- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz kosturica #3898 üzenetére
Azért van az "off" gomb, hogy mértékkel, de ha van nem ide vágó téma, akkor használd. Ez pont azért van, hogy aki nem kíváncsi az "off"-ra annak ne kelljen minden hsz-t elolvasni, csak az "on"-t. Nincs szét offolva a topik, soha nem is volt, ennyi meg bele kell hogy férjen. A 88 hangulatjel, meg az 1-2 szavas "chat" hsz-ek engem pl. jobban zavarnak mint az ha valaki off témát indít, ill. válaszol rá. Nem is baj ha van "off" is, csak legyen off-ba téve! A száraz szakmai topikok személytelenek, így ha off-ban 1-2 dolgot megtudunk a másikról, nem hinném hogy a közösség ill. a topik rovására vállna.
Az meg a másik, a tv cserém kötődött az O2-höz mivel DLNA kompatibilis. Azt is azért írtam be, hogy nem az lesz, mert többen is véleményt nyilvánítottak a cserével kapcsolatban, ami nem baj, de ha nem az lesz akkor ugye felesleges.ui: a tied is mehetett volna off-ba.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kuberto
csendes tag
Másnak is van gondja a gps -jel vételével vagy csak nekem?
Ja nekem alapból a com7-re van állítva. Milyen beállítást érdemes alkalmazni? -
zack
nagyúr
válasz kuberto #3903 üzenetére
Extra adatok letöltése ki van pipálva? Mert ha nincs, úgy kicsit döcögősebb. Meg kellene nézned másik telóval is, hátha csak azon a részen gyengébb.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok!
Kezdek barátkozni a géppel, már az érintőképernyőt is jól tudom használni, tényleg felesleges a mutatócerka (már nem is kell oldalra fordítani a gépet gépeléskor).
Amit szeretnék megkérdezni:
- nem tudom megosztani a netet. A PC érzékeli a hálózatot, de nem megy rajta adat.
- nem jelzi ki a hívó felet. Mindenki ismeretlen: még az asszony is tehát aki benne van a telefonkönyvben, az is. Ez mitől lehet?
- opera10 béta egyszerűen nem hajlandó elfordulni, csak állóban tudom használni. Ennek mi az oka?A válaszokat előre köszönöm.
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
kuberto
csendes tag
Extra is kivan pipálva és igyse jobb :S
-
zack
nagyúr
válasz kuberto #3910 üzenetére
Szerintem default-on mennie kellene jól. Melyik ROM van fent? Úgy tudom a mostani Secany JA5 gyorsabb GPS-ben a többinél.
-
zack
nagyúr
válasz kuberto #3912 üzenetére
Lehet akkor egy ROM csere megoldaná a problémádat. De csak akkor frissíts ha vállalkozó kedvű vagy. PDA Fan Club-on le van írva a frissítés menete.
-
kuberto
csendes tag
IGO 8 ez járt hozzá a t-mobilnál
-
kosturica
őstag
válasz kuberto #3915 üzenetére
És abban is beállítottad a portot 7-re? De inkább mást mondok: ha 4-es re állítod (7-ről) a szoftver portot az Igo-ban és a Gps beállításokban a PDA-ában ill. a sebességet átállítod 4800-ról 9600-ra, sokkal hamarabb talál jelet!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
bulho
tag
Omnia II 2GB belső és 8GB kűlső + HTC desire HD
-
blt.62
őstag
Várom válaszotokat.
MegtorloXp
-
fairi
addikt
Gondolom még a régi beállítások vannak a telón(december előtti rom)
Mivel nekünk már egy módosított van fenn ami az ujab romokhoz jár..
Logikusabb,és nálunk már itt van a GPS....Akkor marad végigzongorázod a menüpontokat....
Már nem emlékszek a tavalyi romokban hol volt... -
Jamis
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 1-2 progit a következő "problémákra"?
-hívó képének megjelenítése teljes kijelzős méretben
-elmulasztott hívásokra és sms-re emlékeztető
-mappa és tartalmának jelszóval való védelme
-profilok létrehozása és időzítéseÖtleteket előre is köszönöm.
Üdv. -
zack
nagyúr
Ha ilyen lesz az új Seven, akkor én szinte biztos hogy maradni fogok a 6.5-nél.
-
fairi
addikt
remélem még hír is lesz belőle ebből a rumorból,hagy rágódjon mindenki
már linkeltem ezt a topicjában,és sokan azt valószínűsítik ez a media verzió lesz..minden integrált, ájfon ellen szánt,emiatt sebesség érdekében mindent bevetnek...
semmi bugot okozó külsős program,multitask se..másik ami az oemek szabadon matathatnak az a Business versio,lehet az szabadabb lesz..
febr 15-ig kell várni! -
GALARDO
addikt
Remélem nem ilyen lesz de majd kiderül.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
bulho
tag
ilyet használ valaki ???
Omnia II 2GB belső és 8GB kűlső + HTC desire HD
-
Songo
senior tag
Üdvözletem a szakértő uraknak.
Egy olyan fura kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megoldható-e hogy a mobilon távoli asztalként elérjem az asztali gépem és (habár jelentősen kisebb felbontásban de) használni is tudjam a programokat? -
GALARDO
addikt
Üdv!Az IGO-ra hogyan tudom rárakni teljes európát ugyan is amit adtak hozzá azon csak Mo van.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
jayjay
tag
Van egy ilyen telefonom már kb 2 éve[link].Ezen ugyanazok a programok vannak installálva, mint az újonnan vett Omnia 2-esemre.Problémák:
Igo-val az O2 nem igazán működik.Nem mindig talál jelet.Ha talál , akkor majdnem mindig elveszíti.Mindkettő telefonon ugyanaz az IGO van fenn, de persze csak a régi telefonomon tökéletes.A telefonokat egymás mellé rakva beállítva egy úticélt más-más útirányt jelöl ki.Ez számomra érthetetlen.
Próbáltam a gyári beállítást -COM7-et COM4-re , 4800-at 9600-ra.GPS Hardware-t hagytam COM9-en.-megváltoztani, így elértem hogy legalább valamit navigált is, de ez eddig nevetséges.Igo-ban is átállítottam COM4-re és 9600-ra.
Valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne életre kelteni?Egy másik kérdés, hogy a duplán beírt neveket hogyan tudom kitörölni.Nem akarok 500névből 100-at egyesével kitörölni.Kolléga mondta a Nokia ezt alapból tudja.Ez sokat segített.
SPB 3,5 van felrakva.
Előre is köszönöm a segítséget.HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
fairi
addikt
igen,első pont kikapcsolja a háttérvilágításodat(tudniillik maga az oled is világít vagyis a plusz háttérvilágítás az opcionális),ami sötétben jó,de napfényben nem...
Oled napfénybe láthatatlan,ezért kapott plusz háttérvilágítást!Elsőnél a pipát tüntesd el és SR!
Nincs baj a progival,én is használom,csak tud mi mit csinál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...