Hirdetés

Samsung Galaxy S európai premier: holnap, Svájcban

Barcelonában Bocha látta a Samsung Wave bemutatkozását (nem mintha sírna a szám, közben én minihamburgereket toltam tonnaszám), most viszont én megyek Zürichbe, ugyanis holnap este lesz a Samsung Galaxy S hivatalos európai premierje. Fogdostam én már ezt a telefont, ha az ember Samsung bada rendezvényt szervez, akkor óhatatlanul a kezébe kerül egy-két durva gép, most viszont nyilván kapunk valami atomkomoly előadást (ha a februáriból indulok ki), nyakonöntve a létező legmasszívabb marketing-bullshittel, de a lényeg úgyis az lesz, hogy a végén majd meg lehet komolyan fogdosni a gépeket.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S állítólag valami überbrutál cucc, nekem ebből eddig csak annyi jött le, hogy a kijelzője baromira odacsap, az alapfunkciók pedig elképesztő sebességgel érhetőek el. Viszont a fórumban is növekszik a hype, hogy a Galaxy S majd odacsapja a Desire-t, de azért várjuk ki a végét. Ha lesz WLAN a helyszínen, akkor próbálok majd valami élő tudósítást nyomni, ha nem, akkor meg kell várjátok, mire kitombolja magát a nép, s visszaérek a hotelbe. Bár azt sem tudom, hogy ott lesz-e net, de azért nehogy már Zürichben ne legyen...

na, ilyen idő nem lesz
na, ilyen idő nem lesz

Magyarországról ketten megyünk. A másik srác a CKM/Playboy vonalról érkezik, reggel szállunk fel, holnap, hogy másnap este már érkezzünk is vissza. A program nem túl feszített, bőven lesz időnk várost is nézni, de Zürichben is ugyanolyan az idő, mint itthon, úgyhogy nem mondhatnám ideálisnak. Sebaj, életemben nem voltam még Svájcban, legalább telepakolom a táskám Tobleroneval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés