Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Steve007 #2344 üzenetére
Nem kell győzködnöd, ha neked megfelel, akkor ennek örülök, én is voltam már AMOLED eszköz tulaja, de engem nem győzött meg.
A Galaxy S-nek sem a kijelzője az elsődleges erőssége az Android eszközök között, hanem a CPU-GPU párosa, már csak alkalmazások kellenek, amik ezt ki is használják.
-
delbarta
senior tag
válasz
Steve007 #2303 üzenetére
Én elég sok hivás szűrőt kipróbáltam, de talán egy olyannal találkoztam ami így működött, de ez egyben azt is jelentette, hogy ledobott a hálózatról, újra meg kellett adnom a pin kódot, hogy kapcsolódjon. Csak így tudták megoldani, hogy kikapcsoltat jelezzen. Tehát valóban lekapcsolt a hálózatról.
Nem egy kifinomult megoldás.
-
rondzsy89
aktív tag
válasz
Steve007 #1612 üzenetére
Itt egy kép, még moco csinálta:
Állítsd be vagy háttértárra, vagy médiatárra és menni fog.A másik, fényképezés közben szimplán tapizz oda amire fókuszálni akarsz és akkor arra fog.
kopasz79: Én kb két hete voltam bent a Westendben megkérdezni az ottani eladókat, hogy mivan a telefonnal. Nem tudtak semmit róla, de még azt se hogy létezik... szóval ennyit róluk.
Erősen kétlem, hogy ki lenne rakva.
-
diamond1
tag
válasz
Steve007 #1598 üzenetére
Üdv,
nekem is most érkezett meg mobilxtől,
szenvedek vele, nem tudja valaki, hogy automata billentyűzárat hol lehet androidban beállítgatni, vagy hogy lehet-e? :S
ékezetes betűket sem tudok vele írni, nincs magyar nyelv a billentyűzeten! a telefon nyelvét viszont lehet magyarra állítani.
-
Robertoq
őstag
válasz
Steve007 #1383 üzenetére
Nem sok egy kicsit
604,99 € * 280 Ft (most) = 169.400 Ft + 4e szállítási díj.
-
Solten
őstag
-
Robertoq
őstag
-
Robertoq
őstag
válasz
Steve007 #500 üzenetére
A II-es Omnia kb 2 hónap után esett 30-at, de ebben nem volt akkora újítás, mint S-Amoled, meg HD videó, stb... szóval lehet ez tényleg még jobban tartja majd magát. :S
Egyébként mi a különbség - az op.rendszer, memória kivételével - a Galays és Wave között, hogy ennyivel drágább?
-
rondzsy89
aktív tag
válasz
Steve007 #463 üzenetére
Tedd hozzá, hogy akkor az T-Mobile Ikon 600-ra is vállalod a 2 éves hűséget, aminek a havidíja 17690 Ft.
Én személy szerint nem szeretem az iPhone-t, de mindenkinek más jön be.De iPhone az iPhone, szerintem kár minden telefonra ráaggatni, hogy iPhone gyilkos... Úgyis a vásárlók döntik el, hogy mi jobb tényleg mint a szifon.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Íme az új Android Auto!
- Külpolitika
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest