Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40250 üzenetére
micro sd-ről ez a cwm kompatibilis mód jó lesz nekem? Csak mert cwm-ban nem tudtam betallózni a micorSD kártyát...
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #40248 üzenetére
Ismerd mar be hogy az Android soha nem lesz olyan mint az iOS... Senki nem istenit semmit, ezek tenyek. 6millio hardverre nehezebb programot irni, mint 2-3-ra. Erdekes tesztek vannak akkor a Youtube-on, iPad-en sosem fut semmi, Xoom/Tab-on meg fut a hatterben az osszes bongeszo meg jatek stb... Hagyjuk mar
Az meg szanalom hogy a Maps jobb alman... En itt be is fejeztem, elmondtam mindent.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #40248 üzenetére
És nem is ForRedGlory topikja. Úgyhogy hiába pattogsz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ForRedGlory
félisten
válasz Tomate #40251 üzenetére
Kicsit lemaradtam, microsd-re másolt romot nem lehet tallózni cwm-ből?
Mert ha nem, akkor tényleg Odin... Felteszel valami JPx valamit, aztán lesz telefonodKeldor papa: ezt senki nem is mondta....
BR4D: ez meg tény, amit írsz... de szűrj már rá papa hozzászólásaira. Minden 30%-a valami bezzeg iphone-on jó típusú... Sokkal értelmesebb dolgot nem nagyon olvastam még tőle itt, enyhe túlzással. Na részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40254 üzenetére
Értem. Próbáltam feltenni egy JS7-es tar fileos romot odinnal download módban. de az elején nagyon megakadt és nem csinált semmit.
Tudsz linkelni egy ilyen JP-s cuccot pls
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40256 üzenetére
oks
-
telya
aktív tag
válasz keIdor #40241 üzenetére
egy szarul osszerakott cucc szarul sikerult tesztje amin isten tudja milyen android verzio fut, isten tudja hany progi fut a hatterben, isten tudja mennyire van modositva a rendszer semmit nem dont el. illetve ha neked eldont, akkor vegyel csak ipad-et, mert egy felfujt ipod touch-nal nincs is tobbre szukseged.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz Oppenheimer #40240 üzenetére
ez nem igy mukodik. egy rendszer alapvetoen vagy magasan testreszabhato (es akkor megvan a veszelye hogy ha valaki olyan kezeli aki nem ert hozza, belassithatja vagy akar kart tehet benne), vagy nem (ebben az esetben mindennek porognie illik mint az atom, csak eppen kb semmit nem tudsz csinalni a rendszerrel mint olyannal). szerinted ha egy windows 7-en vagy osx snow leopard-on elinditasz egyszerre 400 procizabalo programot, tokeletesen reszponziv marad a rendszer? ugyanakkor probalj meg belassitani egy casio karorat. nem fog sikerulni. ahhoz szerinted megis mennyi cpu kell hogy jobbra-balra lehessen szkrollozgatni a menuben ahol egy lapon legfeljebb 16 darab teljesen statikus ikon lehet amik se nem mozognak, se semmit nem csinalnak, semmi interakcio nincs a userrel veluk? az ipad ugyanis ennyit csinal es semmi mast.
-
Tomate
veterán
válasz ForRedGlory #40256 üzenetére
Mennyi idő amíg frissít odinnal? factoryfs.rfs-nél mindig megakad
-
Oppenheimer
nagyúr
De ez nem csak a menuben valo scrollozasrol szol! Pl nezd meg azt az animaciot amikor 2 alkalmazas kozott valtanak. Ha az android is tenyleg ilyen jol megbirkozik ezekkel, akkor miert nincs meg benne egy kepernyo elfordulas animacio se? A HCval kerult bele, de az se az igazi, nem mondanam hogy 30 fpsel csinalja.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tbertike
csendes tag
válasz Oppenheimer #40262 üzenetére
Érdekes, én egy rendszer összes szolgáltatása közül pont azt szarom le, hogy az ablakforgatás (meg az összes egyéb felesleges csillivilli) animációja 10 vagy 100 fps-t tud. Gondolom az androidot is meg lehetne írni úgy, hogy tudja amit az ios, de jó eséllyel nem az volt az elsődleges cél.
Berci
-
Tomate
veterán
Nagyon szopóágon vagyok... 2.1-ről kellett volna frissítenem 2.2-re haverom telóját, de elbasztam. Nem volt 3gombos recovery. Megcsináltam és lett. Utána hülye fejjel feltettem a vodo kernelt ami ugye 2.2.1-hez jó és így már nem is indult a rendszer. CWM-ment, de telepítőfájl nem volt a telefonon. Próbálgattam odinnal romot telepíteni de factory.rfsnél mindig lehal... Már a cwm sincs velem. (nem mintha eddig ért volna valamit) Már csak a download mode és odin az utolsó mecsváram. Ugye feltudom éleszteni még a gépet innen?
-
Tomate
veterán
válasz Oppenheimer #40272 üzenetére
Egy csöppet Másik havernak is én csináltam legutóbb, de akkor zökkenőmentesen ment minden... Én már csak ilyen vagyok. Mindenkinek megcsinálok mindent aztán izzadhatok. Elszóltam magam mikor azt hittem működik a cucc. Szóval fentvan a rom, betölt, jön a hang s betű csillog, de random rezeg és ennyi. Nem lép tovább...
-
kutkut
addikt
iOS témához csak annyit, hogy tesóm szifon 4-e többet laggol, mint az én SGS-em (Darky 9.3). Jön az animációival, meg minden, de pl. amikor viszalép a homescreenre, az nem megy mindig 60 fps-sel... Ilyet az SGS csak live wallpaperrel csinál... Egyébként össze-vissza bugol. Jó, amúgy nagyon smooth, de azért meg lehet akasztani...
A Google Maps tényleg nevetséges, hogy almán jobb, mint a google saját rendszerén, de azért itt is figyelembe kell venni, hogy androidon (2.2+) vannak 3D épületek. Ez szerintem is fölösleges, de azért el lehet viselni.Egyébként, (most hirtelen) minek kell mindenkinek tablet? Tényleg tud valamit ez az epül...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Piwi
veterán
sziasztok.
4 fájlos I9000XXJPU raktam fel anno,arra rá egy tar kiterjesztésű I9000XXJPY,aztán doc 9.1.4,doc 9.6.6. ami jelenleg is fent van. erre még rakhatom a doc 9.9.5-öt?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
törölt tag
válasz kutkut #40277 üzenetére
Az almat meg lehet akasztani, csak nem ikonok lapozgatasaval meg 2 alkalmazassal... Tesod szifonjan meg valami nem oke. Nem flamet akarok kelteni de az alma tenyleg smoothabb. Aki ezt nem ismeri be, az vak. Itt mi szopunk Darky/Doc romokkal meg Gingerkenyerekkel ott meg OTA megy a full optimalizalt lag es problemamentes rendszer. Ja hogy nem muszaj romolni? Nem muszaj csak nelkule Nokia 3310 a telefon...
Meg szerintetek miert oda fejleszt mindenki (eloszor)? Jatekok progik stb.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz #97544192 #40280 üzenetére
Najó lehet, hogy egy kicsit túloztam vagy rosszul jött le a szövegből.
Persze, hogy smoothabb, ezt elismerem. Csak azt akartam mondani ezzel, hogy aki úgy tekint az almára, mint ha az maga lenne a paradicsom, és soha nem akad meg az téved. Hehh, alma - paradicsom...
Meg talán a szifon 4.3-mal nincs valami rendben nála...
De a 3GS is smoothabb az SGS-nél... És még sem azt vettük itt sokan...Szerk: Ha valaki folytatni akarja, mennyünk az OFF topicba...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
válasz #97544192 #40280 üzenetére
annyiban szólnék hozzá, hogy Doc romokkal nem szopunk...
max azzal, hogy odáig el kell jutni...de ez csak laikusoknak szopás szerintemmellesleg mikor megvettem az első sgsem én nem éreztem használhatatlan akadozós, lassú szerkezetnek az előző okostelókhoz képest (nokija,htc-k stb...)
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #40283 üzenetére
+1...
i8910 HD után leesett az állam amikor elkezdtem használni JF5-tel az SGS-t... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz keIdor #40246 üzenetére
mar bocsanat, de osztom FRG velemenyet!
nehezen talalhato olyan hozzaszolasod, mely epito jelleguen hozzajarulna az SGS hasznaloinak segitesehez.
ellenben kerdes, illetve erdeklodes nelkul jelenik meg bejegyzesed iphone, ipod termekek nepszerusiteserol.
ha ez szerinted igy helyes, akkor en jarok tevuton." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
znagy69
őstag
Hátha tudtok segíteni. GB omlás után felraktam a JS8-at, de nem emlékszem, hogy milyen időjárás widget volt utoljára fent. Azt tudom, hogy ingyenes volt és a mobilhálózat cellákból vette a hely adatokat, mert GPS nem volt bekapcsolva és ahogy utaztam váltotta a helyeket magától. Ha tudtok ilyet osszátok meg hátha rátalálok.
Köszi -
tariattila
veterán
válasz muveszur #40284 üzenetére
osztom!
pedig omnia HD re is sok jó főzet volt...
már az is sokkal jobb volt mint az árkategória többi versenyzője...
az sgs meg más világ... igaz árban is...
de saját árkategóriájában semmi szégyelnivalója nincs
htc hd2 és desire után se éreztem visszalépést....
egyedül almafonom nem volt így én kimaradok a hasonlítgatásból
az nekem a 3,5"-al első kanyarban esik ki -
Kapanyél
őstag
válasz tariattila #40289 üzenetére
Amikor hozzám került egy 3GS nagyon tetszett. Totál akadásmentes, de lassabb is az összes animáció! A soft-billentyűzete alapból olyan, hogy nem gépeltem félre (ez nyilván egyénfüggő is). A működése (hívásfogadás-lerakás) eszméletlen gyors, lagmentes. Az összeszerelési- és anyagminőség kifogástalan. Az Apple Store-ban tökjó programok (is) vannak.
Ugyanakkor az akkus üzemidő kalap szar, a kijelző "pixeles", nincs FM-rádió, nem tudok hozzá pótakkut venni, nincs videotelefonálás (én használom!), nincs flash. Simán vettem volna i4-et SGS helyett, de egyszerűen nem éri meg, nekem. Viszont aláírom, hogy akinek nincsenek ilyen magas igényei egy telefonnal szemben, mint nekünk, azoknak jobb választás lehet. Asszonynak pl. tökéletes lenne, bár egy androidos gép mellé - már csak a házon belüli support miatt is - jobb lenne mégegy SGS vagy Ace.(Yay! Egy lánybarátom épp most vett Ace-t 3G után - a társaságban mindenkinek iPhone-ja, iPad-je van, osztják szegényt, megyek megvédem gyorsan! )
[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Bilux
veterán
Valahol láttam egy összehasonlító táblázatot mely gyártók milyen haszonkulccsal adják a terméküket. Ki lehet találni melyik volt a 2-300%-os árréssel dolgozó
És még lehet keveset mondtam.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
somnia
őstag
Sziasztok!
Légyszi valaki segítsen!
Bekapcsoltam az SGS-t de csak az "S" betűig jut el bootoláskor, ott rezeg egyet, majd hármat, aztán elsötétül és néha rezzen egyet.
Próbáltam már újraindítani vagy 5-ször, de ennél tovább nem jut.
Próbáltam már akksi ki akksi be, de semmi.
Mi lehet a kínja és mi lehet a megoldás, hogy jó legyen?
Köszi ha valaki segít. -
-
mfranky
őstag
Hallottam ma egy egész jó kis hasonlatot a szifon4-re. Olyan mint a Microsoftnál a Vista volt ... sok újítás, de szar volt az egész úgy ahogy volt. Elég gyorsan jött a Win7 utána... és még idén (2hónap kb.) jön a Szifon5... ezután gondoljon mindenki arra amire akar...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #40291 üzenetére
Dettó itt is asszonynak Blade-je van. Én "beszéltem rá" és az óta is nyomkodja, pedig nem volt kütyüfan A legjobb amin meglepődtem használja a marketet.
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz somnia #40297 üzenetére
mivel van download modod, igy egy gyari pl. jpu romot /3 fajlost/ tegyel fel odinnal, re partition pipaval!
arra meg tegyel fel egy uj doc-ot." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- SörcsaPH!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest