Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz Steve007 #2344 üzenetére
Nem kell győzködnöd, ha neked megfelel, akkor ennek örülök, én is voltam már AMOLED eszköz tulaja, de engem nem győzött meg.
A Galaxy S-nek sem a kijelzője az elsődleges erőssége az Android eszközök között, hanem a CPU-GPU párosa, már csak alkalmazások kellenek, amik ezt ki is használják.
-
delbarta
senior tag
válasz Steve007 #2303 üzenetére
Én elég sok hivás szűrőt kipróbáltam, de talán egy olyannal találkoztam ami így működött, de ez egyben azt is jelentette, hogy ledobott a hálózatról, újra meg kellett adnom a pin kódot, hogy kapcsolódjon. Csak így tudták megoldani, hogy kikapcsoltat jelezzen. Tehát valóban lekapcsolt a hálózatról. Nem egy kifinomult megoldás.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
TwentySix
aktív tag
válasz Steve007 #1634 üzenetére
Nem azt irtam, hogy kell hozza tolto, hanem azt, hogy ha fel van dugva toltore mert lemerult (nekem speciel autos toltom van), es ebben az allapotban kapcsolod be a google maps- ot, akkor elindul- e a gps vevo....
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
rondzsy89
aktív tag
válasz Steve007 #1612 üzenetére
Itt egy kép, még moco csinálta:
Állítsd be vagy háttértárra, vagy médiatárra és menni fog.A másik, fényképezés közben szimplán tapizz oda amire fókuszálni akarsz és akkor arra fog.
kopasz79: Én kb két hete voltam bent a Westendben megkérdezni az ottani eladókat, hogy mivan a telefonnal. Nem tudtak semmit róla, de még azt se hogy létezik... szóval ennyit róluk. Erősen kétlem, hogy ki lenne rakva.
[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
diamond1
tag
válasz Steve007 #1598 üzenetére
Üdv,
nekem is most érkezett meg mobilxtől,
szenvedek vele, nem tudja valaki, hogy automata billentyűzárat hol lehet androidban beállítgatni, vagy hogy lehet-e? :S
ékezetes betűket sem tudok vele írni, nincs magyar nyelv a billentyűzeten! a telefon nyelvét viszont lehet magyarra állítani.
-
Robertoq
őstag
válasz Steve007 #1383 üzenetére
Nem sok egy kicsit
604,99 € * 280 Ft (most) = 169.400 Ft + 4e szállítási díj.
-
Solten
őstag
válasz Steve007 #912 üzenetére
Itt nem igy veszik a keszulekeket...
Galaxy S: 2 eves szerzodes, 30 font/ho: ingyen megkapod...
- 800 perc
- korlatlan SMS
- korlatlan web25 font/ho eseten viszont mar le kell szurkolni erte £199-et...
20 font/ho: £249.
Ez a Virgin-nel van, O2-nel meg nincs info.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Robertoq
őstag
-
Robertoq
őstag
válasz Steve007 #500 üzenetére
A II-es Omnia kb 2 hónap után esett 30-at, de ebben nem volt akkora újítás, mint S-Amoled, meg HD videó, stb... szóval lehet ez tényleg még jobban tartja majd magát. :S
Egyébként mi a különbség - az op.rendszer, memória kivételével - a Galays és Wave között, hogy ennyivel drágább?
-
rondzsy89
aktív tag
válasz Steve007 #463 üzenetére
Tedd hozzá, hogy akkor az T-Mobile Ikon 600-ra is vállalod a 2 éves hűséget, aminek a havidíja 17690 Ft.
Én személy szerint nem szeretem az iPhone-t, de mindenkinek más jön be.De iPhone az iPhone, szerintem kár minden telefonra ráaggatni, hogy iPhone gyilkos... Úgyis a vásárlók döntik el, hogy mi jobb tényleg mint a szifon.
[ Szerkesztve ]
Samsung GALAXY S III
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest