható boltok..legkisebb noname sufnikba talán nem érdemes a nyugati aluljáróban zsebesek közt...
1 év gari meg van ázsiai,eutópai,magyarba szánt készülékek vannak,de magyar nyelvűek legtöbb helyen,ha nem egy romfrissítéssel magyarrá teheted őket...
már 96k körül is adnak,szolgáltató előfizuval 2 év hűséggel 84k-kedvezményeidFő különbség:
szolgáltatói 2 gigas a belső tár,de ad IGO-t,függetlenek többsége 8 gigások de nem adnak IGO-t.... -
Fidai
csendes tag
Hali!
O2 érintőkijelzőjével kapcsolatban lenne kérdésem.(olvastam itt is, pfc-n is de erről nem nagyon ir senki)
Amit találtam infot az az hogy O2nek valami R-touch vagy R rezisztiv a kijelzője, gondolom ez az a bizonyos hibrid reziszt/kapacitiv akar lenni. Kérdésem hogy más gyártókéhoz képest mennyi érzékeny ez a kijelző, mennnyire esik a már bőven használható kategóriába, mennyire van hogy nem reagál vagy rosszul, többször kell ugyanugy végighuzni az ujjad vagy többször rábökni?(mondjuk ha 500ből 1szer nem érzékel vagy rosszul, nem lapoz a következőre vagy másfele az még belefér)
A másik, hogy valamelyik nap fogdostam egy "régebbi" Mio szerkezetet és ott ez a "dupla-fóliás" rezisztiv dolog kb ugy nézett ki hogy legalább 1mm hézag volt a kettő között, és ha hozzáértem ugy szabályosan érezhetően benyomodott, cuppogott stb, ugye ilyennekkel nemnagyon kell számolni O2 rezisztivjénél?(magyarul van észrevehető különbség a tapintásba, vezérlésbe egy ILYEN O2-es rezisztiv és kapacitiv között?)
Igyekszem majd kipróbálni őket ha olyan helyen járok, csak addig előljáróba hogy egyáltalán kell-e ilyennel számolnom, észrevehető-e, mit nézzek majd.
Köszönöm a segítséget -
zack
nagyúr
Jövő héten elképzelhető hogy veszek egy DLNA-s 107cm LCD-t...kíváncsi vagyok O2-vel hogy fog együttműködni.
Mondjuk az is Samu lesz, szóval beb@szna ha nem működne.
LE40B650Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fairi
addikt
semmi extra,csak egy érzékeny rezisztív kijelző gyakorlatban...Finom érintésre nem reagál,de egy kis nyomást is gyakorolsz az ujjbeggyel akkor reagál..
Messze érzékenyebb mint az ősi winmotelefonok kijelzője..
ha megszokod utána a kapacitiv kijelző lesz fura..Mondjuk javasolnám menj el egy tapizásra,de mikor a t-mobba voltam és megnéztem a i8000 majdnem ideget kaptam h a francba mernek egy kalibrálatlan izét kidobni,siralmasan szar volt...
-
zack
nagyúr
Majd beszámolok a tapasztalataimról DLNA ügyben.
Monitornak meg befogom a mostani 94cm LCD-t. Csak HD Ready, de nem baj, sőt. A VGA-nak még jobb is lesz Crysis Wars alatt. Ez az 1920x1200 nagyon szép, nagyon jó, de nem használom ki, mivel gépen csak "only" Crysis, ezt meg még egyetlen mai rendszer se tudja fullon futtatni 1920-ban, vagy csak borzalamas nagy befektetések árán.1360-ban viszont 100-120fps fullon. A jelenlegi LCD technológia hátránya ha nem natívban használod akkor homályos, és életlen lesz a kép.
Filmet se nagyon nézek monitorról, csak kanappéról és tv-n. Szóval a full HD-t egyelőre kilőttem asztali monitornak, bár ez attól is függ, el tudom e megfelelően helyezni a 94cm LCD-t hogy ne legyen túl közel.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest